feeling fresh

reklame: inch oslo 

Tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger i det forrige innlegget mitt angående kolleksjonen! Det betyr mye for meg at dere gleder dere med meg ⭐️ Jeg er så glad for dette samarbeidet og teller dagene til lansering 19. mai 🌸 

Hvor mye kan ikke en frisørtime gjøre med humøret? Jeg var så ekstra ekstremt glad i går jeg, det var så mye fint som skjedde på en og samme dag! Jeg var endelig hos frisøren, denne gangen hos Inch og fantastisk dyktige Elisabeth Angelsen. Hårfargen ble så utrolig fresh, og hun gjorde en føn på meg som bare tok noen minutter – elsker! Hun stusset også bittelitt i tuppene, men jeg vil så gjerne at håret skal sette fart nå, så jeg vil ikke ta for mye. Likevel hadde det nok godt av det – 6. mai var det nemlig 4 måneder siden sist jeg satt i en frisørstol 😅 


Valgte også å beholde en del av bunnfargen, jeg kan ikke bli megablond helt inntil røttene, da trives jeg ikke, men dette ble helt perfekt! Så nå skal jeg ødelegge den fine fønen med hestehale, caps og svette, for jeg skal ut på en liten løpetur 🙂 Toppen min kommer forresten fra Zara, har fått en del spørsmål om den 🙂 Ønsker dere en god helg 🌸

40 kommentarer

 1. Ingrid Grace

  Du ble veldig flott på håret Caroline. Og fargen på den toppen er bare helt nydelig. Rart å tenke på at sommeren er rett rundt hjørnet. (Er 4 grader og sur vind her.) Ha en fin lørdag videre. Klem. <3

 2. Så utrolig fin farge!! Helt nydelig <3 Jeg må vise den til frisøren neste gang!

 3. Bunnfargen ser jo helt grå ut. Har du begynt å få grått hår eller er det redigeringen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Grått hår?! Nei, det får jeg vel ikke før om mange år vil jeg tro.. Det er nok bare blondfargen du ser 😉 om du ser noen innlegg tilbake, for eks fra shooten eller forrige antrekk, så har jeg helt brunt hår på toppen / etterveksten, og det er altså naturfarger min. Nå har den blitt farget med striper 🙂

   1. Det er mange som får grått hår i tjueårene. Litt feil signal å sende ut når du skriver at det får du vel ikke før om om mange år. Håper du kan tenke over hva slags signaler du sender. Du er en påvirker, tross alt.

   2. Vil bare informere om at det er fullt mulig å få grått hår allerede nå jeg er to år yngre enn deg, og har begynt å få noen grå hårstrå her og der. Satte fart etter jeg fikk barn. Men syns heldigvis ikke i lyst hår med mindre man er veeeldig nærme

   3. Jeg blir 30 i år og har begynt å få grått hår, så det er ikke nødvendigvis slik at det er mange år igjen for alle :p

   4. Du vil helt sikkert si oss i mot som vanlig. Men hvis du går inn på bloggen via din iPhone så kan du se at man får inntrykk av at håret ditt ser grått ut. Selv om det ikke er det. Jeg ville hvertfall ha satt pris på om noen sa ifra til meg .

   5. Ehhhh…. Jo det er faktisk fullt mulig å få grått hår tidlig… Fikk mine første som 20 åring

   6. Caroline Berg Eriksen

    Det har sikkert med gener å gjøre og det var ikke meningen å støte noen. Jeg har i hvert fall ikke fått mine første grå hår ennå 🙂

   7. UPS:(( jeg på 36,5 år har fått 4 grå hår. Uff… godt jeg snart skal til frisør og ha litt mørke og lyse striber i( er kommunefarget til vanlig )

  2. PI, jeg syns hun ser drit fresh ut. Er ikke alt man tenker man bør skrive i ett kommentarfelt. Om hun så hadde grå hår så er det vell absolutt ikke nødvendig å måtte kommentere på det? Sjalusien skinner igjennom i dette kommentarfeltet. Er så stusselig hvordan noen kvinner føler en trang til å trykke andre kvinner ned. Fei nå for din egen dør, ingen som hadde brydd seg om dine grå hår så hvorfor så opptatt av Caroline sine?

 4. Nyyyyyydelig farge og lengde til deg! Fresht og ungdommelig! Ble derimot litt skuffet da jeg så at neglene var tilbake:) fint at du er tro mot din egen stil, men under koronatiden har du virkelig fått vist litt mer av hvor mye du kler en naturlig look, så hadde håpet du skulle droppe neglene:) Så klart ditt eget valg, men i tilfelle du vil høre hva andre tenker; du kler utrolig godt naturlig sminke, hår og negler! Du har et klassisk utseende, det kler litt klasse;) Håper ikke du tar kommentaren min negativt, ikke sånn ment!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for så fine ord! <3 Neglene mine holder seg dessverre ikke pene særlig lenge når jeg ikke har akryl på dem, de fliser seg opp lett og det gjør jo så himla vondt når de blir revet av :/ De er ikke sterke nok, og jeg vil så gjerne ha velstelte negler 🙂 Men det er veldig hyggelig å høre at du synes jeg er fin med mine egne 🙂

   1. Jo mer akryl du bruker på neglene dine, jo svakere blir de jo..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg føler i hvert fall ikke at mine er noe svakere enn det de var da jeg startet 🙂

 5. Du STRÅLER! Sminkeinnlegg er øverst på ønskelisten min

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Det kan jeg gjerne lage! Det ligger noen ute på instagram nå, under highlights 🙂

 6. Karoline

  Fine bilder, men du burde vurdere å ta litt spraytan på brystet og magen. Kontrasten til ansiktet blir så stort.

 7. Kjempefin på håret! Jeg var også hos frisør denne uken, 11 uker er for lange intervaller mellom frisørbesøkene for meg, hehe.

  Hvis du sammenligner sminken din med den profesjonelle du hadde på fotoshooten, så må jeg si at du kler den naturlege looken enda bedre enn den som du kjører selv.

 8. Skikkelig flott på håret, lekker og smekker! Fortsatt god helg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 9. Så fin! 🙂 Syns du ble veldig lik moren din nå.

 10. Rebekka

  Kjempe fin <3

 11. Men nydelig er du som vanlig ❤

 12. Herlighet så fin du ble på håret!! Nydelige striper, akkurat passe til at det ser naturlig ut! Du har alltid vært fin, men nå kommer det frem hvor naturlig vakker du er! Du ser troverdig ut, om du skjønner hva jeg mener – altså at dette er DEG❤️ Nyyydelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så veldig hyggelig å høre, Aud! Tusen, tusen takk! <3

 13. Har du byttet frisør? Pleide ikke du å klippe deg hos Gevir?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, nå går jeg til Inch 🙂 Nikola har også startet å jobbe der, så det føltes naturlig å følge ham 🙂

 14. Kanskje stripene ble for «hvite». Da kan det se grått ut.

  1. Det er fordi fargenyansen er en god del kaldere i bunnen enn i lengdene. Da kan det se litt grått ut, fordi man ser det mot det varme i lengdene. Det er jo ikke sikkert det ser sånn ut i virkeligheten som på bildet, men om det gjør det lar det seg fort korrigere med et skyll (Dette sier jeg absolutt ikke for å komme med noe kritikk, og det viktigste er jo at du er fornøyd selv!)

 15. «Har du ikke noe pent å si, så ikke si noe». Ikke så dum den der!
  Caroline, du er nydelig! Ha en god søndag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mari <3

 16. Kan jeg spørre hvor øredobbene er fra?✨ 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra safira 🙂

 17. Mamma’n min er 64 år og har enda ikke fått et eneste grått hår mens samboeren min fikk grå hår i begynnelsen av 20 årene

 18. Hei Caroline 🙂

  Dette er spm litt utenom innlegget, men jeg lurte på hvilken hudkrem du anbefalte på insta forrige uke? Den med glød…. takker for svar <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er denne: https://skincity.no/no/24k-gold-pure-luxury-lift-firm-prism-cream-

   Anbefaler den virkelig når du ønsker skikkelig fin glød 🙂

 19. Du blir bare vakrere og vakrere med årene du!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er snill Lisa <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *