nye sminkefavoritter fra skincity

reklame: skincity

Jeg skal samarbeide litt med Skincity fremover og det er jeg så glad for! Sminke er alltid noe som er aktuelt, stadig noe  dere er nysgjerrige på og ikke minst noe jeg synes er veldig gøy å holde på med, så dette kommer til å bli så bra! Nå får du 20 prosent rabatt hos Skincity med koden Caroline20 – den varer i perioden 23. april – 30. april 🌸

Skincity har et stort utvalg av spennende makeup-produkter online, blant annet Laura Mercier, Jane Iredale, Make The Make, Sensai og Hourglass. Noe jeg synes er spesielt bra er at de tilbyr en foundationtest, det vil si at du besvarer på en rekke spørsmål og tilslutt ender opp med et produkt som skal passe alle dine ønsker og behov, i tillegg din hudtone – det er virkelig helt genialt! Jeg skal innrømme at jeg selv kan være skeptisk til slike ting, men her fikk jeg tilsendt et produkt som jeg ikke kunne vært mer fornøyd med.

Denne foundationen fra Laura Mercier – Flawless Fusion Ultra Longwear Foundation er en oljefri, flytende foundation med opp til 15 timers holdbarhet. Den gir medium til full dekkevne, en naturlig matt finish og føles vektløs på huden – akkurat det jeg vil ha i en foundation! I tillegg er den ekstra long-lasting og resistent mot svette, fukt og varme. Du finner den HER. Jeg har farge 2N1. 

Dersom du er i tvil eller har spørsmål til foundationtesten, makeup generelt, om du lurer på konsistens, lukt, farger eller har andre store eller små spørsmål, er alltid Skincitys hudterapeuter tilgjengelige via chat, telefon og mail. Jeg synes det er helt magisk med en onlinetjeneste som Skincity, det er så mye lettere for alle i en travel hverdag, rett og slett for alle som kjenner at de ikke har tid eller ork til å fysisk gå i en butikk for å teste, spørre og handle. 

I tillegg til makeup, har Skincity et bredt utvalg av hudpleieprodukter. Dette er rett og slett en online hudpleieklinikk og de tilbyr personlig rådgivning fra erfarne hudterapeuter i spørsmål om hudpleie og makeup. Gjennom en rekke digitale tester på hjemmesiden deres, kan både kvinner og menn få anbefalt en personlig tilpasset hudpleierutine basert på sin hudtype og hudtilstand. Les mer om Skincity og deres tjenester HER. Du kan også ta en helt gratis hudtest HER for å finne ut av hva slags hudtype du har. 

Fikk denne nydelige lille kokeshien som en overraskelse da jeg mottok forsendelsen og synes budskapet er så fint! I følge gammel japansk tradisjon, blir en Kokeshi gitt bort i gave for å vise kjærlighet og vennskap. Dette er altså Skincity sin egen kokeshidukke, for å vise nettopp det (kjærlighet og vennskap) så vel som takknemlighet. Synes den var så fin! Den skal for evig ha plass her på sminkebordet mitt 🙂 


På min instagramstory kan dere forresten se en steg for steg makeuptutorial nå, på hvordan jeg la makeupen jeg har på disse bildene 🙂 Ikke glem koden Caroline20 for 20 prosent rabatt hos Skincity  🌸

24 kommentarer

 1. Hei! Navnet på toppen du har på deg og hvor den er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Gina Tricot, her er den: https://www.ginatricot.com/no/klaer/topper/top-885957185 🙂

 2. Vil du ikke lave et indlæg med alle dine parfumer? Og alle dem du har haft, evt fortælle lidt om hvornår du havde dem og hvordan din smag har ændret sig. Jeg kan se at du har brugt magnetism i flere år. Tak for en god blogg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, så gøy! Det gjør jeg gjerne 🙂

 3. Koden fungerer ikke.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fungerer den nå? Alt skal være i orden 🙂 Husk stor C!

   1. Nei ikke som jeg ser. Kjøper 2 laura mercier ting og får ikke rabatt. Er det kun visse ting?

 4. Jannikke

  Hvor har du kjøpt øreringene dine?De med måne?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Safira 🙂 Så fine!

 5. Enn de andre som er lenge opp? Har du hull inni øret eller er det sånne som man bare kan klipe rundt? Ønsker meg sånne

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer også derfra! Har bare to hull i hvert øre, så de øverste ringene er bare en hoops 🙂

 6. Tusentakk for svar<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 🙂

 7. Solveig

  Er det toll når man bestiller fra Safira?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei 🙂

 8. Tusen takk for rabattkode 🙂 Jeg bruker hudprodukter derfra. 20% rabatt kommer godt med når man skal ha 7 produkter til nærmere 3000kr xD

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Det er sant! <3

 9. Noe litt off topic: Jeg finner deg ikke igjen på Instagram. Uæh! Har du noen ny oppdatert adresse? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det er den samme 🙂 carolinebergeriksenno 🙂

   <3

 10. Kan på det varmeste anbefale å bruke Skincity!
  Oppdaget selv Skincity for en liten stund tilbake og ble nysgjerrig på hudtesten de har. Jeg er en av dem som har slitt veldig med huden siden tidlig i tenårene (jeg er nå 30) og har nok prøvd det aller meste uten at det har blitt bedre.. Jeg fikk anbefalt produkter fra et merke som heter Paula’s Choice. PC er stort i f.eks USA, men ikke så lett å få tak i her i Norge, så leste meg opp på merket og produktene før jeg til slutt tok mot til meg og bestilte en prøve-kit derfra. det har nå gått ca 3 månender, og jeg har investert i full hudpleierutine fra PC og jeg vil påstå at huden min er bedre enn den har vært på 10 år! Kommer definitivt til å bruke Skincity mye, og rabattkode er kjærkomment 🙂
  (Litt ekstra reklame fra sidelinjen her altså!)

  God helg til deg og dine, Caroline <3

 11. Jeanette

  De har så mye bra. Bestilte nylig noen nye,store toalettvesker derfra. Har så mye stæsj,så det trenger jo plass

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det har de virkelig 🙂 Superfin nettbutikk- og konsept 🙂

 12. Hei.
  Jeg fikk ikke helt med meg hva alle produktene het som du viste på insta.
  Kan du gjenta hvilke du brukte her?
  Takk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De ligger i highlights på instagram nå, med linker til 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *