en smak av sommer

Vi hadde en del rester etter 17.mai, både jordbær, blåbær og chevre, så da ble rett og slett alt sammen forvandlet til en skikkelig digg restesalat med smak av sommer! Denne er dødsgod alene til lunsj eller perfekt som tilbehør til grillmaten nå fremover – her kommer oppskriften 🙂 


du trenger 

♥ 250 g. feldsalat ♥ 400 g. jordbær ♥ 300 g. blåbær ♥ 250 g. chevre ♥ 100 g. valnøtter ♥ honning ♥ balsamico ♥ salt + pepper 


slik gjør du 

Vask og skyll feldsalaten og ha den over i en salatbolle. Del jordbærene i to, bland dem inn i salaten og hell over blåbærene. Smuldre chevre over i store biter, og dryss over litt salt og pepper. Legg valnøttene i en stekepanne, ha godt med honning over (ca. 2 ss.) og bland godt på sterk varme. Når nøttene begynner å bli brune, kan du helle dem over på bakepapir. Sørg for å separere dem mens de fremdeles er varme, de stivner fort når du tar dem av pannen 🙂 


Serveres med kremet balsamico – det er virkelig så godt! Håper det smaker 🙂 

3 kommentarer

 1. Camilla

  Tack- ser så gott ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig- håper det smaker 🙂

 2. Andrine

  Nam!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *