cardio med Netfit

reklame: Netfit + annonselenker Nelly 

På jakt etter en økt som får beina til å riste, pulsen til å stige og svetten til å renne? Da håper jeg du tar utfordringen, for denne økten er tung! Dette er en pyramideøkt hvor du skal jobbe med repetisjoner fra 10 – 20 – 30 – 40 – 50 og deretter snur og går tilbake igjen – HEAVY! Her kommer øvelsene og video får du HER om du trenger det 😅 Du skal gjøre fire runder totalt! 

💦 10 Jump squat ⁣💦 20 Squat, kick, jump ⁣💦 30 Mountain climbers ⁣💦 40 High knees ⁣💦 50 Jumping jacks ⁣💦 40 High knees ⁣💦 30 Mountain climbers ⁣💦 20 Squat, kick, jump ⁣💦 10 Jump squat ⁣

(annonselenker) treningstights HER / bh HER / sneakers HER 


Håper du tester! Goood trening 💦 

13 kommentarer

 1. Ønske for netfit-videoer: klipp som viser like mange sekunder trening som i treningsprogram. Lettere å holde følge da

  1. Caroline Berg Eriksen

   Filmer på instagram kan maks vare 1 minutt, så det går ikke :/ Hvis du swiper til høyre får du uansett opp en og en øvelse som går i loop.

   1. Du kan jo legge ut videoer i feeden som er lengre enn 60 sekunder dersom du legger ut som igtv

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det er sant 🙂

  2. Heidi: anbefaler å søke opp Chloe Ting på YouTube, hun har masse (gratis) HIIT treningsprogram der du følger henne gjennom hele økten.
   Caroline: har dere tenkt på å flytte NetFit-konto til YouTube, det er jo det nye store, eller evt mer live-treninger? Smi mens jernet er varmt, det er NÅ alle trener hjemme, , og nå like før sommeren er folk ekstra motiverte vil jeg tro!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Vi har startet opp youtube-konto, men foreløpig holder vi bare på å legge ut oversikt over alle øvelsene som kommer til å være i appen 🙂

    https://www.youtube.com/channel/UC4KnJzxWgbt-ejOT9xPzbiA?view_as=subscriber

    Live-treninger er nok et stykke opp og frem, men video av hele økten kommer garantert i en eller annen form!

   2. Tusen takk for tips

   3. Det er jo litt rart at dere ikke hev dere rundt og benyttet anledningen til livesendinger når sjansen bød seg? «Hele Norge» trener hjemme, og dere fortsetter med små minutt-snutter som om ingenting har endret seg?

   4. Anbefaler også Pamela Reif på Youtube 🙂 Masse videoer gratis som viser hele treningsøkten 🙂

 2. Hvor er genseren fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nike 🙂 Var utsolgt hos Nelly :/

 3. Digger at du har begynt med mer treningsinnhold på bloggen 🙂 Har lenge lurt på hvordan du lager den hårknuten du har når du trener, hvordan lager du den?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare surrer alt rundt en strikk og surrer på en til :p Veldig enkelt! Kan vise på instagram 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *