årets 17. mai-bord

17. mai er noe spesielt. Det er en følelse som fyller hele meg fra jeg våkner til jeg går og legger meg – selv i voksen alder. Jeg tror det handler om stolthet, vissheten om at dette er Norges dag, landet som jeg er så glad i. Ønsket om å heise flagget, høre på korpsmusikk, synge de tradisjonelle sangene, gå i tog og bare… være glad og smile hele tiden – det er ikke til å unngå! Og så det å ta på seg bunaden, da! Det er så fint det! Jeg gleder meg like mye til alt dette i år som i fjor og årene før der, selv om det blir annerledes.. for dagen kommer likevel  🇳🇴 

Jeg har dekket et bord som jeg håper kan være til inspirasjon for flere – merk at jeg ikke har tatt hensyn til 1-meters avstand mellom gjestene her, rett og slett fordi det ble litt merkelig rent bildemessig, men det betyr ikke at vi ikke skal holde avstand 🙂 Jeg vet også ta de altfor nydelige epleblomstene kanskje ikke lever til søndag, men vi har så mange epletrær i hagen at jeg ville ofre noen for å ta disse bildene i dag 🙂 Dessuten spiser bare rådyrene opp alle eplene våre uansett, og nå får jeg i det minste glede av dem – haha! 

17. mai forbinder jeg med vår og trær i blomstring, og akkurat det ønsket jeg å utnytte i år. Jeg elsker å ta med naturen inn når jeg dekker bord, og vet dere hva? Jeg har ikke brukt ett eneste øre på verken blomster eller servietter i år. De røde serviettene er juleservietter og de hvite er nyttårsservietter, blomstene er fra hagen og vasene har jeg hatt i mange år. Jeg synes det ble skikkelig fint. Jeg elsker flagget vårt og kommer til å pynte med det andre steder, men akkurat på bordet ønsker jeg heller å spille på de nydelige fargene – rødt, hvitt og blått 🙂 


Håper du fikk en idé eller to til hvordan du selv kan dekke på i år 🙂 

62 kommentarer

 1. Så fint 17. mai bord! Enkelt og vakkert, og fresht med epleblomstene. Og så flott at du inspirerer til gjenbruk! 🙂 Ønsker dere en flott feiring!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marita 🙂 Ønsker deg og dine det samme <3

 2. Jeanette

  Superfint!

 3. Nydelig! Du er flink!

 4. Så fiint! Gleder meg til jeg ikke er 21, men har et eget hus og er bord jeg kan dekke☺️ Er så koselig at du lager så mye i jobben din som influencer. Du har proffe bilder, spennende prosjekter. Syntes du burde få mer kred for den ordentlig inspirerende jobben du gjør. Er liksom noe annet enn realitet-deltagere eller vanlig «instagram-blogger»
  Legger aldri igjen kommentarer, men måtte bare si dette❤️ Ha en fiin 17.mai

 5. Flott dekket bord <3 Så akkurat på videoen/sangen hvor Nelia er med, og wow <3 Ønsker deg og dine en flott 17 mai feiring <3

 6. Fint bord! Kjempebra at du har tatt dekor fra egen hage og funnet fram servietter fra jul og nyttår fremfor å kjøpe 17. mai-servietter, kunstblomster, nye vaser osv. Ha en fin feiring!

 7. Veldig fint bord, nå kom jeg i 17-mai-stemning. Ønsker dere en fin dag:)

 8. Så vakkert bord da! Gleder meg til å pynte selv denne gangen:) er du forresten media coachet av Camilla Pihl,vet jo at du har et samarbeid med dem hvertfall. Så din Q & A og la merke til, også ved andre IG stories, at du har mange av hennes fremtoninger/fakter når man prater live IG/Snap .

 9. Elsker epleblomst kvistene til pynt, lekkert delikat pyntet bord 🙂 Ønsker dere en fin 17 mai feiring, hipp hipp hurra

 10. Elisabeth

  Dette tror jeg er det fineste 17.mai bordet jeg har sett! Klassisk, stilrent bord som fremhever våren og dagen vi er så glade i på en nydelig måte.
  Klem fra interiørkonsulent og gratulerer med dagen!

 11. Inspirerende!
  Ha en skikkelig flott 17. mai helg

 12. Så utrolig enkelt, men veldig fint! Jeg lurer på hvor champagneglassene er fra samt hvilke størrelser du har på tallerknene dine i denne serien? Har lagt merke til at du alltid (?) dekker på med minst to tallerkner – serverer du alltid minst to retter eller er det kun for pynten? 🙂

 13. Fint bord

 14. Kjempefint! Husk 1 meters avstand!

 15. Kjempefint! Husk 1 meters avstand! For nasjonens fremtid.

  1. Elisabeth h

   Hun skrev i teksten at det ikke er 1 meters avstand på borddekkingen pga av bildene, men at de selvfølgelig passer på det når de faktisk sitter til bords.

 16. Har Naia to bunader? Ref instastory

  1. Anne Marte

   Caroline har da to døtre, og har sagt at Naia får sin bunad i år.

   1. Anne Marte

    Mente at Nelia og Naia har én hver. Caroline + Nelia + Naia = 3 bunader. Gikk litt fort her.

   2. Hun gikk med en helt annen noen dager tidligere.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det var en barnebunad fra Lindex som hun hadde på feiring i barnehagen 🙂 Den har hun arvet av Nelia 🙂

 17. Hurra for gjenbruk! 🙂

 18. Nydelig dekket bord i norsk ånd med fantastiske epleblomster:) Liker at det ikke trenger å koste så mye. Ha en strålende anderledes feiring
  -HIPP HURRA!!

 19. Skikkelig vårlig og fint. Elsket det 🙂 Ønsker deg og familien din en nydelig 17-mai!

 20. Så fint det ble, fikk skikkelig 17 mai stemning jeg nå dagen før dagen. Her skal det også pyntes bord i dag med blomster fra hagen. Gleder oss veldig til den store dagen. Selvom den blir annerledes skal vi gjøre den så fin vi bare kan. Kommer nok til å huske denne dagen lenge. Gratulere med dagen og kos dere i fine bunader med familien<3

 21. Nydelig som alltid. Du er så utrolig flinkkjenner meg så igjen i det du skriver, den stolte følelsen, jeg gleder meg til dagen like mye som barna. Selv om mine er store så kommer de hjem med kjærester og vi skal feire dette vakre landet vårtønsker deg og din flotte familie en minnerik 17 mai

 22. Nydelig! Hva heter spisestuestolene dine? Og hvor er de kjøpt?

 23. Så fint! 🙂 Flott at du bruker det du har og ikke MÅ fyke rundt å kjøpe nytt. I love this!

 24. Hei hvor er de fine blå vasene fra?

 25. Så utrolig fint! Og gøy at du klarte å få der så lekkert med gjenbruk❤️

 26. Heilt nydeleg.

 27. Vakkert!! Får klump i halsen bare av å tenke på den spesielle dagen. Ja vi elsker dette landet får en helt spesiell betydning i morgen.

 28. Benedicte

  Hvor er de blå vasene fra??

 29. Dette var bra! Ikke noe som helst overdådig, men bruke det du har, kjempefint!

 30. Elisabeth h

  Du skuffer virkelig ALDRI!
  Ha en fantastisk fin dag, med dine kjære!

 31. Det at du har brukt ting du har istedenfor å kjøpe nytt er det som inspirerer meg aller mest.

 32. Kan det bli mer 17. maiFlott!!

 33. Åh så nydelig!
  Jeg har et digert plommetre i hagen, med skjønne blomster på, så de skal jeg bruke 🙂 Tenker også å benytte meg av et genialt tips du kom med for noen år siden, nemlig å bruke en ensfarget rød juleduk på bordet (noe jeg aldri kunne kommet på selv, men som er fantastisk fint, og ikke minst smart!).
  Takk for tips til fint og budsjettvennlig bord!
  Nydelig 17.mai til deg og familien <3

 34. Enkelt, delikat og nydelig. 🙂 Og superfine bunader. Ha en super feiring.

 35. Helt nydelig! Så fint og enkelt, dette kan jeg få til med det vi har! Ble inspirert til pynte litt nå, tusen takk for at lager disse innleggelse til glede for oss<3
  Interiørinnleggene dine er toppen! Kos dere på 17.mai!

 36. Det ble veldig fint. Likte så godt at det ikke var for mye. Og så bra med gjenbruk. Det inspirerer ❤️

 37. Nydelig! hvor er glassene fra? 🙂

 38. Det enkleste er det aller vakreste. Ha en feiende flott syttendemai

 39. Pernille E.

  Så lekkert bord, enkelt og elegant! Og veldig fint at du viser at bordpynt ikke trenger å være en kjempeinvestering. Hva heter glassene? Har helt enkle glass selv, men har gått mer og mer sansen for krystall med mer detaljer. Det gjør seg så fint når resten av service og pynt er enkelt. Ønsker dere alt det beste for 17. mai, gleder meg til å se bilder av dere i de kjempefine bunadene, all ære til mormor:-)

 40. Det er så deilig å se et nydelig dekket bord med hvit vakker duk, krystall, nydelig porselen og ikke minst mitt favoritt sølvbestikk. Se og lær, sier jeg bare..
  Og løkenbunadene.. Jeg har det selv, og elsker dem og! man føler seg så fin i den Gøy å se noen tar vare på gamle tradisjonelle, og vise at det absolutt er mulig å være et moderne menneske/familie og samtidig ta vare på historiske gode tradisjoner!

 41. Fjellfrua

  Så fint 17.Mai bord!
  Håper du har husket å ha 1 meter mellom kuvertene til de som ikke bor i huset!!

  1. Elisabeth h

   Jepp, det står i teksten!

  2. Hva med å vise litt raushet og prøve å stole på at Caroline og andre vet hva de/hun gjør?

 42. Nydelig bord og så flott med gjenbruk! Tommel opp, virkelig!

 43. Ååå vakkert!❤️

 44. Alldeles nyyydelig, Caroline! 😀 Ha en nydelig dag med dine! Hipp hurra! Klem! <3

 45. Jeg får feststemning av bordet ditt. Flott.
  Og så ble jeg så glad når jeg så bildene av bunadene til jentene og deg i vinduet. Sånn gjorde jeg også tidligere.
  Helt til det stoppet en mann, kom ut av bilen og overhøvlet meg skikkelig der jeg sto på verandaen. Det var ikke måte på hvor stygt dette var, hvilken dårlig mor og husmor jeg var, kjente at neste ord fra ham var barnevernet så jeg skynde meg bare inn. Etter det har jeg skrudd opp kroker i taket på soverommet vårt der bunadene kan henge når skjortene er nystrøket og stakkene luftet.
  Nå skal de få tilbake hedersplassen i vinduet igjen, natten mellom 16. og 17.mai
  Takk Caroline❤️
  Håper dagen deres er like fin som vår

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oi, så leit med denne opplevelsen! Kan jeg spørre hva han reagerte på? Heng den opp igjen <3 Det er jo bare stas <3

   Håper dere hadde en fin feiring 🙂 God klem!

   1. Hei igjen.
    Han reagerte på at det hang bunader synlig i vinduet. Det måtte da være bedre steder å henge «klesvasken» på.
    Jeg ble altså helt satt ut, ja, det var en skikkelig vond og lei opplevelse. Men nå skal stasplaggene igjen få hedersplassen i vinduet, takket være deg.
    Dagen ble kjempefin. Vi samlet litt familie (orker ikke være helt hysterisk, man må kunne omgås de nærmeste når alle er friske og flink til å passe på når man er på handel og sånt.

   2. Caroline Berg Eriksen

    For en merkelig oppførsel :O

    Så bra dere koste dere <3

 46. Deilig å se gjenbruk, tommel opp for det!
  Helt nydelig bord!
  Syns vanlig mennesker i gaten skal slutte å være koronapoliti. Herlighet, det er jo nærmeste familien deres.
  Vi ga klemmer og satt nære vi.

 47. Celine Madsen

  Hvor er de nydelige mørke blå lysene fra? Har lett etter den fargen til bryllupet men ikke funnet det noe sted ‍♀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kremmerhuset 🙂

 48. Gjennbruk <3

 49. Flott 17. mai-bord og et ekstra hurra for gjenbruk

 50. Salut, j’adore le concept

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *