weekend flower shopping

annonselenker: nelly + gina tricot 

Nå har det plutselig gått noen uker siden jeg kjøpte friske blomster før helgen, så når huset lukter rent, alle lekene er lagt bort og roen senker seg i kveld – da blir det ekstra hyggelig med en nydelig blomsterbukett på bordet 🙂 I går var den varmeste dagen hittil i år, med over 20 grader og det var så fantastisk fint! Har virkelig savnet den følelsen av luft som er mild og ikke iiiskald. Det blåste litt da, som dere ser på noen av bildene (gratis vindmaskin i håret – hvorfor ikke? 😉) men det var egentlig bare deilig 🌸

Har dere sett noe så vakkert? Jeg ville ha litt varme farger denne gangen, og så følte jeg at det var på tide med noen strå igjen. Elsker hvordan buketten ble! Håper den står lenge, lenge! Det meste jeg har hatt snittblomster er vel litt over 2 uker – blir lykkelig om disse lever så lenge.

belte zara / (annonselenker) jakke HER / jeans HER / t-skjorte HER / sneakers HER


Jeg har vært ute på ukens siste joggetur i dag, i hvert fall om jeg skal følge planen min som jo innebærer det meste av treningen mine mandag – fredag. Jeg har vært skikkelig dårlig til å trene styrke denne uken, så det kan være jeg presser inn en økt i morgen om jeg våkner tidlig 🙂 På mandag begynner litt mer hverdag igjen for oss – for første gang på nesten 7 uker. Nelia starter på skolen igjen og da tenkte vi at Naia skulle få gå i barnehagen også. Det kommer til å bli en så rar overgang, men det føles riktig. Ettersom vi dro til Geilo rett før alt dette virkelig slo ut i full blomst, så har de vært borte fra både skole og barnehage veldig lenge.  Det kommer nok til å bli litt tomt og rart for oss, men likevel tror jeg alle kan ha godt av det. Jeg kommer sikkert til å kjenne på en blomstrende kreativitet og mer tid til alt som skal gjøres også, og jeg må jo innrømme at det skal bli fint. Ta vare på hverandre! Ønsker dere er god helg 🌸

14 kommentarer

 1. Martine

  God helg til dere også<3

 2. Du må nå ha sabla mange klær?
  Fin bukett forresten.

 3. Johanne

  Skjønne blomster, og skjønn dame 🙂 God helg til deg og dine.

  1. Caroline Berg Eriksen

   God helg til deg og dine! <3

 4. Jeg har begynt å kjøpe friske blomster hver uke også nylig og det er super hyggelig! Har dere vaskehjelp forresten? God helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det har vi 🙂 Men annen hver uke ca. 🙂 God helg til deg og dine også <3

 5. Flotte blomster! Spennende tider med oppstart av skole igjen. Her i huset er vi spent på når våre skal tilbake på skolen, da de går i 5. og 7. Håper dere får en skikkelig fin helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er det virkelig <3 Tusen takk og det samme til deg og dine 🙂

 6. Fine du 🙂 Du er ei ekte solstråle som sprer glede og gode vibber 😀

  GOD HELG til dere <3 <3 <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er vel god! Ha en superfin helg, Anne <3 Klem!

 7. Veldig fin bukett 🙂 Hvor mye måtte du betale for den? 🙂
  God helg til dere!

 8. varm_kakao

  God helg 🙂
  Kjøpte en bukett med roser på en matvarebutikk i vinter. Den sto seg fin i minst 5 uker, har aldri opplevd maken.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Oi 😀 Det var bra!

 9. Ang kommentaren om koking av fryste utenlandske (gjelder ikke norske) bær har det vært mye fokus på dette de siste årene. Mattilsynet anbefaler koking da det tidvis er funnet Hepatitt A smitte (leverbetennelse) norovirus (kraftig mageinfeksjon) og e.coli i bær. Du kan Google dette. I min omgangskrets gjør alle det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *