quilted mules: luksus vs. budsjett

Disse nydelige skoene ble med meg hjem fra Zara for en stund siden, og nå begynner endelig været å tillate at jeg kan bruke dem snart 🙂 De blir superfine å kombinere med alt fra jeans og denimshorts til kjoler og skjørt. Det finnes jo uendelig mange modeller av slike sko for denne sesongen og blant annet har Bottega Veneta  noen som er superfine, men jeg elsker virkelig denne budsjettvarianten 🙂 


luksus fra Bottega Veneta og budsjett fra Zara


I dag er jeg i Oslo for fotoshoot og jeg gleder meg så uendelig masse til jeg kan forteller dere hvorfor 🙂 Følg gjerne med på instastory for behind the scenes – carolinebergeriksenno 🌸 

27 kommentarer

 1. Føyer meg inn i rekkene her: du ser fantastisk ut, den siste tiden har du fått en ekstra nydelig ung, fresh look med naturlige negler og vipper. Jeg har alltid ment at man ser yngre og kvikkere ut uten ekstra vipper, falske negler etc.
  Og særlig på et prakteksemplar som deg❤️)
  Naturlig frontparti uten silikon hadde gjort det hele enda bedre.
  Lykke til på shoot idag, gleder meg til å følge med videre!!
  Følger

 2. De var lekker.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig 😀

 3. Kjempefine de fra Zara 🙂

 4. Lars Henrik F

  Hvorfor ligger du i venstrefilen når du kjører? Ref instastory. Det er ingen biler i høyrefil du forsøker å passere, da SKAL du legge deg inn. Venstrefilen er for forbikjøring, intet annet. Dvs når du har passert den bilen du Evt ville kjøre forbi, skal du legge deg inn igjen. Man skal ikke ligge å «kose» seg i høyrefilen. Les deg opp på veitrafikkloven 😉
  Dette gjelder forøvrig ikke kun deg, nordmenn er generelt elendige på å kjøre på motorvei!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ingen biler bak, og biler foran vi om få sekunder like vel kom til å passere. Legger oss inn når det eventuelt kommer biler bakfra.

   1. Jo, men hvis dere venter til det kommer noen kan du banne på at du skaper irritasjon for innen du legger deg til høyre må vedkommende bremse og det er svært irriterende

   2. Caroline Berg Eriksen

    Kikker jevnlig i speilet og når det ikke er biler som vi kjører forbi så legger vi oss tidlig inn 🙂 E6 er jo temmelig oversiktelige.

   3. Lars Henrik F

    Spiller ingen rolle, du skal uansett ligge i høyre fil. Dett er typisk «jeg skal bare». Ser de hele tiden, de «skal bare ligge der litt til». Men saken er at man skal ligge i høyre. For plutselig kommer en bak deg som vil forbi. Og det er ikke opp til deg om vedkommende kjører i 250 km/t i 110 sonen. Kanskje må de på sykehus? Men så må de bremse fordi noen ligger feil. Uansett om det er tomt for biler eller ei SKAL du ligge til høyre når du ikke er i en forbikjørings situasjon. Du kan få ganske heftig bot for å ligge feil.
    Og jeg ser dessverre ofte kvinnfolk som ligger slik, og blir sinte når noen kommer bak og blinker med lysene. Så håper i tillegg til deg at en del av de ser dette, da jeg regner med mange er i målgruppen her 😉

   4. Lars Henrik F

    Les denne (selv om den er noen år gammel er den fortsatt gjeldene) https://www.dinside.no/motor/nordmenn-kan-ikke-kjore-pa-motorvei/63637215

    Særlig dette avsnittet er relevant:
    « – Men om man likevel holder fartsgrensen, da har vel ikke de bak noe de skulle ha sagt? Det er jo ulovlig å kjøre fortere.
    – Det er for det første ikke en sak som er opp til den enkelte å håndheve! For det andre er det ikke sikkert at man kjører i fartsgrensen, mange speedometere viser feil. Dessuten kan det kan faktisk være tilfeller der biler kjører fort med loven i ryggen».

  2. Håller med Lars Henrik här.. Så typiskt norrmän att ligga i vänsterfilen på motorvägen hela tiden! Sjukt irriterande när folk (generellt alltså) inte flyttar sig och skapar kö för att de menar att de kör «lagom» fort i vänsterfilen… :p

  3. Å herregud…

  4. Er det bare meg eller går du litt i surr på venstre og høyrefiler her? Helt problemfritt å kjøre slik Caroline sier her

   1. Enig med de over! Følg reglene og problemet er løst! Ligg i høyre når du ikke skal kjøre forbi!

   2. Lars Henrik F

    Anni: det er IKKE problemfritt å kjøre slik. Det er heller ikke lov. Slik kjøring skaper irritasjon fra de som kan komme bak (for selv om man mener man har full oversikt viser min egen erfaring at folk absolutt ikke følger med i speilene og flytter seg når man kommer opp bak).
    Og DET skaper farlige situasjoner! Anbefaler at du også lærer deg trafikkregler for dette er som sagt ikke lov.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Lars Henrik: Siden du er så bastant på dette, så kan det være greit å få frem at dette ikke er en regel som har et hardt skille mellom lovlig og ikke lovlig. Hver enkelt sjåfør må selv vurdere avstand til biler i høyre felt og om det er riktig å legge seg tilbake igjen i feltet.

    Å si at det «IKKE er problemfritt» å kjøre slik blir en forenkling da det er mange faktorer å vektlegge, slik som det er med det meste i trafikken. Å konsekvent ligge i venstre felt er ikke lovlig, men man skal utvise skjønn, ikke på død og liv legge seg tilbake i høyre felt ved hver eneste mulighet.

  5. Lars Henrik F. les hvordan du skriver da ? Les deg opp selv før du slenger ut av deg og er hissig. Du ser kvinnfolk? Hjelpes for noen holdninger . En «mann»som må inn på en blogg for å spre gruff. Ta deg en bolle 🙂

  6. Lars Henrik F: jeg må innrømme at jeg finner det litt fascinerende og litt ironisk at du fremstår så bastant og så rigid på dette med bruk av venstrefilen og generelt er inne på folk sine vaner og praktisering av lover og regler rundt ferdsel i trafikk. Jeg er i tillegg litt imponert over generaliseringene du kommer med: «nordmenn er generelt elendige på å kjøre på motorvei!» (har du overhodet noe hold i denne påstanden?), eller bare har dette blitt en allmenn sannhet ut fra dine egne subjektive tolkninger? «Og jeg ser dessverre ofte kvinnfolk som ligger slik, og blir sinte når noen kommer bak og blinker med lysene» (hva var begrunnelsen bak å ha med dette? Provokasjon? «Opplysning?» Jeg skjønner virkelig ikke).

   Ikke bare kan det være direkte farlig å komme med slike generaliseringer, da dessverre, dette kan medføre til at andre som leser dette og plutselig går rundt og tenker og tror at «nordmenn er elendige på motorveien», men det er bare totalt unødvendig, det har ingenting å si for hva du prøver å gjøre ut av et poeng her.

   I tillegg finner jeg, det som nevnt innledningsvis, fascinerende at du her i bunn og grunn kritiserer Caroline for å ha brukt skjønn, i en situasjon jmf. videoen på Instagram, som ingen av oss (igjen ut fra filmen), kan si at utgjorde noen særlig risiko for noe eller noen? Definisjonen på skjønn: «Skjønn er en måte å forholde seg til (vurdere/evaluere) et sett størrelser, der enkelte av sammenhengene eller noen av de ellers absolutte størrelsene ikke kan tallfestes, selv om noen er klare nok. Målet for skjønnet er å komme fram til et resultat som er anvendbart på skjønnsobjektet.» (sitat jusleksikon.no) Som Caroline sa i regler hvor det ikke er et helt klart skille mellom rett og galt eller lovlig/ ulovlig, så er det faktisk lovlig sett lov til å utvise skjønn, det er rett og slett ingen absolutt regel. Regelen du sikter til her, hadde først kunne blitt til bryting av regel, om Caroline hadde eksempelvis hindret en ambulanse, eller forårsaket kø, noe hun da ikke gjorde. Hvis og hva holder ikke som argumenter hvor du hevder noen brøt en regel, da forutsetningene for når regelen hadde blitt absolutt, ikke er til stede. La oss ta oransje/gult lys som eksempel: Som hovedregel, så skal du stoppe ved gult lys, så fremt du ikke må bråbremse eller utgjør noen annen risiko for andre ved å stoppe. Samtidig, om du ikke stopper, til tross for at du kunne stoppet uten å ha måttet bråbremse, så er det ikke gitt at du får en bot eller at dette blir definert som bryt av regler for de som håndhever lover, f.eks. politiet. Nei, de kan gi en bot om de observerer at man eksempelvis har gasset på for å rekke over, samtidig kan de og gi en bot om de ser at man har bråstanset ved gult lys, og blitt en risiko og eller fare for den som da bulket i oss bak. De utviser altså skjønn, samtidig og vi pliktet til å utvise skjønn i slike eksempler. Regler kommer sjelden uten forbehold.

   Det du da kritiserer er at Caroline brøt en regel, jeg velger å kalle det å vise skjønn, som i lovverket er faktisk lov under gitte premisser, kriterier, faktorer osv så klart. Og som og blir/ kan bli tatt høyde for ved straffeforfølgelser, for som nevnt, du kan jo ikke påstå at denne hendelsen isolert sett utgjorde noen form for risiko. Så Caroline utviste skjønn vil jeg si, og ut fra filmen, så synes jeg hun brukte det godt. MEN det ironiske her er jo at du som deler både generaliseringer og pekefingre rettet mot at Caroline brøt en regel, klarer jo samtidig å innrømme at du selv bryter en regel, nemlig å blinke med lysene. For du som ber alle andre rundt deg om å lese deg opp på veitrafikkloven og/eller ber andre lære seg trafikkreglene, kommer med generaliseringer og kritiserer andre for noe som du mener er å bryte en regel – bryter jo tydeligvis selv regler og bør også ut fra ditt resonnement lese deg opp på trafikkreglene, for å blinke med lysene for å signalisere at noen skal flytte seg over i høyrefilen, dette er heller ikke lov. Tvert i mot, har du ikke lov til å blinke med lysene i trafikken https://www.klikk.no/motor/bil/bruk-av-venstrefeltet-2749466
   Når det, i følge lovverket som du er så opptatt av, er lov til å blinke med lys, er når man må varsle om fare. Og det er jo ikke derfor du har brukt dem? Og dette finner jeg svært ironisk.

   I tillegg har jeg lyst til å stille deg noen spørsmål siden du fremstiller deg selv som en som opprettholder regler og lover til punkt og prikke: følger du alltid fartsgrensen til punkt og prikke? I så fall hvorfor ikke, fordi du utviser skjønn? Blinker du deg alltid ut i rundkjøringer?

  7. Lars Henrik, du høres ut som en sårbar og lett krenkbar liten guttunge som må tute og blinke med lysene og kjøre i 250 for å føle deg som mann. Foreslår at du lar kona sitte i førersetet neste gang dere skal på tur, tror det blir tryggere.

 5. Så fine 🙂 Men du, DE bena ❤️ SÅ lekre!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! For et hyggelig kompliment 🙂

  2. camilla

   SÅ mycket finare än de tunna benen som ser helt livlösa ut som mainstream modellerna har..

 6. Tipper det er egen kolleksjon fra MyMuse som såå mange influencere før deg har frontet. Litt kjedelig når «alle» gjør det samme. Hadde vært gøy om nettopp du gjorde noe annet, eget treningstøy i forbindelse med NetFit slipp hadde vært såå gøy!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det hadde vært kjempegøy og det er jo ingen som har sagt at det ikke kommer noe sånt 😉

 7. Så fine sko Caroline, men de er ikke budsjettvennlig for meg som student <3 Kan ønske meg til jul da! Haha. Liker slike poster skikkelig godt.

 8. Drømmesko <3
  … ÒG Drømmebein <3 Ergo; Jeg må legge meg i hardtrening og gjøre øvelsene dine på netfit'siden deres 😀

 9. Tipper Lars H F her er en sånn type som ikke ser flyt i trafikken, og bare ligger i venstre fil å blinker på alle foran uansett avstand!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *