annerledes påskestemning

inneholder annonselenker: gina tricot 

I går var Lars-Kristian i Oslo nesten hele dagen, så jentene og jeg ble sluppet av på hytta halv elleve og vi dro ikke hjem igjen før ni på kvelden! For en helt magisk og bekymringsløs dag ☀️ Vannet, solen, måkeskrik.. Jeg husker følelsen av å bli vekket av nettopp det, og fra køyesengen jeg hadde da jeg var 14, kunne jeg se utover sjøen og det var så magisk deilig å bare ligge der og glede seg over en ny dag. 

Jeg var mye i båt med venninnene mine her ute, vi badet, spiste is, flørtet med gutter og hadde helt magiske sommere akkurat her. Jeg er så takknemlig for dette stedet! 

I går spiste vi i solen, årets første lass med reker, chili bearnaise og aioli – det er så utrolig godt! Lars-Kristian kom også etterhvert og da måtte jo han få også 😉 

Jeg hadde med meg en skikkelig påskekake – sjokoladepavlova  med masse påskeeggpynt! Den ble så god og den er veldig enkel å lage – ikke sukkerfri vel og merke 😉 

(annonselenker) tights HER / topp HER / jakke HER 

Vi var ute hele dagen og jeg sovnet som en stein da vi kom hjem 🙂 Frisk sjøluft kunne de gjerne solgt på boks – noe så deilig! 


Våknet til solen i dag også og det har jeg tenkt til å utnytte med en løpetur utendørs. Gleder meg til det, er en stund siden jeg løp ute nå og i hvert fall en stund siden jeg løp ute i sola! Ha en nydelig fredag 🐣

79 kommentarer

 1. ÅH! Den kaka! Gi meg den! Hehe! 😉 Nyt dagen! <3

 2. Så deilig – vi var også ute i flere timer i går, grillet og koste oss i solen, og det ble faktisk litt påskestemning selv om vi ikke får vært på fjellet i år.

  Så god den kaka så ut! God påske til dere:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   God påske til deg også <3

 3. Høres ut som en koselig dag 🙂 Må bare få si at jeg synes neglene dine er mye penere nå enn da du hadde lange, mye mer delikat og «rent» 🙂 Ha en fortsatt fin påske 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fortsatt god påske til deg også <3

 4. Såå fin jakke! Hvordan er den i størrelsen og hvilken størrelse har du? 🙂

 5. Såå fin jakke! Hvordan er den i størrelse og hvilken størrelse har du? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Den er i xs og er normal i størrelsen.

 6. Rosetta

  Ååååå så fin! Så fine bilder! Er du bevist på å gi så mange mennesker inspirasjon! Er det dette som er jobben din? Er mannen ansatt som fotograf han? Såååå fine bilder, ! Tenker du på å få en jobb der ute i samfunnet? Eller er dette nok ? Så spennende tider for dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Jeg har en jobb ute i samfunnet? Skjønte ikke helt hva du mente nå :/

   1. Rosetta

    Åja, bare mente om jobbe med noe ute, altså ikke blogg og sånn,, men mente ikke noe vondt me d altså, du er kjempeflink!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Sånn ja 🙂 Da skjønte jeg! Akkurat nå trives jeg veldig med å styre hverdagen selv. Så ikke i nærmeste fremtid i hvert fall 🙂 Men skal aldri si aldri.

 7. Ser helt nydelig ut <3 <3 Og den kaka 🙂 🙂

 8. Å så herlig! Oppskrift på leken?

 9. Er så heldig å ha svigers som har hytte ved sjøen..Vi var der torsdag.Det var en lykkens dag å se vannet , kjenne lukten av sjø og vår,og snakke med familien igjen.. Hvertfall i disse dager .Vi tok en sjanse på å dra ut på «tur» men om det var innafor er vi skeptisk på !siden vi spiste middag der..Huff det er vanskelig tider ,men utrolig hva en blir vant med også..

 10. Marianne

  Det virker som du har mistet kreativiteten og bare skriver om den vanlige hverdagen. Ikke treningsinnlegg på netfit denne uken heller.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, vi har påskeferie 🙂

   1. Kathrine

    Det er jo litt rart at dere ikke smir mens jernet er varmt mtp at hjemmetrening er superaktuelt? Da må man finne inspirasjon andre steder, og da er det lett for at man fortsetter der man havner. Menneske er vanedyr, vet du 🙂

   2. Elisabeth h

    Og velfortjent påskeferie, også. Er i det hele tatt imponert over og takknemlig for at du publiserer innlegg i det hele tatt, når de fleste arbeidstakere i Norge har ferie. Herlig!

   3. Johanne

    Liker best innleggene om hverdagene jag, så dette passet meg helt fint 🙂
    Kaka så helt nydelig ut!
    Fortsatt god påske til dere 🙂

   4. Caroline Berg Eriksen

    Johanne: Fortsatt god påske til deg også <3

   5. Ulrikke

    Norges befolkning har ikke ferie! De fleste jeg kjenner og oss inkl. har hjemmekontor og passer barn. Absolutt ingen ferie. Hadde elsket å vært hjemme med barna, men ikke like kjekt når jobben forventer at en skal levere samtidig.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Selv om du har hjemmekontor så har du de samme kravene på ferie.

   7. Vioaletta

    Jeg tror ikke de fleste tenker «jeg har krav» på ferie nå. De fleste tenker her må man jobbe, stå på og bidra slik at arbeidsgiver /arbeidsplassen kommer seg igjennom denne krisa. For min del har ikke tenkt at jeg skal ha fri nå, selv om jeg så klart kan ha krav på det og absolutt hatt behov for det.

   8. Caroline Berg Eriksen

    Jeg tror nok de fleste, i hvert fall de med familie, nyter påskeferien så godt det lar seg gjøre 🙂 Det ser i hvert fall slik ut i media og sosiale medier.

   9. Vioaletta: ta påskeferie med god samvittighet. Ingen arbeidsgiver som kommer å takker deg for jobben du har gjort når du ligger på ditt dødsleie. Din familie der i mot, vil stå ved din side, men det avhenger også av at du har husket å sette de først.

   10. Vioaletta

    Det er ikke alle som kan eller har muligheten til å ta seg påskeferie nei. Det blir rart med kommentarer som « det har du krav på» eller «ta deg påskeferie». Sier litt om jobbmentalitet

   11. Caroline Berg Eriksen

    Det var ikke det jeg skrev, Violetta 🙂

    Jeg skrev at man har de samme kravene på ferie selv om man har hjemmekontor. At ikke alle kan ta påskeferie er noe helt annet.

   12. Violetta: klart man har krav på ferie. Ingen som kan tvinges til å jobbe alle rød dager. Man har krav på å gå halvparten fri, men om man selv ønsker å jobbe er det en annen sak.

   13. Vioaletta

    Også skriver jeg at det er ikke alle som tenker at de tar ferie fordi de har krav på det. Mange tenker at her går samfunnet foran eget behov, takk og lov!

   14. Caroline Berg Eriksen

    Violetta: Jeg tror at man over tid er mer produktiv om man tar seg tid til litt ferie, fokus på familie, venner osv. i stedet for å bare jobbe på. Men vi er jo alle forskjellige 🙂 Jeg tar jo med meg jobben over alt og jobber i alle ferier, men styrer bare intensiteten litt 🙂

   15. Vioaletta

    Men her har dere to ikke skjønt hva dette går ut på. Man trenger ikke å jobbe hele døgnet selv om man jobber og om dere leser og følger med litt ser man at helsearbeidere ikke lenger kan forholde seg til vanlig arbeidsmiljølov. Dessuten synes jeg det er spesielt at man sammenligner med å skrive blogginnlegg hjemme i sin egen stue med hvilke som helst jobb og at man bare antar at alle har hjemmekontor. Mange kan naturlig nok ikke ha hjemmekontor. Skjønner egentlig ikke at dette er noe diskusjon, det her handler om at alle ikke kan si at jeg har krav på ferie og skrur av respiratoren og går hjem.

   16. Caroline Berg Eriksen

    Violetta: Nå skjønner jeg ikke helt hva du mener? Selvsagt vet jeg at noen ikke kan ta ferie i påsken og at mange må jobbe. Det gjelder jo mange forskjellige yrker. Jeg har aldri sagt noe annet eller sammenlignet noe som helst. Jeg svarte bare generelt på det med hjemmekontor og ferie og at selv om man jobber hjemmefra så har man de samme kravene på ferie i alle yrker. Selvsagt er det yrker hvor man ikke tar ferie selv om det er ferie, men må jeg virkelig skrive noe som er så opplagt. Sier ikke det seg selv?

    Det er ingen andre enn du som konstruerer en diskusjon her nå.

 11. Oddveig

  Påskekos for alle. Herlig att du delar med oss som ofte les bloggen

 12. Charlotte

  Nydelige bilder av dere! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 13. Kjære deg som du stråler! Hørtes ut som en fantastisk dag for både deg og barna 😉 Og den kaken.. Magisk! Blir veldig glad over at du ikke BARE lager sukkerfritt jeg, selv om jeg digger det sånn i hovedsak elsker jeg at selv du kan være «liiitt» normal, og håper du også spiser vanlig sjokolade innimellom Håper dere får en fortsatt fin påske, og takk for alt arbeid du legger i hvert eneste innlegg, det er alltid en fryd å lese her inne. Virkelig ekstra godt i disse vanskelige tidene. Stå på og god klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 Så hyggelig å høre 🙂

 14. Victoria

  Sååå fin tights og topp! Hvilken strls har du i tighsten? Er de normale? <3 God påske til dere! Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   XS 🙂 De er helt normale.

   Fortsatt god påske til deg også <3

 15. Kan du legge ut oppskrift på kaka? Den skal jeg lage!! Namm!!

 16. Flotte bilder 🙂 Hva tenker dere om at barnehager og småtrinnet på skoler åpner igjen? Kommer dere til og sende barna avgårde eller holde de hjemme fremover også ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi stoler på myndighetene og følger deres anbefalinger 🙂

   1. Kathrine

    Jeg følger også myndighetens anbefalinger, men for å lette på trykket i starten så tenker jeg at vi som har mulighet til å ha barna hjemme litt lenger kan benytte oss av det nå og la de som ikke har mulighet til hjemmekontor få benytte barnehagen med minst mulig barn der i oppstarten. Det er klart at det blir en stor utfordring å overholde smittevern med småbarn. Så min innsats i denne dugnaden er å holde treåringen hjemme litt til, siden jeg har mulighet til det. Det blir travelt, men noe må man ofre for samfunnets beste.

    Hva tenker du om dette? Dere har jo hjemmekontor og mulighet for å drøye barnehagestart en stund?

   2. Nå må folk virkelig gi seg. Ærlig talt Kathrine. Hva du velger å gjøre for du stå for, men ikke pålegg andre det samme. Caroline og familien gjør det riktige ved å følge myndighetenes anbefalinger. Folk må ærlig talt skjerpe seg her inne.

   3. varm_kakao

    Tror ikke vi nødvendigvis skal stole blindt på myndighetene, når de mener at man snart skal begynne å åpne skolene igjen. :O Bedre å være føre var enn å ta sjanser, tenker jeg. Når pandemien ikke når toppen før rundt sommeren, sier det seg selv at skolene ikke bør åpnes på en god stund. Skummelt.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Hvorfor mener du det ikke er lurt? Så og si alle eksperter er enig om at skoleåpning er fornuft og at selv det å stenge de var feil i utgangspunktet.

   5. Der kan jo være det økonomiske aspektet her også som spiller inn. At det blir for dyrt å holde samfunnet stengt nede for lenge. At barn kanskje ikke får like alvorlige symptomer som eldre er nok riktig, men de er jo smittebærere likevel.
    Kjenner litt på usikkerheten..ingen vet helt hva som er riktig. Skal man åpne opp eller stenge? Jeg holder i hvertfall min 3 åring hjemme første uken. Ønsker ikke hun skal være noen prøvekanin. For mye usikkerhet blant fagfolkene.

 17. Så herlig dag og DEN kaka 🙂

 18. Pernille

  Skjebergkilen/Sarpsborg er virkelig så kjedelig. Jeg skjønnet at dere svært ofte heller velger å dra til Fredrikstad/Hvaler.

  1. Hva er kjedelig med Skjebergkilen og Sarpsborg?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Lurer jeg også på? :p Synes begge steder er nydelig, jeg 🙂

   2. Pernille

    Sier ikke det seg selv. Bare se på bildene. Kystlandskapet i Skjebergkilen er så kjedelig. Annen skjærgård som i Fredrikstad/Hvaler og på Sørlandet er mye finere.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Akkurat det kommer an på øyet som ser, jeg synes begge steder har sin sjarm 🙂 Hvaler er jo også et veldig stort område og har jo derfor mer å vise til en én kil.

    I tillegg er det jo en rekke andre ting som spiller inn, som tilhørighet.

 19. Du har fått spørsmål om hvorfor du har slutta å spise kjøtt og svarer med at du ikke vil spise dyr, men du spiser reker? Dette er ikke for å være pirkete eller rekke finger mot noen. Jeg synes det er bra folk kutter ned på animalske produkter og øker plantebasert kosthold generelt. Fint at du fronter det. Bare lurer på hva som er ståstedet ditt ang sjømat. Fisk og sjødyr er den industrien som fører til mest lovbrudd på dyrevelferdsloven fordi de blir behandlet som biomasse enn som levende individer som kjenner stress, smerte og lidelse. Samtidig er jo også fiskeindustrien en av værstingene for forrurensing og plast i havet. Hvorfor velger du å holde fast på fisk og sjømat når du sier du ikke ønsker å bidra til at dyr blir spist?

 20. Så herlig å kunne nyte dagen i deilig sol! Kose dere med litt velfortjent påskeferie .
  Her gleder vi oss til påskeegg jakten i morgen, påskeaften.
  PS Du er alltid så flink å svare oss lesere, det setter jeg skikkelig stor pris på! Riktig god påske og go klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, koselig at du synes det 😀

   Fortsatt god påske til deg også 🙂

 21. Hei Caroline! Jeg leste nylig de fantastiske nyhetene om at du har sluttet å spise kjøtt, superbra jobba! 🙂 Lurer bare på hvorfor du fortsatt spiser sjømat (reker)?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes sjømat er veldig godt sammenlignet med kjøtt, så derfor ønsker jeg ikke å kutte ut det 🙂

   Er egentlig ingen annen grunn enn det.

 22. Ulrikke. Hva er det for en merkelig ting å si ? Norges befolkning har ikke ferie ! Det vet du da ingenting om, vanvittig mange norske har ferie nå, i tillegg så har vi røde dager hvor mange har fri i utgangspunktet som skjærtorsdag og langfredag osv , tror ikke de fleste arbeidsplasser forventer du skal jobbe disse dagene om du ikke ville jobbet dem i utgangspunktet om det ikke var korona tider. Hjemmekontor eller ikke, en sitter ikke og jobber 24/7 av den grunn. Har du satt deg opppå ferie så har du da fortsat ferie uansett om du plutselig fikk hjemmekontor. Merker godt i kommentarfeltet her og andre steder at folk i disse tider blir mere ufine i kommentarene og er på hugget, ser flere navn går igjen, så hjemmekontor eller ei så har de ihvertfall tid til å være nettroll. Flere kommentarer siste uken er absolutt ikke innenfor, måten noen skriver på er utrolig frekke og nedlatende. Tiden vi er inne i nå bør en også tenke ekstra på hvordan en er mot andre , uansett arena.
  Bloggen leverer som alltid, nydelige bilder og koselige innlegg. Veldig deilig å komme inn her og lese om andre ting enn corona , livet må uansett gå videre på best mulig sett.

  1. Os på sykehus jobber, dem i butik jobber, nogle i transport bransjen jobbet ( hvis det enkelte kontinent har åpen.

   1. Victoria

    Til og med vi sykepleiere har ferie/fri innimellom, selv om vi aldri «skrur av respiratorene og går hjem» Å sammenligne yrker og kreve at andre yrkesgrupper ikke tar fri er ganske… absurd? Som sykepleier synes jeg det er flott med de som kan og vil ta påskeferie, og nyte den sammen med familie. Det er jo i aller høyeste grad viktig å ta vare på barna nå, det er jo allerede mange forandringer som kan være utfordrende for de små.

 23. Herlige bilder, fortsatt god påske til deg og dine fine

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

   Fortsatt god påske til deg også 🙂

 24. Kathrine

  God påske 🙂 Kan jeg spørre hvor skoene dine er fra?

 25. Nyt litt ferie kjære deg! De aller fleste som har mulighet tar seg litt ferie i påsken, vel! Siden du får så utrolig mange spørsmål hele tiden, kunne du tenke deg å ha en spørsmål og svar annenhver uke f.eks? Kos dere masse sammen! Klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 Ja, det kan jeg gjerne ha! Tenker du på at jeg da for eks. plukker spm. fra kommentarfeltet? 🙂 Klem <3

 26. Fortsatt god påske til dere! Dere er til stor inspirasjon,og syntes dere gjør en fantastisk jobb❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk, Anett! <3

 27. Hei, kommer det rabattkode på nakd?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre!

  2. Ja! Det er jo så mange spørsmål, så det kunne kanskje vært greit å svare på det som krever litt skriving i spørsmål innlegg. Du skriver jo som en helt i kommentarfeltet! Så dyktig! Men kanskje hadde hjulpet litt for deg på de mer utdypende svarene! Håper du liker ideen, hehe! Stor klem, fine!
   Nyt max! ❤️

 28. Hei! 🙂
  Kan du lage et innlegg om turklær og treningsklær du bruker når du løper ute i disse tider? Tror det vil være av interesse for mange og også relevant i disse dager. På forhånd takk og fortsatt fin påske til dere! 🙂

 29. Can you please share your recipe for the cake? Looks so good 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   YES! I will do that 🙂

 30. Dere er så heldige som kan reise til et så vakkert sted <3 Skjønner at dere setter stor pris på det 🙂 Får helt ro i sjelen av å se på de nydelige bildene. Alt passer så fint sammen. Har du av og til Feng shui i bakhodet når du innreder omgivelsene dine, eller velger du etter det du synes er vakkert der og da? God påske <3

 31. Hvis man har ferie nå, er det jo kjempeviktig for barna at man koser seg sammen og kobler av nå 🙂 <3 Kanskje viktigere enn noen gang, og man får ikke utrettet noe mer for samfunnet om man bare har fokus på det som skjer rundt oss, og det trenger jo ikke bety at man ikke tenker på alle som jobber eller alle som har det vanskelig, men det er jo viktig å ta et voksent ansvar for barna sine, og det synes jeg virkelig dette ser ut som <3 🙂 ♥️♥️

 32. Nydelige bilder! God påske, kos dere masse:)

 33. Guttemamma

  Stilig antrekk 🙂 Er det en treningsbukse eller vanlig bukse? Skal den stoppe omtrent midt på leggen eller egentlig være lenger?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *