just do it: the 500 challenge

reklame: Netfit 

Klar for en challenge? Dette er beinhardt, magemusklene får virkelig jobbe, men fy søren så deilig og for en følelse etterpå! Støl mage-garanti! Alle øvelsene skal tilsammen ende opp på 500 repetisjoner, men ettersom alle er på forskjellig nivå i treningen, er det opp til deg hvor mange repetisjoner av hver du øvelse du velger – så lenger du sørger for at totalen blir 500. Hva  du kan velge mellom, står i listen litt lenger ned og video av alle øvelsene finner du HER 🙂 Let´s go! 

👊🏼 50 – 100 Flutter kicks ⁣👊🏼 30 – 60 sec plank ⁣👊🏼 50 – 100 full sit ups ⁣👊🏼 30 – 60 sec plank ⁣👊🏼 50 – 100 crunches ⁣👊🏼 30 – 60 sec plank ⁣👊🏼 50 – 100 bicycle crunches ⁣👊🏼 30 – 60 sec plank ⁣👊🏼 50 – 100 flutter kicks ⁣👊🏼 30 – 60 sec plank ⁣


💦💦💦

10 kommentarer

 1. Birgitte

  Hvor er tightsen fra? 🙂

 2. Kristin

  Hvordan får man så fin kropp som deg? Hvor mye styrke trener du, og hvor mye cardio? Spiser du kun sunn mat? Passer mannen din barna mens du trener? Rekker kun 4-5 km jeg før det er gråt, men har også en baby på et halvt år. Hehe…

  Du har en av de flotteste kroppene i Norge, spesielt fordi du faktisk har født to barn. Du er liksom the girl next door, som både har fin kropp, fint hjem, fin blogg, fin livsstil, fin personlighet. Du er veldig inspirerende! 🙂

 3. Treningspostene er veldig motiverende. Jeg begynte å jogge for 6 mnd siden. Klarer fortsatt max 5 km nå (35 min)med korte pauser. Savner å føle progresjon. Prøver å jogge 2. eller 3. Hver dag. Går også i trapper noen ganger. Det er demotiverende og ikke føle at man rykker frem. Ligget hee u 3 mnd nå. Noen tips eller innlegg om kondisjon hadde vært spennende.

  1. S.Helene

   Hei! Intervaller er tingen for økt kondisjon. Lykke til 🙂

 4. Kult, skal prøves! 🙂 Hvor ofte trener du styrke i løpet av en uke? Følger du et bestemt program eller hvordan legger du det opp?

 5. Hei, hvor er den nederste øredobben din i fra? så fin 🙂

 6. Veronika

  Hvor er trenings-tightsen fra? Kjempefin 🙂

 7. Har du noen rabattkoder på Get inspired going on?

 8. Hei!
  Hvor er tightsen din fra?

 9. Hvor er den treningsbukse fra? Skikkelig fresh!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *