behind the scenes og møter i Oslo

I går hadde jeg en lang dag i Oslo – den startet med fotoshoot klokken 10:00 og så endte jeg opp i tidenes rush på vei hjem igjen. Det er jo helligdag i dag og mange tar nok langhelg, men jeg hadde aldri trodd det skulle være så stillestående trafikk 😅 Lars-Kristian tok toget hjem for å rekke både barnehage- og skolehenting, han var nemlig med meg første delen av dagen! 

Temaet for shooten var fargesterkt og fest, så jeg endte opp med å ha på meg det eneste knæsje plagget jeg har i skapet mitt for tiden – spent på resultatet for å si det mildt! 

Når jeg kom meg ut av denne kjolen, var dagens antrekk jeans og heels fra Zara samt jakke fra Gina og topp fra Nakd 🙂 Jeg dro rett i et møte etter shooten og det varte noen timer – blir gøy å fortelle om begge deler når tiden er inne! 


I dag skal vi en tur på hytta og det gleder jeg meg til! Det er plutselig en stund side sist vi var der, og nå som det er både fri og sol, er det ikke noe annet sted jeg heller vil være. Håper dere får en fin torsdag 💛 

10 kommentarer

 1. Har prøvd å se etter denne jeansen på Zara, men synes det er flere liknende modeller, husker du navnet eller kan du linke? 🙂 Blir forresten spennende å høre om møte og fotoshooten 🙂

 2. Så fin bukse, hva heter den? 🙂

 3. Så mye spennende du har på gang 🙂 God helg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk det samme – god helg til deg og dine 🙂 Ja, nå er det mye gøy som skjer! 🙂

 4. Blir dere ikke avogtil litt leie av å ha så stort fokus på deg gjennom hele arbeidsdager?

  Man er jo heldigvis forskjellig, men hvis jeg hadde hatt mannen på slep med kamera overalt hvor jeg beveget meg hadde jeg titlet, tror jeg, haha.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nå består jo arbeidsdagen vår av veldig mye mer enn hva som legges ut på bloggen og i mine kanaler, så heldigvis er det litt variasjon 🙂 Lars-Kristian var også med på shooten og ble tatt bilder av! 🙂

 5. Hvor er buksen fra? Kan du linke til buksen? Hvilken str bruker du/oppfatter du den som normal i str? Har sett etter en sånn så lenge!

 6. Hei fine deg,

  Jeg lurer på hvor er de høyhælte skoene fra, som du hadde på shooten? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Zara / fjorårets 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *