snart sommer

For en fantastisk dag fylt med sommervibber det var i går! Vi tuslet fra hytta og bort på marinaen for å jakte på litt mat, og til min store glede serverte de moules frites der! Det er sånn ca. det beste jeg vet på bryggekanten, selv om jeg synes det er ekstra godt med søtpotetfries i stedet for vanlig fries, men å! Stemning og alt var bare så fint! På veien tilbake plukket jeg vesken full av syriner (som lukter så utrolig godt), satt i sanden uten sandaler (!!) og bare trakk inn luktene og lydene av alt rundt meg.. jeg gleder meg til sommeren! Her kommer noen bilder  🌸 

både buksen, vesken og sandalene er fra i fjor – bukse og sandaler fra Zara og veske fra Nuuno 🙂 Toppen er ny! Den er også fra Zara 🌸


Vi er litt i helgemodus i dag, Nelia er på skolen, men Naia er hjemme på grunn av planleggingsdag, så da går det meste litt sakte og litt fort – alt ettersom hvordan du ser det 😅 Jeg gleder meg i hvert fall masse til tacofredag og helg med familien om bare noen timer, det blir deilig 🌸 Krysser fingrene for fint vær så vi kan komme oss ut på en skikkelig tur lørdag eller søndag! God helg når den kommer – om du ikke allerede er i helgemodus, da 🙂 

13 kommentarer

 1. Hei. Dersom du ønsker å vere mest mulig miljøvennlig og bærekraftig så er det mye bedre å spise vanlig potet som vi faktisk produserer store mengder av her i Norge. Søtpotet derimot krever mer varmere klima og større areal, det fleste blir imponert frå utlandet.

  1. May: …. eller dersom man ikke orker å være så hysterisk og liker best søtpotet, så spiser man det.

 2. Monica M. B.

  Hei,

  Hva heter restauranten dere var på? Og hvordan er prisnivået?

  Monica M. B.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skjeberkilen Marina 🙂 Ingen restaurant med andre ord :p Prisnivået er vel som andre marinaer 🙂

 3. Kunne like gjerne vært Hellas. For noen nydelige deilige sommerbilder tenker på «sommeridyll sangen» med en gang

 4. Hvor er den blusen og buksa ifra?

 5. Himla kult tøy du hadde på deg, likte alt, buksene, toppen, sandalene og hele stilen! Nice!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 6. Kan du linke buksa? Jeg finner den ikke 🙂

 7. Hei! Hvor har du kjøpt de sandalene? De var utrolig fine

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Zara 🙂

 8. Hannah Holter

  Hei! Hvor har du kjøpt de sandalene? De var utrolig fine

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *