det hyggeligste å gjøre akkurat nå

Det er en tradisjon for oss å ha påskeverksted, men i år er alt så annerledes. Vi pleier å være omgitt av masse snø, familien fra Ålesund og ha friske roser i kinnene etter en dagens tur på ski når vi sitter og pusler med påskepynt, men i år er vi hjemme. Alt er så rart for tiden, men alt vi kan gjøre er å vente og ikke minst – være takknemlig for alt vi har. Vi holder på tradisjonene og i går startet vi med årets påskeverksted 🙂 

Det blir hjemmelagde påskekyllinger, påskeharer og ikke minst maler vi på egg! Alle eggene jentene maler på skal få henge på grener i en vase, det blir verdens fineste påskepynt! Vi har ikke så mye av akkurat det her ettersom vi aldri har feiret påske hjemme før, så da er det ekstra koselig å lage sin egen 🐣 

Vi avsluttet palmesøndag med appelsinmilkshake i påskeharesjokolade – stor suksess! 


Vi fikk ikke laget all pynten vi ville, men heldigvis har vi mange dager på oss fremover nå 🙂 Det blir helt sikkert litt påskeverksted hver dag denne uken 🐰Anbefales! Håper deres mandag har vært fin 🌸 Sender gode tanker! 

40 kommentarer

 1. Dette liker jeg! Så koselig innlegg! Man har jo god tid denne påsken til å lage MASSE påskepynt 😀 og du? Synes det er kjempefint med naturlige neglet på deg! 🙂 og du er kjempefin på håret! 🙂 masse god påske til dere og ta vare på hverandre ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for så hyggelig kommentar <3 Vi gleder oss til å pynte huset 🙂 Ønsker deg og dine en god påske! Ja <3 Ta vare på hverandre <3

 2. Opps, en liten skrivefeil: *Negler

 3. Det så koselig ut Alle snakket om at påsken blir så annerledes, fordi man skal være hjemme. For meg som er sykepleier blir det i år som (nesten) alltid påske hjemme, da det ikke er noe som heter påskeferie i min jobb. Hadde fri en langhelg i påsken for noen år siden. Skal innrømme at jeg er misunnelig på alle som kan ta seg fri i julen, påsken, 17. mail og ellers i helg er og røde dager. Men men, blir ikke arbeidsledig i hvertfall

  1. Caroline Berg Eriksen

   Forstår det 🙂 Vi var sjelden noe sted i påsken før i 2017 selv, ettersom Lars-Kristian spilte fotball og aldri hadde ferie utenom i november – desember 🙂 Så det var ganske fint da han la opp og vi faktisk kunne ha både påskeferie og normal sommerferie 🙂 Man setter ekstra pris på slike ting igjen nå, i tider som dette når man skulle ønske alt var annerledes <3 Ønsker deg en god hjemmepåske! <3

   1. Kathrine

    Sa du ikke at dette var første påsken dere ikke skal reise bort?

    Jeg bor på et typisk vintersport sted, så vi reiser på hytta i samme kommune som vanlig, men det er kjemperart med så lite folk og så god plass i løypene. Det er noe som mangler og det er mange som har mesteparten av inntekten sin i påsken som sliter max nå.

    Jeg føler meg heldig som har en trygg jobb i disse tider <3

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jo, det er første gang vi ikke reiser bort i påsken mens vi bor her 🙂 Vi var sjelden borte i påsken før vi flyttet hit, men det hendte jo han fikk fri, tiden flyr! Jeg husker da Lars-Kristian og jeg bodde i Oslo, dette var før 2012. Da hadde han aldri fri og jeg husker bypåsken i med nesten folketomme gater. Etter at vi flyttet til Skien hadde han 3-4 dager påskeferie og da etter hvert begynte vi å dra bort. Husker vi var på hytta i 2016 blant annet.

  2. Man må vel ikke jobbe hver påske fordi man er sykepleier? Men da har du vært uheldig med at dine vakter faller på disse dagene hvert år. Har opplevde det samme i min jobb. 🙂

 4. Hei, så du la ut en rabattkode hos fotoknudsen på instastory. Hvor lenge varer den? Tenkte å lage en fotobok til mamma i bursdagsgave❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig 🙂 Den varer tom 15. april 🙂 <3

 5. Koselig med påskeverksted. Det er nesten 30 år siden vi hadde hjemme påske, så jeg måtte lete lenge etter påskepynten. Fant en eske tilslutt og det ble ett hyggelig gjennsyn m barnas
  malte påske-egg og påske-kyllinger. Sendte bilder til barna og vi fikk oss alle en god latter over «kreativiteten» vi hadde når det gjalt fjær og farger. Tror nok jeg skal kjøpe noen gule blomster og servietter. God påske til dere.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så koselig! Lenge leve minnene <3 Veldig fint at du fant noe i det hele tatt, etter så mange år! Jeg vil også være flink til å ta vare på <3

   God påske, Katrin!

 6. Kjempehyggelig 🙂 For et hår på Nelia <3 Hvordan synes du dagene med korte negler er? Er det noe du vil fortsette med? Har selv klippet/ filt ned mine, og tror jeg liker det bedre 🙂 God påske 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes det er så uvant! Bare det å sende en tekstmelding tar så mye lenger tid nå og fingrene fungerer annerledes når jeg ordner håret til både jentene og meg selv :O Frustrerende! Men absolutt levbart 😉 Jeg synes også det ser veldig fresht ut, men jeg ville nok hatt litt mer lengde på dem om jeg kunne velge, samt hatt de litt tykkere, så kanskje jeg velger å ha akkurat det hvis jeg får muligheten til å ordne dem igjen i nær fremtid 🙂 Au natural, men med litt ekstra :p

   1. Enig 🙂 Litt lengde og velpleide hender er fint <3 Jeg har problemer med at neglene fliser seg og knekker, så jeg vil nok fortsatt ha de ‘ korte’ men legge på litt forsterker 🙂 Så lange som du har hatt hadde jeg nok ikke klart og kneppe igjen buksa med engang, ha ha 🙂 Kos dere masse <3

 7. Er dette dyrt for oss med normal inntekt? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Påskeverksted? Det trenger ikke å være dyrt 🙂 De har mye fine DIY-kit på tilbud nå, og det å male på egg trenger ikke å koste noe særlig 🙂

  2. Elisabeth h

   Du trenger jo ikke kjøpe noen ferdige påskepynt-sett når du får så fine inspirasjonskilder som her. Eggeskall/tomme egg koster ikke noe, om man bruker innholdet i mat. Et skrin med vannfarger, litt lim, fjær, gul kartong, eggekartonger, tusj til å tegne øyne etc. Male-/tegnesaker er stadig vekk på -40/-50% på f eks Ark. Påskepynt som fjær og gule bånd er nå på halv pris på Nille. Kvister m løvknopper og selje/gåsunger er gratis ute.
   Pengepungen behøver absolutt ikke sette noen stopper for et kreativt verksted med barna.
   Da mine barn var små, hadde jeg en eske der vi samlet kongler, steiner, skjell og annet vi fant i naturen gjennom hele året. Jeg vasket ispinner og sparte dem, likeså tomme bokser, små esker, hylser og glass. Det ble en «kreativitetskasse» å ta frem til jul og påske, når vi skulle lage pynt. Det ble både gjenbruk og rimelig, og det var gøy for barna å finne fremtidige skatter når vi var på turer.
   Såååå kos med verksted!

  3. Kariann

   Jeg googlet påskepynt og fikk opp så mange forslag med doruller. Og slik som folk hamstret doruller så er jo dette året for å lage litt påskepynt med doruller. Ha ha. Jeg har laget påskepynt med ungene mine av det jeg har funnet hjemme. Vi har perlet, fant påskeoppskrifter på kyllinger og kaniner. Så de har vi stryket og hengt i snor i vinduet. Så google har mange tips til billig og fin påskepynt. 😉

 8. tips til rimelig pynt, som er til stor glede for i mange timer også for litt større barn, bruk gamle blader ødelagte bøker og klipp ut vårlige/påskerelaterte ting, lim på kartong (baksiden av Grandisesken f.eks) – du kan også bruke ting fra naturen som dukker opp nå. Hvem vet – det kan bli et verdifullt minne til senere påsker når vi haster av sted igjen?

  1. Nydelige tips! Tusen takk. Skulle ønske jeg var kreativ av meg 🙂 ender som regel opp med å kjøpe alt..

   1. Vigdis

    Jeg også er særdeles lite kreativ. Havner stort sett opp med å kjøpe slik KIT som vist her. Tenker alltid; neste år, også blir det noe ferdig kjøpte KIT som alt ligger til rette i. Men det er kosen som teller

 9. Så koselig! Påska i år skulle jeg egentlig være sammen med familien til søsteren min, men det måtte avlyses. Veldig kjipt! Men heldigvis har vi FaceTime og har avtalt å ha påskeverksted via det. Blir fint det også 🙂

 10. Så hyggelig med påskeverksted. Fint med tradisjoner for barn. Men får ikke Pappaen være med?

  1. Linnnnnn

   ‍♀️‍♀️. Nei det får han nok ikke lov til. Godt observert! Vi må passe på å irettesette Caroline når hun gjør feil.

  2. Kathrine

   Noen må jo ta bildene?

  3. Noen tar kanskje bildene? 🙂 Er nok sikkert en ledig stol til pappaen også – hvis han vil delta. 😉

  4. Er det mulig? Hvorfor i all verden skal du bry deg med det? Jeg blir helt matt over hvor mange forbanna dumme spørsmål det kommer i dette kommentarfeltet – vet ikke om jeg skal le eller grine!? «Får ikke pappaen være med?» Nei, LK får ikke være med, han må sitte i skammekroken på loftet for sånn er det hos familien Berg Eriksen. Skjerp dere hele gjengen, og gjør et googlesøk på «nettroll» tipper dere kan huke av for 10 av 10!

 11. Så flott inspirasjon! Lagde verksted med datteren min etter inspo fra deg 🙂 Digger forresten de påkeharesjokoladekoppene! Så kreativt! Har veldig lyst å lage en sånn til 3-åringen til påskefrokost, men frykter hun spiser den i stedet for frokosten, haha :p Hadde du en smart måte å unngå at jentene spiste den på?

 12. Så langt og flott hår begge jentene dine har! Er det naturlig bølgete eller «styler» dere det? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De hadde fletter dagen før begge to 🙂

 13. Så koselig! Hvor er den til å ha egget på når dere maler, fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Panduro 🙂

 14. Kariann

  Så koselig. Er så fint med tradisjoner. 🙂 Vi har og pleid å lage litt påskepynt. Men vi har jo og fått mye fra barnehagen. Så da barnehagen stengte så begynte vi å lage litt påskepynt her hjemme. Så nå har vi så med påskepynt. He he. Er en rar tid vi er i. Men vi får bare gjøre det beste ut av det. #altblirbra 😉
  God påske til dere alle.
  Stor klem fra meg<3

 15. Så mysigt, man blir så glad av att de dig pyssla med tjejerna. Hoppas ni får många mysiga dagar fram till påsk! Kramar från Stockholm

 16. Hei! Hvordan blir det med x-årsbryllupsfeiringen dere skulle ha i Juni nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! Den er satt på vent enn så lenge 🙂 Vi hadde planer om å feire i august og har bedt venner og familie å holde av datoen, men det ser ut til at vi må vente ett år <3

 17. Ikke juni nei, men uansett, veldig fornuftig av dere!

 18. Du var utrolig fin på håret, så fin farge 🙂 (av alle ting jeg skal kommentere 😉 )

 19. Birgitte

  Nydelig påskeverksted <3
  Hvor er den skjønne genseren din fra? Elsket den!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *