behind the scenes: my muse

reklame: my muse 

Endelig kan jeg fortelle dere dette: 19. mai slipper jeg min egen kolleksjon i samarbeid med My Muse og den er så fantastisk fin! Du kan melde deg på HER for å få tilgang til kolleksjonen før alle andre. Jeg har jobbet med dette siden i fjor og jeg elsker resulatet! Sammen med undertøy består kolleksjonen av loungewear som kan brukes både hjemme for late dager og morninger, eller ute nå som været begynner å bli varmere. Flere av toppene er helt nydelige til for eksempel jeans og denimshorts, og den ene kjolen kan enkelt brukes med høye hæler når du skal pynte deg. Altså, jeg gleder meg så masse til å vise dere kolleksjonen i sin helhet, den er virkelig så nydelig og stoffet vi har brukt er helt fantastisk! Her kommer noen bilder fra shooten vi hadde på tirsdag 🙂 


Dette er jeg så glad for, det har virkelig vært en kjempefin prosess og jeg har jobbet med så flinke folk hele veien! Gleder meg til å vise dere resultatet 🌸 Husk å melde deg på HER om du vil ha tilgang til kolleksjonen før alle andre! 

78 kommentarer

 1. Jeanette

  Så utrolig gøy! Undertøyet ser så lekkert ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jeanette <3

 2. Har ikke Sophia Elise akkurat hatt et helt likt samarbeid med samme type loungewear og undertøy? Hvorfor ikke skape noe helt eget selv, med en annen produsent? Dette blir veldig samlebånd, selvom det ser fint ut.

 3. Mariann

  Lykke til med ny kolleksjon. My muse er ikke så veldig spennende lenger. Det er en drøss av influencere som har gjort akkurat det samme før deg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fortell meg gjerne hvor du har sett min kolleksjon før? Du har jo ikke engang sett hele 🙂 Men tusen takk! 🙂

 4. Ønske til inlegg. «Veien» til ferdig kolleksjon. Idee, tegninger, stoff prøver, levrandører,. Altså hele prosessen til ferdig produkt. Nå har du jo noen kolleksjonenr og erfaringer og det hadde vært moro å sett prossessen.

 5. Hege Iren

  Dette gleder jeg meg til. Gratulerer så mye <3 Du er så flott og inspirerende. Har kjøpt flere ting fra dine tidligere kolleksjoner, så dette blir spennende. God helg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hege <3

 6. Truser og hjemmeklær, åååh, jeg som hadde håpet og trodd det var treningstøy! Kanskje senere? 🙂 Hvilket stoff er brukt i trusene? Jeg bruker kun rene bomullstruser da det er anbefalt for underlivet. Kommer trusene i forskjellige stoffer og vet du evt hvilke? Takk.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Treningstøy er absolutt noe jeg ønsker, men det er ikke alltid man får til det man ønsker :/ Jobber mot det i hvert fall 🙂

   1. Ok 🙂 men hva med sroffet ?

 7. Når man redigerer så mye og glemmer «å sette» tilbake navelen. #redigererikke #barefinserpålysogskygge #thininspofrahelvete
  Som småbarnsmor bør du ha litt mer mellom øra en å legge ut ihjel redigerte bilder for å se skinni ut. Stakkars barn som har en slik rollemodell.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er piercinghullet mitt du sikter til… Det er ikke en navel som er feilplassert.

  2. Fy flate for en ufin kommentar Rozita!! En ting er å komme med konstruktiv kritikk, men det får da være grenser for hva du skal spy ut av deg. Lær deg folkeskikk.

  3. S.Helene

   Rozita: hvor skal man begynne? Det du bedriver med her er trakassering. Du vet åpenbart ikke hva du snakker om, og bør tenke deg nøye om før du kommenterer denne type stygge kommentarer om mennesker du ikke kjenner, og det lukter misunnelse lang vei. Ville du sagt dette ansikt til ansikt om du møtte Caroline? Neppe. Som småbarnsmor selv gjør det vondt på vegne av Caroline å lese det du skriver. Troll deg tilbake til hulen din!

  4. Kristin

   Det er dårlig gjort å skrive slikt. Å trykke andre mennesker ned på denne måten er lavmål. Caroline er slank, men hun oppfordrer til trening og sunn livsstil. Om du leser bloggen hennes, så vet du også hun spiser boller, burger, pizza, o.l, i blant. Tror for øvrig mannen hennes hadde sagt i fra om hun var for tynn eller gjorde noe som var skadelig for barna. Hun er et godt forbilde! Det er ikke greit å skrive slikt om mennesker, og du bør si unnskyld.

   Hadde jeg vært mann hadde jeg sagt at Caroline er MILF

  5. Så lavmål .Rozita. Dette vitner om lav selvfølelse, når man blir så provosert over dette. Jobb med deg .selv , så håper jeg du får det bedre. Caroline ser smashing ,Ingen tvil om det. Lev med det, i stedet for å lete etter feil

  6. Caroline Berg Eriksen

   Torill <3

 8. Så gøy! Gratulere! du ser så fresh ut med naturlig make-up!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 9. Johanne

  Så spennende med egen kolleksjon! Gleder meg til å se 🙂
  På nederste bilde er du helt fantastisk vakker! Du er alltid fin altså, men der hadde du så spesielt strålende smil<3 Du kler lengde på håret, så bare å spare, hehe 🙂
  God helg til deg og familien 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Johanne <3

 10. Karoline

  Dette er jo et samarbeid som alle bloggere har..kjedelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes det er utrolig gøy og en fantastisk mulighet! Det er jo heller ingen kolleksjoner som er like og jeg har hatt fritt spillerom absolutt hele veien, noe som jo gjør det unikt for hver enkelt de samarbeider med 🙂

 11. Jeanett

  Hei
  Jeg bare lurer på, fra du sier ja til et samarbeid om et produkt til det er klart for lansering, hvor lang tid tar det, Sån ca?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan variere, men fra et helt år til et halvt år, kanskje 🙂

 12. Ingrid Grace

  Gratulerer så mye med kolleksjonen Caroline! Dette blir spennende å se! Tipper du er spent og forventningsfull selv også. Det du har av kolleksjoner bruker å være veldig flott. Det lille du har vist hittil viser veldig flotte plagg, gleder meg til å se flere klær. Jeg så bilder på instagram også. Det aller første bildet i denne bloggposten: du store min tid så vakker du er på det bildet! Jeg ble bare sittende å se på ansiktet ditt, sjelden har jeg sett deg så vakker. Ok jeg skal se på klærne også, det var jo vitsen med det hele, ha ha! Jeg har meldt meg på slik at jeg får link og e-post til kolleksjonen tidlig den 19. Jeg har akkurat denne uken ryddet i undertøysskuffen og ser at jeg må kjøpe inn diverse nytt, så det passer jo bra. Jeg har slanket meg nokså mye, og må kjøpe en del nytt undertøy da det jeg har er for stort plutselig. Jeg skal også kjøpe meg i alle fall minst ett sett med litt småsexy undertøy som belønning for at jeg nå er sunnere og har kvittet meg med unødig overvekt. Jeg vet jeg ikke urde fokusere så mye på kropp, men jeg er bare så glad for at jeg nå er mye sunnere. Er også veldig spent på lounge wear klærne som du lanserer, der har jeg også hatt i tankene å kjøpe noe den senere tiden men ikke gjort det. Coronaen har holdt meg unna butikker, i alle fall fysisk. Men nå er jeg klar for å shoppe. Både undertøy og lounge. Venter i spenning for å få se mer, det er jo bare 11 dager til. Ønsker deg og dine en fin helg. Jeg er på spranget ut dørene for fredags gåturen min. Må gjøre mitt beste for å holde vekten også når den først er kommet ned. Men når jeg så denne bloggposten så måtte jeg bare legge igjen en begeistret kommentar, for det glimtet du har vist oss av kolleksjonen er lovende. Er glad på dine vegne. God helg.

  Mange klemmer. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ingrid <3

 13. Sikkert mye fint, men å sitte i trusa på spisebordet eller kjøkkenbenken…. nei, det ser ikke bra ut!

 14. Altså nå måtte jeg le her…leser overskriften my muse, og det sitter du på benken i undertøyet…Gratulerer og lykke til med kolleksjonen.

 15. Fy søren, så nydelig! Gleder meg 😀 <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 16. Gratulerer du er dyktig Caroline, det kan ingen ta fra deg! 🙂 Men jeg blir litt oppgitt over at det skal være «innovermage» hvis det skal vises undertøy eller være vakker. At dette blir et forbilde, for det blir det når du eksponerer deg som influenser. Det finnes andre grunner enn graviditet for å ha stor mage og det trenger ikke bety latskap! Kjenner jeg blir provosert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Trenger overhodet ikke å ha innovermage for å være vakker eller for å vise undertøy, det håper jeg ingen tror, men det er nå slik jeg ser ut. Magen min krøller seg også når jeg sitter på forskjellige måter, bare ikke når jeg sitter sånn som jeg gjorde akkurat her. Det er ingen som har nevnt noe om grunner til å ha stor mage eller ikke, dette handler jo om den nye kolleksjonen min 🙂

   1. Fint svar, takk 🙂

  2. HELGA. Hvordan i all verden fikk du dette til å handle om mage ? Og mage er ikke nevnt hverken stor, liten eller utseende på modellen . Merkelig hvordan noen alltid bare må kritisere, enten det kommer til å sitte på benken, kropp, utseende eller hvorfor gjøre kolleksjon som alle har gjort . Alt må ikke deles, det er nitrist lesing. Fy så små mennesker mange gjør seg. Ser jo inne på KG også, tatt fullstendig av. Covid 19 har ihverftfall ikke fått folk til å bli snillere, snarere tvert imot. Mange med for mye fritid

 17. Rebekka

  Altså wooooow! Du er jo bare rålekker! Spent på å se hele kolleksjonen:-)

 18. Men hvorfor sitter du på kjøkkenbenken i mini undertøy, hehe

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en fotoshoot og det ble bestemt av bla. fotografen at jeg skulle sitte der 🙂

 19. Pernille E.

  Flott undertøy! Og for en utrolig vakker modell!!! Synes du er spesielt pen på disse bildene, kroppen din er jo bare smashings og makeupen ser mer naturlig ut, spesielt leppene. Fortsett sånn, og lykke til med kolleksjonen! Må også si at du inspirerer meg med all treningen din:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 20. Ooo, så kult. Du ser jo ut nesten litt gudinneaktig ut der du sitter <3 Men altså grattis! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 21. S.Helene

  Gratulerer med kolleksjonen! Dette skal jeg teste ut! 😀 Rålekkert!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 22. Charlotte

  Du er så utrolig flott!!
  Gleder meg til å se kolleksjonen
  Så nettopp tutorialen på Instagram. Har du brukt noe vippe/brynsserum på brynene du kan anbefale? Dine er jo blitt helt amazing!
  God helg☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har brukt swiss sitt serum på brynene for lenge siden, men jeg vet ikke helt hvorfor de har skutt fart den siste tiden – på vippene har jeg brukt iglow 🙂 de har serum til bryn også ser jeg, tipper det funker like bra 🙂

 23. Gratulerer med kolleksjonen, ser lekkert ut 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita <3

 24. Nei så gøy!!! Alt hva du får til! Jeg er imponert! Dette blir moro å følge med på! Gratulerer ass

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Vibeke 🙂 Jeg gleder meg!

 25. Gratulere:) Gleder meg til å shoppe, ser fantastisk ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Mari! 🙂

 26. Superfin den instastoryen ang sminketips. Finner jeg tilbake til denne da produktene kommer i posten for å se hvordan du gjør det?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, absolutt! Jeg legger den i highlights 🙂

 27. Gratulerer!! Nå forstår jeg hvorfor du trener så mye 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke pga. denne kolleksjonen at jeg trener, trening er jo en livsstil for meg 🙂 Tusen takk <3

 28. Emily B

  Wow! Gratulerer så mye!! <3 gleder meg til å se alt!

  Angående skincity på instagram: Kan jeg spørre hvilken farge du bruker på contour sticken fra BareMinerals? <3 tenkte å legge inn en bestilling!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Jeg bruker cinnamon 🙂 Og tusen, tusen takk, Emily <3

 29. Gratulerer, så gøy! Jeg gleder meg til å se mer av den!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 <3

 30. Så gøy . Gleder meg til å se mer. Du stråler om dagen.Du kler virkelig den hårfargen. Du ser smashing ut på bildene du har vist så langt av kolleksjon . Lykke til. Ha en fin lørdag.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Torill, for en så hyggelig kommentar! Ønsker deg en god helg <3

 31. Hei – Gratulerer med kolleksjonen. Den ser lekker ut.
  BHene tror jeg dessverre ikke er noe for meg. Har stor byste og trenger noen med god støtte og bra hold.
  Har meldt meg på så jeg får info om kolleksjonen.
  Ha en forts strålende dag – Du stråler

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Monica 🙂

 32. Gleder meg til å se! du er virkelig flott Caroline, og som flere sier over her; du ser ut som en gudinne på det nederste bildet!

 33. Herregud, d er jo helt sprøtt! Tenk å diskutere en navle! Skulle tru d var en gjeng med fjortiser , alle sammen,! I en tid hvor en skulle vært opptatt av noe helt anna en magemuskler og navle! Og ikke minst sitte på en kjøkkenbenk i undertøy!

 34. Du har aldri sett bedre ut enn dette! Så naturlig look! Fy søren det var fint! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Beate! 🙂

 35. For en nydelig sminke. Hva slags produkter har du på leppene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet ikke dessverre, Tomas brukte en lipliner 🙂

 36. Dette blir spennende 🙂 Gleder meg mest til hjemmeklærne 🙂 Flotte bilder, både med og uten navle 🙂

 37. Andrine

  Lekker kolleksjon, men det ser ut som det er lite hold i stoffet og ganske dårlig passform? Er det kun ment som «pynt», for ingen av de toppene/bh’ene som er vist til nå virker til å være særlig støttende og gode å ha på under klærne?

  Jeg håper også at vi får se mer fra selve prosessen med å designe kolleksjonen, det hadde vært veldig spennende å se på hvilke grunnlag du velger stoff, design osv 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Anbefaler deg i så fall å prøve 🙂

   Etter min mening er passformen på alle bhene veldig fin, men det er jo umulig å se ut fra bilder og bør prøves 🙂

   Deler av prosessen er filmet, så det er bare å glede seg til det i så fall 🙂

   1. Andrine

    Så bra! Alltid kjekt å prøve noe nytt, og lekkert undertøy får man aldri for mye av 🙂 Jeg har gått på noen bomkjøp da jeg trenger god støtte i bh, så da er jeg litt ekstra obs på det.

    Får man kjøpt undertøyet i vanlige butikker, eller må man sende etter?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er kun på nett, men det skal ikke være noe problem å returnere 🙂

 38. ååå det her gleder jeg meg til! ser nydelig ut 🙂 Får jeg spørre hvordan de er i strl, jeg bruker vanligvis 36,iblant 34..syns det er mega vanskleig å finne str over nett,særlig på undertøy. kan kanskje ikke spørre om dine str her,men ift å vanligvis bruke 36, anbefales s eller xs da? vet ikke hvordan str-mål dere har da s-m-l eller 34-36-38 etc..

 39. Jeg er kjempe spent, kolleksjonen ser helt nydelig ut og bærer preg av hvordan du alltid gjør ditt beste så til fingerspissene. Noen ganger kan jeg bli litt misunnelig på deg, men jeg vil beklage for det, for mest av alt så inspirerer du meg veldig og du fortjener den suksessen du har. I mine øyne kommer du nok alltid til å være den beste bloggeren av dem alle og kanskje innleggene dine ikke er så dype alltid, men det du gir det er bra og når det kommer til livsstil og sånn så kan det faktisk hjelpe mange. Jeg har alltid hatt problemer med å spise riktig og kanskje det er derfor du lykkes og ikke jeg, eller kanskje det er fordi du er en sånn solstråle, uansett så vil jeg at du skal vite at jeg ikke er misunnelig på deg lenger, jeg ser opp til deg og jeg heier på deg!

  Gratulerer så mye med ny kolleksjon, jeg kommer definitivt til å sikre meg et undertøysett hvis jeg rekker det.

  God 17 mai!

  Nina

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *