planlegger 17. mai

I dag innså jeg plutselig at 17. mai kommer veldig fort – det er jo allerede på søndag! Jeg tror hele coronasituasjonen har fått meg til å skyve slike ting litt unna, tenke at det ikke blir noe av, men det er klart at det blir noe av og det er klart at det skal feires! Vi skal ha bunad alle jentene, Naia sin er endelig klar (hurra for mormor som har sydd som en helt) vi trenger strømper, skjorter skal strykes, kaker skal bakes og bord skal dekkes – det er jo faktisk litt som skal gjøres klart, så jeg satt meg ned og laget en gigaliste med en gang jentene var i seng i kveld. Jeg kjenner at jeg gleder meg ekstra mye til å feire i år, og selv om dagen blir annerledes enn den pleier og annerledes enn vi hadde tenkt, så er den et viktig lyspunkt oppi alt sammen. 

Et annet lyspunkt er at fadderbarnet vårt fylte 2 år før helgen, så i går var vi i en minibursdagsfeiring bare vi og dem, med Peppa Gris, cupcakes, ballonger og pannekaker – det var så koselig 🎈 Jeg lot egentlig kameraet ligge, men det ble noen bilder likevel. 


Toppen min kommer fra Zara, men den er fra i fjor, det var så mange som spurte meg om den 🙂 Håper dere gleder dere til å feire på søndag også (nasjonaldagen altså),  jeg deler litt borddekking og mattips i løpet av uken! Ha en god natt ⭐️

10 kommentarer

 1. Jeg føler det akkurat på samme måte. I år gleder jeg meg virkelig til 17.mai! litt rart fordi vi ikke skal gå i tog, men at jeg kjenner med hele meg at jeg VIL skape en fin og annerledes dag for barna og for oss alle 🙂 Det skal bli en festdag, det er fortjent etter denne tiden 😀 Kaken din ser forresten kjempegod ut, her blir det marsipankake,pølser til middag og is til dessert. Hurra! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så godt å høre at vi er flere <3 Det kommer til å bli bra <3

 2. Hei 🙂
  Mulig jeg bare ikke fått det med meg, men hvor er de fine halssmykkene dine fra? Nydelig både månen og den med stjernen 🙂
  Hilsen Annie

 3. En liten tilbakemelding fra meg.Jeg savner litt mer regelmessig blogging. Nå er det kanskje ett innlegg, en eller annen gang i løpet av døgnet. Det gjør at jeg sjeldnere går inn for å se, og det kan gå dager mellom hver gang. Nå er klokka 1830 tirsdag kveld og jeg hadde håpet på noe jeg kunne lese/se, men her det ingenting nytt.

 4. Blir vel kakebaking på nettene nå da sånn som du bruker før bursdager osv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det tror jeg ikke 🙂 Bruker nok store deler av lørdagen på å lage mat 🙂

 5. Jeg har tenkt å få med barna på et minitog rundtomkring i huset og hagen, med korpsmusikk på høytaler og flagg 🙂

 6. Hei! Hvor er all den fine ørepynten din fra for tiden? Såå lekkert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Både fra NA-KD og Safira 🙂

 7. Et tips til kremen når den blir kornete og overpisket er å ta i litt mer fløte og visspe litt til. Da kan den ofte reddes! Greit tips til neste gang 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *