mine favorittøvelser for kjernemuskulaturen

reklame: Netfit + annonselenker Nelly 

Jeg elsker økter med et system, og nettopp det er det her! Du skal trene deg nedover fra 50 og øvelsene du skal gjøre er akkurat slik trening jeg foretrekker å gjøre for kjernemuskulaturen 🙂 Du kan se video av alle øvelsene HER. Legg hele treningsøkten utendørs om du klarer det, og finn gjerne en trapp eller en bakke du kan varme opp i før du setter i gang med dette programmet! Du finner noen utrolig bra forslag til både trappe- og bakkeintervaller på Netfit sin instagramkonto 🙂 

50 sek. low plank ✔️⁣45 x mountain climbers ✔️⁣40 x russian twist ✔️⁣35 x aquaman ✔️ ⁣30 x crunch 30 ✔️ ⁣25 x prone X ✔️ 20 sek. high plank ✔️⁣15 x v-ups 15 ✔️⁣10 x full sit up ✔️ ⁣5 x jack knives 5 ✔️ pause i 60 sekunder – totalt 3 runder 

(reklamelenke Nelly) tights HER / treningstopp HER 


Elsker denne økten! God trening 💦 

1 kommentar

  1. Høres ut som en flott treningsøkt, så den må prøves! Utrolig flotte bilder her, WOW!!!! Du/dere er kjempeflinke til mangt og meget, og det er alltid hyggelig å lese bloggen din

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *