birthday outfit

Nå er det lenge siden jeg har hatt et rent antrekksinnlegg på bloggen, så i går fikk vi tatt noen fine bilder i den utrolig nydelige kirkeparken i byen. De er så flinke med blomster hos oss synes jeg, og det finnes sikkert tusenvis av tulipaner og andre blomster her 🌸 Elsker å gå tur eller bare jogge gjennom dette stedet (det har dere nok sett på instagram) 🙂 

skjorte + skjørt gina tricot / sandaler zara 


I dag har jeg vært i Kalnesskogen og løpt med Lars-Kristian – fy søren det var digg! Det ble 11.3 kilometer i bare treningsbh og jeg skulle ønske jeg kunne kle av meg enda mer! Haha, det var helt fantastisk temperatur! Nå har jeg akkurat mekket sammen en skikkelig digg iskrem som jeg gleder meg til å dele oppskriften på, og ellers blir jeg nok sittende på kontoret til det er på tide å hente i barnehagen 🙂 Etterpå vil jeg grille og være ute med jentene når de kommer hjem, jeg blir jo helt yr av dette været 🙂 Håper dere har det bra 🌸

8 kommentarer

 1. Happy birthday and you look absolutely adorable in this wonderful look, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Lillian

  Hei! Hvor er skjortaa fra? 🙂

 3. Jeg syns du kler skikkelig godt når håret er som på de bildene her, litt mer sånn «casual» Da ser du så ung og fresh ut

 4. Kule øredobber på det nederste bildet der asså!
  Gleder meg til oppskrift på is. Fin blogg, gøy å lese, du er god!

 5. Bare eeeelsker ørepynten din!! Hvor er den fra? 🙂

 6. Birgitte

  Ååå så fine ørepynt. Hvor er de fra?

 7. Hei❤️ Hvor er skoene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Zara, men er flere år gamle :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *