den rosa stuen

inneholder annonselenker: h&m 

Denne stuen er ikke rosa, men det er den eneste av stuene som har et hint av rosa i mye av interiøret og derfor kaller vi den ofte for akkurat det 🙂 Husker dere da jeg la ut inspirasjonsinnlegget om terrassen vi skal pusse opp? Den skulle i utgangspunktet vært ferdig nå, men så fulgte det med feil skruer til gulvet, så vi har enda ikke fått startet! Uansett så har alt av tilbehør kommet, og sammen med det bestilte jeg noen nye puter til nettopp den rosa stuen. Jeg elsker dem! Forandring fryder, selv om det ikke akkurat er mye det er snakk om 😉 

rosa pute med dusker HER / off white pute med dusker HER / rosa pute med broderi HER

Ville bare tipse dere om det, for jeg synes det ble ekstra fint her nå og disse var veldig rimelige. Du finner dem i linkene over! H&M Home har mange fine puter generelt, jeg har bestilt noen til uteplassen som skal pusses opp og jeg gleder meg sånn til å vise dere hvordan det blir! Ikke bare putene selvsagt 😉 Men absolutt alt sammen! 


I morgen kan jeg forresten endelig fortelle hva jeg har jobbet med siden i fjor høst – det gleder jeg meg så mye til! Kiler i magen  🦋 

10 kommentarer

 1. Jeanette

  Så fine! Bestilte noen av disse med en gang. Nydelig farge !

 2. Karianne

  Artig at dere har gått tilbake til stilen fra deres gamle hus i denne stuen, fikk throwback!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har vi ikke gjort, men det stemmer at vi hadde rosa puter i Siljan helt i starten 🙂 Denne stuen har hatt rosa detaljer i godt over 1 år nå 🙂

   1. Kathrine

    Det er jo mye samme stilen som dere hadde i det forrige huset? Mye hvitt og pastell, selv om det er noen detaljer som selvsagt ikke er de samme som tidligere.

    Stilen dere har nå er utrolig mye penere enn den dramatiske stilen dere la dere på ved første oppussing. Det er viktig å gi seg rom for å prøve og feile litt.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nei, jeg synes egentlig ikke det 🙂 I denne stuen er det kanskje de samme fargene, det har du rett i! Men vi har jo to andre stuer med helt annerledes uttrykk, soverrom og bad etc. som ikke er slik vi hadde før 🙂

   3. Karianne

    Rosa puter, beige vegger, lys sofa. Søtt og romantisk stil, men ikke fullt så landlig som i forrige hus altså. Men ganske likt spør du meg! Og mente ikke at det var en ny ting altså, har bare ikke kommentert det før nå 😉

 3. Mannen din må jo få angst av alt det rosa!

  1. Haha, tror nok mannen tåler mer enn som så! SÅ mye rosa er det vel ikke… Selv blir jeg SÅ glad for at jeg får ha litt rosa i hus 😀 Mannen respekterer det så absolutt! Det er så vårlig og sommerlig med litt rosa synes jeg! Kjempe pent, Caroline! <3

  2. Du burde lese deg opp på hva angst er, veldig feil å bruke order slik du gjør det her! Det var delikate og fine puter

 4. I really adore these pieces!
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *