a cup of coffee and waterfall dress

reklame: egen kolleksjon med My Muse 

Hei tirsdag og min fantastiske waterfall dress 🌸 Denne er like fin på byen som i sengen spør du meg, og den er virkelig så behagelig mot kroppen! Grønnfargen er litt vanskelig å få helt korrekt når det er så mye grønt i bildene ellers, men dette er ganske nærme virkeligheten – sjekk gjerne ut kampanjebildene HER, der er det helt riktig fargetone 🙂 


Jeg gikk barbeint i gresset på disse bildene og jeg frøs ikke en eneste gang – endelig er sommeren på vei! Dere har lurt litt på ferieplanene våre, men vi har faktisk ikke så mange i år. Vi tar det litt på sparket, jeg ser i hvert fall for meg at det blir noen sykkelturer og overnattinger i telt – det var stor suksess i fjor! Har også lyst til å få til en tretopphytte-ferie, men det nærmer seg sikkert fullbooket allerede. Vi har også planlagt å være en del på den innmari fine hytta til mamma og pappa (årets Sankthansfeiring nærmer seg jo med stormskritt) og så gleder vi oss til å besøke svigerforeldrene mine på hytta i Dovre. Det kommer til å bli fint så lenge vi kan være sammen 🌸 

12 kommentarer

 1. Du pleier jo å gjøre god research, så jeg lurer på hvilket telt dere har? Og er dere fornøyd? Hva med et innlegg om turutstyr til telturer med barn? Eller noe i den dur? Hadde vært kjekt å lese!

 2. Helen E

  Hei. Anbefaler du denne på byen? Er det ikke en nattkjole?

 3. Helt nydelig

 4. Høres ut som en fin sommer planlegging :)er selv vant med å reise utlanlans.. men det er ikke synd på «oss» da vi får låne hytter av familien.Men å dra litt rundt i Norge frister veldig.Og valget står litt på vestlandet..noe erfaring?Ha en fin tirsfag

 5. Mener du at kjolen kan brukes som både nattkjole og festkjole??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det mener jeg! Du bør selvfølgelig vaske den først 😉 Jeg laget denne kolleksjonen med tanke på at den skulle være anvendelig og kunne brukes til mer enn kun én anledning 🙂 Men det er selvfølgelig opp til hver enkelt hva de ønsker å bruke når 🙂

 6. er stoffet på kjolen så tynt at man bør ha bh under dersom man ikke ønsker at nipler skal synes? 🙂 syns alltid det er vanskelig og vite.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke så veldig tynt der oppe, men du kan jo bruke nipple covers om du ikke vil at de skal synes, må ikke ha bh 🙂

 7. Nydelig kjole! Men ble skikkelig skuffet når jeg så at du hadde laget hele kolleksjonen din i kunstfiber (polyester). Du som alltid fremstår så eksklusiv og delikat, hvorfor ikke velge et stoff av god kvalitet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har testet massevis av stoff og valgte det stoffet som kjentes absolutt best mot huden og som var i en slik «finish» som jeg ønsker at kolleksjonen skulle være i 🙂

   1. Torill

    Du traff bra. 😀 Det er velig mykt og behagelig mot huden.. Elsker å ha det på. . 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det gjør meg veldig glad Torill! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *