bananbrød med bare 5 ingredienser

Dette bananbrødet er helt fantastisk godt! Alt du trenger er 5 ingredienser og sannsynligheten er stor for at du har dem i hus allerede, så kanskje du rekker å lage deg noe skikkelig godt til kveldskosen? Her kommer i hvert fall oppskriften! 


du trenger 

♥ 3 modne bananer + 1 til topping ♥ 1 ss. honning ♥ 4 dl. havregryn ♥ 1 ts. bakepulver ♥ 2 egg 


slik gjør du 

Sett ovnen på 180 grader. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til du får en glatt masse. Smør en brødform med smør og hell røren over. Del en banan i to eller i flere skiver som du legger over deigen. Stekes i ca. 30 minutter. 


Smaker skikkelig digg med peanøttsmør på, men er godt som det er også – helst rett fra ovnen! N – A – M 🍌

23 kommentarer

 1. Måtte bare lage med en gang jeg – og altså… NAM!! Tusen takk for at du tok med ingrediensene på bilde, det ønsker jeg meg mer av. Fantastiske bilder som alltid forresten. Lagde sommerrullene dine med peanøttsaus i helgen, det har jeg gjort mange ganger før. Den peanøttsausen er virkelig så sykt god! Takk for masse inspirasjon om det ene og det andre, virkelig et PUSTEROM i disse dager ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å! Jeg blir så glad! Tusen, tusen takk for fantastisk kommentar! <3

 2. Martine

  Kan man bruke havremel istedenfor havregryn, evt. må man endre mengde? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror det skal gå fint, og du trenger ikke endre mengde så vidt jeg vet 🙂

   1. Jeg ville nedjustert noe, da mel er mer kompakt enn gryn 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Takk for oppklaring 🙂

 3. Nikoline

  Dette så fantastisk godt ut, må prøves jeg tenkte å komme med et bittelite ønske på bloggen. Jeg skjønner at det er veldig mye mer arbeid for deg men eg jeg ønsker meg flere treningsøkter med litt tyngre vekter, slik som den du laget i rumpeinnlegget ditt. Jeg skjønner at det er bedre å lage treningsinnlegg som passer for dem uten for mye utstyr hjemme, men du ser bare helt amazing ut, jeg har lyst å trene på samme måte som du gjør når du er bare deg og ikke økten skal på bloggen som skal treffe flest mulig om du skjønner ❤️ Du ser bare så smashing ut. Elsker bloggen, den har så positiv energi ✨

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skal absolutt få til det, Nikoline! Blir glad for innspill 🙂 <3 Og tusen takk for så mange fine ord! Det er så hyggelig at du følger <3

 4. Nam! Bananbrød er kjempegodt, og denne oppskriften er som du sier lettvint og med ingredienser en ofte har i huset allerde:) Tips fra meg er rasper gulrot i, da blir det ekstra saftig:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, hørtes godt ut! Tusen takk for tips 🙂

 5. Det såg godt ut! Skal testes 🙂

 6. Det så godt ut! Kan man bruke havremel istedenfor havregryn?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det tror jeg skal gå fint 🙂

 7. Lagde den i dag, den var sikkelig god! Har nesten spist opp alt! Takk for oppskrift!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig, Evy <3

 8. Marianne

  Dette er kjempegodt! Jeg pleier å ha en liten teskje med kanel og kardemomme oppi også, da synes jeg det smaker som boller

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mmm! Takk for tipset, det skal jeg prøve 🙂

  2. Elisabeth h

   Samme her!
   Men Caroline, bruker du en liten brødform, eller en vanlig Str (1.5-2 liter)?

 9. Healthy and delicious

 10. Victoria

  Har du prøvd å lage disse som muffins? Har ikke brødform tilgjengelig for øyeblikket, men dette så superdigg ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det tror jeg vil gå veldig bra 🙂

 11. Denne var veldig god og lett å lage. Minien likte den også 🙂
  Liker sånne enkle oppskrifter med få ingredienser. Tusen takk for oppskriften.

 12. Lagde dette i dag, det ble utrolig godt. Fikk også brukt opp brune bananer! Må også si at bloggen din er veldig fin og inspirerende, du leverer ✨

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *