kondisjonsøkt med fokus på 🍑

reklame: Netfit 

Nå finner du en ny treningsøkt ute på Netfit sin instagramkonto HER! Dersom du ikke har instgram, kommer programmet i sin helhet under her også, og denne gangen er det ekstra fokus på rumpe, men jeg har også lagt inn noen kondisjonsøvelser – rett og slett fordi jeg elsker å kjenne hjertepumpa slå skikkelig når jeg trener. Deilig å bli svett og støl, og kjenne at kroppen virkelig har jobbet 😅 

💦 high plank leg raises ⁣💦 high knees 💦 lying leg abduction right 💦 lying leg abduction left 💦⁣jump squats 💦⁣glute bridge  💦 high plank jacks ⁣squat 💦 leg raises ⁣


Denne kjørte jeg selv som 45 – 15, det vil si 45 sekunder på og 15 sekunder pause. Deretter repeterte jeg alt x 4 og hadde trent i 32 minutter. Det var HELT nydelig og tiden går så fort når du trener på denne måten! En skikkelig digg økt 💦 Du kan også velge å jobbe i 30 sekunder og ha pause i 30 sekunder, det er helt opp til deg! Video finner du HER. God trening 😅

12 kommentarer

 1. Bruker du ikke treningsrommet ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, nesten hver dag 🙂

 2. Har du lest alle bøkene i serien De syv søstre av Lucinda Riley? Likte du de? Vi har ganske lik smak i bøker, så ville høre med deg hva du tenker. Ønsker meg et innlegg med tips til bøker som passer å lese i sommerferien etter hvert

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal jeg få til! Jeg har dessverre ikke lest den siste ennå, Solsøsteren, men gleder meg til å starte 🙂

 3. Jeg er ikke så glad i hjemmetrening, men denne var veldig bra i disse hjemmekontor-tider!:))
  Litt bra musikk i tillegg, så ble dette en artig økt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy å høre, Lillian 🙂

 4. Asså hallo, jeg har ikke instagram og får ikke sett posten i det hele tatt, får bare beskjeden «Logg inn for å se innlegg fra Netfit»… Skjer både med pc og mobil…. Hva skal jeg gjøre da??

  Hvilket merke er trenignsklærne fra? Vil jerne ha fler tips til trenings bh er, for det skrives sjeldent om 🙂

 5. Yoga mat brand?

 6. Hei! Er det noe jeg opplever som enkelt innen trening, så er det å finne hjemmetreningsprogram. Spør derfor helt konkret: hva er som skal skille netfit fra andre aktører og gratis program det florerer av på nett? Hvorfor skal jeg velge netfit?

  1. Caroline Berg Eriksen

   På Netfit vil du få skreddersydde program ut i fra ditt nivå. Dvs. øvelser du skal kunne mestre, og etter hvert som du blir sterkere vil du få mer utfordrene øvelser og/eller flere repetisjoner i programmet ditt.

   Du vil også få spesifikke 4-12 ukers program for mage, rumpe, lår, cardio osv.

   Appen vil hele tiden være i utvikling og fra 2021 håper vi å ha med matplaner som er kaloritilpasset hvert enkelt medlem og deres mål, om det er vektoppgang, vektnedgang eller det å være vektstabil.

   På sikt vil du også kunne sette sammen egne økter basert på øvelsene i databasen, interaktere og trene med venner, delta på diverse utfordringer osv. Netfit vil også kunne tilby personlig oppfølging i form av online PT, treningsreiser osv. Som medlem i appen får man alt dette inkludert, eller til en redusert pris 🙂

   1. Jeg sliter litt med å se hvordan det skiller seg fra andre tilbydere, med mindre det blir en ganske høy sum. Skal dere ansette noen til å drifte det, eller blir det i tillegg til bloggen? Hvorfor har dere ikke smidd med koronaen suser og gått i gang med enkle liveøkter og challenges som gjør at folk velger dere når dere lanserer? For min del ha Fitfocus blitt redningen når senterene har vært stengt. Hun har matplaner, kurs, livetrening og har kastet seg rundt for å møte det markedet som plutselig åpnet seg!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Mia: Vi har andre prioriteringer og arbeidsoppgaver i disse tider, og har dessverre ikke hatt mulighetet til det. Fra start vil nok Netfit bli veldig annerledes enn Fitficus sitt opplegg, men i løpet av det neste året vil vi implementere mange av de samme elementene. I motsetning til Fitfocus vil vi ha gratis prøveperiode, og ikke ta 99,- fra alle som ønsker å teste det. Så det er bare å prøve.

    Vi skulle selvsagt vært i gang nå, men ønsker ikke å forhaste det og lansere noe halvveis. Slow and steady wins the race 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *