søndag, sykkeltur og milkshake

Da regnet og vinden omsider roet seg i går, ble det en enkel søndagstur til byen for å jakte på milkshake. Den beste får vi hos kaffeforretningen Sarpen, så valget var egentlig enkelt 😉 Luksusshake på oss voksne og vanlig størrelse til barna – det var rene middagen! I går syklet vi alle fire på tur for første gang – gjett om det var stas! 


Vi ble ute til det var på tide med barne-tv og bad, og konkluderte med at denne søndagen hadde vært skikkelig fin 🙂 Lars-Kristian og jeg avsluttet dagen på kontoret med sushi, et glass vin og jobb på hver vår data – det var også ganske så fint! Nå sitter jeg på kontoret igjen, men med ukens første kaffekopp, og ser at det har meldt så bra vær denne uken at jeg nesten ikke kan vente på å kicke uken i gang! Håper dere får en bra dag ☀️

36 kommentarer

 1. Har dere fått nye hunder? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, bare noen vi møtte 🙂

 2. Har du link til jakken og buksen?

 3. Herlig søndag 🙂 Får så god feeling av å klikke meg inn her, alltid god stemning! Har dere vurdert å starte med podcast? Vet det er noe «alle» gjør for tiden, men tenker på det hver gang du legger ut noe på mystory av deg og Lars-Kristian. Dere har en sånn fin dynamikk mellom dere, og er alltid sykt festlige og morsomme, sikker på at dere kunne fått til mye gøy i en pod
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har snakket om det, men ikke noe mer enn det foreløpig 🙂 Det er jo så mange som starter med det, så vi måtte jo gjort noe for å skille oss ut litt. Podcast er jo mye arbeid, og man bruker mye tid på å forbederede seg til hver episode. Akkurat nå har vi for mange jern i ilden mtp. Netfit spesielt.

  2. Pernille E.

   Jaaa! Det må dere virkelig vurdere! Forstår dere har mye annet, men har ikke funnet noen treningspodder som både har inspirerende innhold og som også er gode å høre på, Ikke alle forunt å ha en god «radiostemme», men det har jeg stor tro på at dere har:-)

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det er jo treningspod vi har diskutert, så må blie noe sånt 😀

  3. Ingvild

   JA, start med podcast! Mye heller det enn Netfit 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Hah, får se om vi får til begge deler :p

 4. Så flott bilder, og en super koselig innlegg 🙂
  Ønsker deg en god mandag og ukestart 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 Håper uken din også blir fin 🙂

 5. Så fin søndag, ønsker deg og dere en strålende fin sol uke 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk det samme <3

 6. Så herlige bilder; denne type innlegg er favoritten i tillegg til dine interiør og hus innlegg!!
  Ha en fin uke:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 😀

 7. Veronika

  Så koselig hvor er genseren og hårbandet til naia fra ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Genseren er fra Zara og hårbåndet fra Gullkorn Design <3

 8. Ikke noe med dette å gjøre.. men skjønner dere har nok å gjøre.Har dere fått «sydd» sammen noe ferie i år her hjemme da?noen tips utnom å sykle Dovre

 9. Jeanette

  Wow,for noen milkshaker!

  1. Caroline Berg Eriksen

   I KNOW 😀

 10. Så koselig og de milkshaken så digge ut
  Jeg savner innkjøp av mat,-innlegg, typ kjøleskap osv.:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gjør du? Kanskje jeg skal vurdere det igjen en gang i blant 🙂

   1. enig!

  2. Cecilie

   Ja takk 😀

 11. Kristina

  Hei! Jeg synes dere har så fint service (det du dekket med på 17. mai), og lurer på hva dette heter? Og så ser det ut som at dere har flere forskjellige størrelser på tallerknene!? Husker du hvilke størrelser dere har? Er så vanskelig å vite hva man skal begynne å spare på når det er så mye å velge mellom, hehe!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi har et servise som heter Sterling, det kommer fra Wedgewood – det er så tidløst og nydelig! Vi har allt tallerkene, på 17. mai brukt ejeg dekketallerken og middagstallerken 🙂

 12. Hei. Så flink Naia har blitt til å sykle! Hun er vel bare 3 år? Imponerende! Hvor stor sykkel har hun? Er det en 14 tommer? Har hun brukt balansesykkel eller pedalsykkel med støttehjul for å lære seg å sykle? Vil gjerne ha tips, da min datter er ca like gammel som Naia 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, hun er en skikkelig racer! Vi begynte med balansesykkel, den har hun vel hatt i ca. 1 måned – overgangen gikk som en lek! 12 tommer er sykkelen tror jeg, det har vært Nelia sin, men troor den er fra xxl 🙂

 13. Du er så nydelig på håret! Kan jeg spørre hva du gjør med det/ hvilket styling produkt du bruker for å få det slik? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Ja, jeg kan lage en tutorial, det er mange som har spurt på instagram også 🙂 Bruker rettetang etter at det har lufttørket og går over med dry texturizing spray fra oribe eller tørrsjampo samt hårspray 🙂

   1. Strøm

    Tusen takk for svar:)

   2. Er det fortsatt Batiste tørrshampo du sverger til?
    Andre favoritter?

   3. Caroline Berg Eriksen

    Ja, jeg bruker batiste 🙂 Og dry text. spray fra oribe! Den er litt annerledes og mer for styling, så bruker dem til forskjellig formål 🙂 Batiste er super om jeg ikke rekker å dusje håret etc. (og kan også fint brukes til styling om jeg er tom for oribe) men jeg foretrekker oribe om jeg vil ha litt tekstur på håret for eks. 🙂

   4. Tusen takk for svar! 🙂

 14. Så nydelige bilder! 🙂 Og milkshaken da! !! Kan du ikke fortelle litt om ørepiercingene dine? Det er så fint. Lyst til å ta noe selv lengre opp på øret. Hvor har du tatt dine?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Jeg har to hull i hvert øre, resten er bare øredobber / hoops 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *