utetrening: trappeintervaller og styrke

reklame: Netfit

Nå er det så nydelig vær hos oss om dagen at det å skulle trene nesten ikke er lov (sier hun som løp intervaller inne i går) men jeg mener det: fra i dag av er det kun noen styrkeøkter som skal gjøres på treningsrommet om været er som i dag, for herlighet – noe så magisk deilig! Sommerfølelsen er til å ta og føle på, og til tross for bekymringer, så merkes det at sinnet til de fleste er mye lettere når sola skinner og gradene stiger – folk smiler og starter samtaler 🙂 Det er rett og slett en så fin følelse å kjenne på.

Det var god stemning i Kulåsparken i dag, vi er så heldige som har et så fint amfi, og akkurat her er det perfekt å gjøre trappetrening. Jeg var ute og løp 10 kilometer sammen med Nelia tidligere – vi løp de første 3 kilometerne sammen og deretter tok hun sykkelen de siste 7. Det var så gøy, og det synes hun også, så det skal vi gjenta en annen gang 🙂 Denne økten sparer jeg derfor til i morgen tidlig, så jeg håper du vil henge deg på! Finn en trapp og gjør deg klar for intervaller og styrketrening 💦 


💦 10 x sprint – walk down 💦 45 sec. toe taps 💦 8 x sprint – walk down 💦 45 sec. knee crossover + incline pushup 💦 6 x sprint – walk down 💦 45 sec. russian twist 💦 4 x sprint – walk down 💦 45 sec. step up lateral raise right 💦 2 x sprint – walk down 💦 step up lateral raise left 


Video av alle øvelsene finner du som alltid HER 🙂 Håper du tester ut denne! 

11 kommentarer

 1. Katrine

  Hvor var sykkelen hennes de første 3 kilometerene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi løp en runde i Kulåsparken og så hjem 🙂 Da skulle jeg fortsette, men hun ville være med videre.. så da ble det sykkel så jeg fikk løpt litt fortere 🙂

 2. Haha visste du ville få pes for dette her Caroline! Halve underholdningen er av og til kommentarfeltet ditt, er så mange triste liv her som gjør ting tragikomisk!

 3. Hvor er tightsen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Reebok 🙂

 4. Oh, so cool, that you trained with your daughter! And I like the step workout you show here.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Bloggen din er fin og inspirerende og god adspredelse i disse dager hvor det er så mye fokus på alt det negative som skjer på så mange plan både her hjemme og rundt i verden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Liz! Tusen takk <3

 6. Working out is simply what is making me go though this period without a breakdown ! Thank you for sharing your workout!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com

 7. Kjære du! Bloggen er super og treningsinnleggende inspirerende, men må du skrive alt på engelsk? «Russian twist», greit nok – men «walk down»? Og «step up lateral right»? Er vel kanskje blitt for gammal…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Jeg vil ikke blande øvelsesnavn på engelsk og norsk, og siden 90 prosent av alle øvelser kun har engelske navn, skriver jeg de resterende 10 prosentene også på engelsk. Engelsk navn gjør det også enklere å søke de opp om man ønsker mer informasjon.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *