jentene er klare for 17. mai

Se på disse nydelige bunadene da! Hvor flink er ikke mammaen min? Hun sydde bunaden til Nelia som hun bar for første gang da hun var 3 år gammel, og i år er det altså Naia sin tur. Jeg blir helt rørt! Selv om 17. mai blir annerledes i år, skal vi gjøre vårt beste for at jentene kjenner at det er dagen likevel. De gleder seg så masse, spesielt til å ha på seg disse og spise is fra morgen til kveld 😉 


Det er mange som har spurt meg hvordan vi skal feire i år, og vi tenkte egentlig å gjøre mest mulig som vi pleier. Forskjellen blir jo at vi ikke skal se på eller gå i tog. Nelia har gledet seg så lenge til sitt aller første store 17. maitog, men heldigvis kommer det flere nasjonaldager med årene ❤️ Vi blir nok bare her hjemme, og hit kommer også storesøster på besøk samt mamma og pappa. Vi skal spise brunsj og få til en feiring sammen, og det gleder vi oss masse til alle sammen! Så tenker jeg at vi er mest mulig utendørs, det er jo kjempegøy å arrangere leker som barna elsker å være med på – som sekkeløp eller potetløp eller begge deler 🙂 I tillegg har vi litt forskjellige hagespill som alltid er gøy å ta frem og så MÅ vi jo starte dagen med å heise flagget! Det er stor stas det 🇳🇴 Og du, jeg ser i kommentarfeltet og på instagram at flere lurer på om det kommer borddekking i år, det gjør det! Jeg skal jeg dekke og dele i morgen! Gleder meg 🙂 

9 kommentarer

 1. Himmel og hav så flink mor du har, Caroline 🙂 Ble rørt jeg også når jeg så de nydelige bunadene som mormor har brodert til barnebarna 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre! Tusen takk <3 Og ja, hun er så flink!

 2. Høres ut som det blir en skikkelig hyggelig feiring hos dere også i år.
  Vi gleder oss stort til 17. mai også her i huset, og jeg ser frem til å ha på bunaden som min kjære mormor har sydd til meg. Ekstra takknemlig over å ha som minne nå som hun har gått bort. Take care!

  1. Caroline Berg Eriksen

   For et nydelig minne å ha, Betsy <3 Ønsker deg og dine en fin feiring! <3

 3. Fantastiske bunader! Og 17.mai blir hva vi gjør den til, så her skal vi ikke spare på noe!

  Kan dere ikke lage ett blogginnlegg om tips til hvordan ta fine bilder selv? Hvor er det fine lokasjoner i fredrikstad, Sarpsborg, Hvaler? Hvordan gjør jeg det med lys? Hva er viktig å tenke på? Elsker å ta bilder av barna mine, men er tom for ideer, og bilder dere tar, er alltid helt fantastiske!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for innspill, Linnea 😀 Skal absolutt prøve å få til det .)

 4. Jeanette

  Kan man lage bunadene større etterhvert som jentene vokser? Om ikke er det jo synd med all jobben som ligger bak,om man bare kan bruke den en gang eller to. Men de er så utrolig fine!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Nelia har sin på tredje året nå, vi la den ut og litt ned i fjor, Naia sin er en del lenger fordi jeg tenkte det var greit å ha den lenger fra starten av 🙂 Men de kan ha den lenge, mamma har sydd enda et stykke som vi kan sy på, samt vesten skal erstattes med en som har broderi når de blir større, så det er egentlig litt opp til oss hvor lenge vi vil sy ut – men det er masse stoff å gå på 🙂

 5. Rosetta

  Men hvor er alle di spørsmålene ? ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *