hjemmepåske 🐣

Hei fine blogglesere! Jeg håper dere har hatt en deilig påske omstendighetene til tross – det har vi 💛 Savnet etter svigerforeldrene mine og hyttepåske på fjellet slik vi har hatt de siste par årene har vært mye snakket om, men vi har gjort vårt beste for å få til en fin påske her hjemme, og det har vi virkelig hatt! På påskeaften bøttet regnet plutselig ned, det var skikkelig surt og kaldt, så vi utsatte både påskejakt og påskemiddag til i går og det er vi glade for – da var nemlig solen fremme igjen og vi var ute absolutt hele dagen, fra 11:00 – 23:00! Vi jaktet på påskeharen, var på lekeplassen vår, fyrte i bålpannen, laget nesten all maten ute og spiste ute – det var så hyggelig! Dessuten prøvde jeg å sablere for første gang, og jammen fikk jeg det til på første forsøk! Jeg fikk en kjempefin champagnesabel av mamma og pappa i bursdagsgave og i går var første anledningen til å teste den sammen med dem, så da ble det en liten forsinket bursdagsskål også – på god avstand 🙂 Her kommer noen bilder! 


Håper dere som har påskefri har en fin 1. påskedag – det har vi 🐣 Vi lader opp til hverdagen med hjemmeskole og hjemmekontor igjen fra i morgen av 🙂 Ta vare på hverandre! 

29 kommentarer

 1. S.Helene

  Så inspirerende innlegg du har om dagen! Du leverer selv i påskeferien, og gleder meg over hvert innlegg du publiserer, takk for det 🙂 Vi har kost oss i dag med tur til stranda og pølser på termos samt kakao. Ha en fortsatt god «siste rest av» påske! Ps. Det er 2.påskedag i dag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uæ, det har du rett i 🙂 2. påskedag! Haha :p

   Tusen takk for så fine ord! Og takk for at du leser <3

 2. Vel overstått påske! Har bladd meg tilbake i innleggene på NetFit sin instagram og fått masse inspirasjon til supre økter:) Lurer på en ting ang. trening… Hvordan kan man få smalere lår og rumpe? Kanskje uten å miste muskler i beina… Hvordan kan jeg trene og få veltrente bein uten å øke volumet? Føler at jeg trener og musklene øker, men «fettet» forblir. Sånn at lårene blir større:( Blir motivert til å trene når jeg ser morgentreningene dine på insta!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Tusen takk! Så koselig å høre <3 Håper påsken din har vært fint!

   Om du ønsker det så er det uthodenhetstrening og kosthold som gjelder. Enten i form av løping, sykling, svømming osv., eller styrketrening med flere enn 15 repetisjoner (ikke ta til utmattelse).

   1. I. Marie

    Dette syns jeg var et svært dårlig svar. Hun sier jo at hun trener styrke, ett svar om 15 repetisjoner er da et merkelig svar. Det åpenbare svaret dersom man ønsker mindre lår, og man allerede trener styrke, er å komme i kaloriunderskudd, først og fremst gjennom kosthold. Ja, du har også nevnt kosthold, og kommer sikkert til å bruke det som motsvar, men jeg synes svaret ditt var såpass dårlig, at det knapt kan telles. Man kan også ha kondisjonstrening for å komme i underskudd, men det mest effektiv er kosthold. Ja, det blir vanskelig å svare når man ikke vet mer om personen, men når du likevel velger å svare mer utdypende enn nettopp det, så syns jeg det virker amatørmessig, dessverre.

   2. Caroline Berg Eriksen

    I. Marie: Ja, du har helt rett i det :/ Jeg hadde litt dårlig tid og svarte litt raskt, beklager det.

    Men du har helt rett i at kaloriunderskudd er nøkkelen her, og den enkleste måten å oppnå det på er fokus på kosthold. Legger du til utholdenhetstrening i form av løping/sykling eller styrketrening så vil du lykkes 🙂 Spesielt mer utdypende enn det er det vanskelig å svare uten å vite mer om personen, men man kommer veldig langt om man kutter ut flytende kalorier som brus, juice og saft og er litt restriktiv på melkeinntak. Å kutte ut sukkertøy sier seg selv, men jeg nevner det like vel 🙂

   3. I. Marie

    Takk for svar!

   4. Karoline

    Caroline, kan jeg få komme med en tilbakemelding. Jeg er en av de som har blitt hektet på hjemmetrening i disse karantene-tider, og jeg syns det er synd at det ikke har kommet flere live-treninger fra NetFit eller flere treningsinnlegg (ja, kanskje litt mer enn normalt ift. situasjonen vi er i). Dette er jo en tid der folk gjerne har mer tid til å trene da de allerede er hjemme og ikke trenger å reise til treningssentre osv. Jeg ser dere planlegger lansering i august, da syns jeg kanskje det virkelig dere burde promotert hjemmetrening iform av hyppigere oppdateringer, live-sendinger osv. Jeg trodde virkelig dere var på riktig spor for et par uker siden, men så stoppet det plutselig opp? Er det ikke noe du prioriterer? Man skulle jo tro det var naturlig at du gjorde det om dette er noe du skal satse stort på. Jeg bare ser ikke logikken her. Utdyp gjerne..

   5. Caroline Berg Eriksen

    Hei! Live-sending er pdd. ikke noe vi prioriterer :/ Det er ikke det Netfit skal handle om, og vi har dobbelt så hektiske dager om dagen med hjemmeskole og hjemmebarnehage :/

   6. Må si at du har blitt mer voksen i svarene di e Caroline. Tidligere har du ofte vært ute med piggene og bare prøvd å forsvart deg selv. Du virker mer voksen og ydmyk når du tør å innrømme feil. Liker deg bare mer og mer 🙂

 3. Såå koselig innlegg igjen med flotte bilder! Det å gjøre det beste ut av ting selv om det ikke blir som man har planlagt er en veldig fin leveregel syns jeg:-) Har vært veldig fint å titte innom deg også i påsken, en liten oppkvikker i hverdagen rett og slett! Tusen takk til dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du er vel god! Tusen takk for at du følger, Mia <3

 4. Jeg har lett og lett etter den fine firkantede bålpannen du viste i et annet innlegg, men finner den ikke hos Plantasjen på nett. Er den fra årets sesong?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg finner den dessverre ikke på nett jeg heller :O De hadde bare én av hver størrelse i butikken, så jeg fikk med meg den ene de hadde i denne størrelsen – den er ny for sesongen så vidt jeg vet 🙂

 5. Så koselig det ser ut, alt sammen! Og så utrolig tøft med champagnesabel! Kjempefint bilde av deg! Ønsker dere en herlig siste rest av påsken Tusen takk for hyggelige og inspirerende innlegg i disse tider

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anette 🙂 Ja, det var så gøy å få det til, trodde det var skikkelig vanskelig, men det var veldig enkelt 🙂

   Håper du har en fin kveld <3

 6. Hvor er den koselige stigen og dissa som henger i treet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror jeg kjøpte begge deler på Jollyroom for et par år siden 🙂 <3

 7. Dear Caroline, I see you had despite the current situation lovely Easter and I so enjoyed watching all your wonderful pictures. You look perfect as usual!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 8. Var det ikke snakk om lansering av Netfit for lenge siden?? Hvorfor så forsinket?

  Hvor ofte er du sammen med Peter Peters og Camilla Phil? Du skriver aldri om dem, men han er manager for Netfit?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, det skulle det :/ Vi har dessverre møtt på en del utfordringer underveis som forsinket oss med over ett år :O Men nå er lansering satt til august 🙂

   Peter er medeier i Netfit sammen med oss og Adrian Paul 🙂

 9. Synes du er så god på å svare oss lesere, det tror jeg mange setter stor pris på, så tusen takk for det!
  Takk for hyggelige innlegg, tross påskeferie for dere. Ha en fin uke, min starter med en grytidlig tur i skogen med hundene. Take care

 10. Er ikke foreldrene dine i risikogruppa pga alder? Ser at flere er sammen med besteforeldrene på tur eller ute i disse tider, mener er det virkelig noen god ide?

 11. Hei, hvor er påskehare ørene fra please…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet ikke, fikk de i gave 🙁

 12. Hei!
  Kan jeg spørre hvor den sorte turbuksa er fra ?
  Mvh Milla

  1. Caroline Berg Eriksen

   Twentyfour 🙂

 13. Karoline

  Jeg skrev en kommentar for over et døgn siden, men den har ikke blitt godkjent? Imens ser jeg mange andre kommentarer og svar fra deg? Var dårlig syns jeg. Jeg var oppriktig interessert i det NetFit-opplegget deres, men syns det er dårlig når man blir oversett sånn når man spør seriøse spørsmål.

  1. nettothoughts

   Til Karoline (ikke Caroline) 🙂

   Med tanke på at alle har fått hverdagen litt snudd på hodet, kan det være fint å telle til ti før man bestemmer seg for at enkeltmennesker er fienden. Kommentaren din er postet og svart på lenger oppe, og du hadde jo en ganske lang kommentar – kanskje hun rett og slett ville spare den til hun hadde tid til å svare skikkelig? Hun får jo kritikk for både å svare for sent, for tidlig, for strengt og ja.. det meste blir liksom feil på en eller annen måte. Håper det skal mer til for at interessen for NetFit daler for din del, og husk at de fleste prøver så godt de kan 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *