bloggen min har bursdag

Tenk at det er 11 år siden jeg trykket publiser på mitt aller første blogginnlegg på fotballfrue.no – det er så rart å tenke på! 27. mai vil for alltid være en spesiell dato for meg, den markerer starten på det som skulle vise seg å bli min karriere, og jeg er så takknemlig for alt som er og har vært! På denne dagen er det spesielt viktig for meg å takke dere som har fulgt meg hele veien, eller som bare har fulgt meg lenge og fortsatt henger med, for jeg vet at det er mange av dere og det setter jeg så stor pris på! I starten var det kun bloggen, men etter hvert har det blitt så mye mer, og akkurat nå storkoser jeg meg med å utvikle andre prosjekter ved siden av bloggen også. Likevel vet jeg at bloggen for alltid vil være mitt lille fristed – uansett hva fremtiden måtte bringe 🌸 

Jeg tok med familien ut for å feire litt i dag, etter skole og barnehage, og det var så koselig! Vi kunne sitte ute, solen stekte og det var blåskjell på menyen! En skikkelig, skikkelig fin onsdag ☀️ 


Håper dagen deres har vært fin ☀️ 

45 kommentarer

 1. Gratulerer!!! Det er veldig koselig og inspirerende å følge deg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hanne! Og takk til deg som følger <3

 2. Var ikke LK hos frisøren her om dagen?:) ser like langt ut

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, han har ikke vært der 🙂

   1. Men sa du ikke det på Insta her om dagen, at du var spent på å se hvordan han ble? Hehe, eller har jeg drømt en instastory.. Hahaha.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det var Ronaldo! 🙂

 3. Gratulerer med dagen! 🙂 (hvis det går an å si det her) 😉

  Slippen er helt nydelig. Har dere prøvd det nye bakeriet deres? De har akkurat åpnet et utsalgsted for bakevarer i Fredrikstad sentrum, og alt smaker bare fantastisk – anbefales! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så digg! Da må vi sjekke ut det neste gang 🙂 Tusen takk for tips og for gratulasjon <3 🙂

   1. Bare hyggelig! Bakfickan er forresten navnet på utsalgstedet, holder til på Nygårdsplassen.

 4. Så gøy. Og vet du hva som hadde vært enda gøyere? Å linje til ditt første blogginnlegg!!!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha :p https://www.carolinebergeriksen.no/page/1273/ 🙂

   1. Linken fungerer ikke

 5. Gratulerer så mye med 11 år med bloggen 🙂 Jeg har fulgt deg siden Nelia var liten og elsker denne herlige fine bloggen din, så jeg henger meg på videre 😉 Var det flere som blogget når du startet opp? Håper du kommer til å blogge i maaaange år fremover 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig, Anita <3 Den gangen jeg startet husker jeg at jeg leste Ulrikke Lund og Ida Wulff i hvert fall 🙂 Tusen takk for at du følger! <3

 6. Gratulerer!! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 <3

 7. Gratulerer til deg og bloggen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk <3

 8. Tone R.

  Gratulerer med dagen til bloggen og deg 😀 Jeg har følgt deg i hele 10 år, hvor ble tiden av… Jeg titter innom hver dag og blir alltid like glad når det er nye innlegg 🙂 Hvis det ikke er noe nytt, leser jeg det som er der igjen. Tusen takk for den jobben og innsatsen du gjør! Håper du aldri gir deg 🙂
  Klem fra Tone

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, Tone! Du gjør meg glad! God klem <3

 9. Gratulerer 🙂 kan du ikke lage en oppsummering med 1-2 bilder fra hvert år? Det hadde vært gøy!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det hadde vært kjempegøy! Dessverre har flere bilder forsvunnet pga. endring av plattform opp gjennom årene, men skal se hva jeg får til 🙂

   TUUUSEN TAKK 😀

   1. Andrine

    Har dere ikke tatt backup på bildene?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ikke fra den tiden, backup begynte vi vel med for 4-5 år siden 🙂

 10. Anne-Mette Larsen

  Kunne være sjovt med link til det første indlæg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her er det: https://www.carolinebergeriksen.no/page/1273/ <3 Kan legge det inn i innlegget også!

   Dessverre er kommentarene borte 🙁

   Klem 🙂

   1. Link funker ikke. 🙂

 11. Gratulerer så mye! Hvor har du kjøpt den skjorten? Den var utrolig fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Og takk! Den kommer fra Gina Tricot 🙂

 12. Det betyr at jeg har fulgt bloggen din i 11 år! Husker jeg smugleste den i timene på videregående under russestiden i 2009 😀 Nå følte jeg meg gammel.. Du gjør en utrolig jobb kvalitetsmessig, og det har ikke vært mulig å finne en blogg jeg liker like godt verken da eller nå.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, så herlig Tonje! Og du er ikke gammel vel! <3 30-årene er så fint det <3 Tusen takk for så fine ord, det gjør meg veldig glad <3

 13. Rosetta

  Grattulerer! Flotte bilder! Og så fint på resturang Slippen da! Og dere reklamerer utrulig fint for resturangen! Får dere måltider sponsa, når dere gjør så fin reklame for di, eller blir det som en jobb dere får betalt for? Og ikke syns at det blir for pinlig å svare, dere gjør en god jobb med reklamasjon !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, fikk ikke noe sponset fra Slippen, da hadde jeg skrevet det 🙂

 14. Gratulerer med 11 år!!☺️ Har fulgt deg siden dag 1 jeg også. Husker jeg ble inspirert til å både starte blogg og begynne å løpe. Bloggingen har jeg sluttet med men løpingen består. Takk for at du er et positivt tilskudd i hverdagen❤️

 15. Gratulerer så mye! Bloggen din er en liten lykkepille og slår hva det skal være langt ned i støvlene på kvalitet og variasjon. Stå på videre!

 16. Gratulerer så mye med den fantastiske bloggen din<3 har fulgt deg siden før du ble gravid,og du har alltid levert kvalitet<3
  Så koselig å se dere i den flotte byen min:-) Og det været da,helt nydelig,blir så glad <3 Klemmer

 17. Elisabeth h

  Linken til første blogginnlegg virker ikke, siden ikke funnet…..

 18. Gratulerer! Har fulgt deg siden 2012, og bloggen din fungerer fortsatt som et positivt pusterom i hverdagen, med all den inspo du bidrar med. Fortsatt den mest gjennomførte og inspirerende bloggen, og bildekvalitet i særklasse! Liker så godt variasjonen du har, og hverdagsinnlegg er aller koseligste – så keep it going! Klem <3

 19. Gratulerer så mye Jeg har fulgt deg siden 2010. Det har vært en fryd å følge deg! Et fint avbrekk å lese bloggen din, jeg koser meg med den hver morgen

 20. Gratulerer så mye! Bloggen din er så utrolig fin og inspirerende <3
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Sarah! <3

 21. Jeg har lest bloggen din siden jeg var 12 år, nå er jeg 23 <3 Elsker alt du gjør og skriver☺️ Stor klem

 22. Gratulerer!❤ Har fulgt deg sidan eg var russ i 2010.
  Både du og LK leverar kvar einaste dag, det er verkeleg ei karriere du kan vere stolt av!

 23. Hvor er solbrillene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Gucci 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *