det ene stedet som klarner tankene

Hei søndag! I går ble det en etterlengtet tur til hytta, det var så deilig å se vannet igjen. Det er ikke noe sted i hele verden som gir meg den samme roen i kroppen som jeg får når jeg er der.. det er det ene stedet som gir meg lave skuldre, som klarner hodet mitt, og i går var det akkurat det jeg trengte. Det var også veldig fint å se mamma og pappa igjen, selv om vi holder avstand og selv om vi ikke kan klemme. Jeg gleder meg virkelig til å klemme dem igjen. Men til tross for at ting er rare, så er bare det å være sammen så vi kan prate, veldig fint. Heldigvis har vi stor plass utendørs på hytta, så det var der vi var – ute i flere timer 🙂 

Årets første tur på stranden og årets første glass med rosévin 🌸 


I dag spiste vi sen frokost og nå skal vi snart ha påskeverksted. Jeg vet ikke helt hvordan påskeferien kommer til å bli, om vi bare tar det som en normal uke fra i morgen av, står opp til vanlig tid, gjør som vi har gjort de siste ukene. Det hadde jo vært godt med litt feriefølelse også, men jeg vet ikke helt. Fra torsdag blir det i hvert fall langhelg, det har jeg bestemt! Vi skal lage vår egen afterski med bålpanna vår og være masse ute på tur 🙂 Håper dere har hatt en fin helg 🐣

50 kommentarer

 1. Aldri vært så glad for en ferie noen gang jeg! Hjemmeskole er tøft! Så bare det å slippe det er jo ferie. Her skal vi senke skuldrene, kose oss hjemme i hagen, sykle turer og bare ta dagene som de kommer. DET er ferie!

 2. Johanne

  For et nydelig sted dere har!
  Ser herlig ut 🙂
  Heldigvis er vi fri til å nyte den skjønne naturen vi har her i landet, selv om det er mange andre begrensninger for tiden.
  Ha en fin kveld 🙂

 3. Tone R.

  Innlegg som dette er mine absolutt favoritter! 😀 elsker at du deler glimt av hva dere gjør i hverdagen 🙂 du skriver så lunt og koselig, så jeg kjenner jeg smiler når jeg leser! Håper du aldri gir deg som blogger! Klem fra Tone 🙂

 4. Hvor er jakken fra

 5. Adele Kristin

  Dere spiser mye hamburgere og pizza

  1. Caroline Berg Eriksen

   Egentlig ikke. Pizza er ganske sjeldent, mens på tur er det enten pølse eller hamburger. Sushi derimot 😀

   1. Wenche

    Enig med slik turmat! Mums! 😀

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det er deilig med noe lettvint og noe som smaker for både store og små når vi er på tur, spesielt når vi uansett er så kjernesunne i hverdagen 🙂

   3. Antar du mener at dere mener dere har et kjernesunt kosthold, ikke at dere er kjernesunne?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Nei, jeg tenkte på kjernesunn 🙂

   5. Synes faktisk ikke man er kjernesunn når man har et så stort kroppsfokus og gjør så mye med kroppen for å pynt på. Jeg mener faktisk det helt motsatte av deg, så her er det et stort rom for definisjon.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Det er jo faktisk ikke du som legger premissene for om jeg er kjernesunn om det er parametrene du måler det i.

    Om det du beskriver som «et stort kroppsfokus», og behov for å «pynte på meg selv» hadde hatt en negativ effekt på meg, så er jeg enig med deg. Men det har ingen negativ effekt på meg. Jeg trives med meg selv og livsstilen min.

    Så nei, det er ikke rom for definisjoner.

  2. For en kommentar…

  3. Jøssenavn! Hva vet du om det? Kun utifra bildene. Dette er jo herlig turmat hvis de liker det. Oppskriftene som C legger ut i hverdagen er jo supersunn mat! 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det er godt du har det inntrykket, for det er helt riktig 🙂 Det er viktig å ha en balanse, og vi spiser såpass sunt hele tiden uansett, det som dokumenteres her på blgogen blir jo som regel nettopp turmat eller da oppskrift-onsdag 🙂 Hamburger trenger ikke å være usunt heller, kan fint droppe både brød og dressing, det gjør som regel jeg 🙂 Det samme med pizza, jeg bestiller ofte vegansk og den er det bla. ikke ost på i tillegg til at bunnen er syltynn. Men uansett: viktig med balanse og å ikke være fanatisk 🙂

   2. Anne K

    Nå er vel ikke ost usunt i seg selv i normale mengder. Er man i mye aktivitet er heller ikke karbohydrater farlig.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Nei, det meste handler om kontekst og hva man spiser ellers og hvor mye 🙂

  4. Adele Kristin; det jeg skriver nå, kommer fra ei som sliter med spiseforstyrrelse: LA VÆRE! Det er totalt unødvendig å kommentere hva andre spiser, pass på deg selv og la andre leve livet som de selv ønsker. Helt ærlig, bare det å lese en kommentar som dette (selvom den ikke er rettet mot meg) er ganske triggende!

 6. Jeanett

  Hei
  Nyyyt at dere kan være ute og gå tur. Vi bor i Spania og heldigvis har vi hund, så vi kan gå 50 m fra huset.
  Håper vi snart er tilbake til normalen. Ta vare på hverandre ❤️❤️

 7. Det er jo påskeferie og de fleste sover lenger, flyr i pysjen, ungene får påskeegg med godis og alt av rutiner er lagt vekk Det er jo det som er fint med ferie 🙂 Og i disse dager er jo ferie og fridager ennå viktigere, mtp at hjemmeskole/hjemmekontor er krevende 🙂 God påske 🙂

 8. Har du blitt vegetarianer /veganer ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har sluttet å spise kjøtt 🙂

 9. Men når du skriver om at dere er på hyttetur, er det da en baktanke om å høste reaksjoner?
  Regner da med at hytta er i samme kommune som dere bor i siden det er hytte-forbud disse dager.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, synes du det virker som jeg har baktanker? Jeg har skrevet i ca. 11 år nå at den ligger rundt 15 minutter fra oss, så det må i så fall være helt nye lesere som skulle lure på dette 🙂

   1. Carina

    Er ingen forbud mot dagstur på hytta ☺️

 10. Er det lov å dra på hytta i disse tider?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har hytte i samme kommune, så ja 🙂

 11. Blir helt oppgitt på folk… At du orker å ha kommentarfeltet åpnet til tider skjønner jeg ikke! Så klapp på skuldra til deg og diplom for at du holder ut med den ene kommentaren dummere enn den andre! Dere er så fine Caroline! KOS dere på hytta som ER ( for all del ) i samme kommune !!!! JA, vi skal ta dette på alvor, men kan ikke folk holde pekefingrene sine for seg selv… » du spiser mye pizza og hamburger » Dauer… Folk!!!! God påske til deg og dine! NYT! Klem Ida

 12. Liker så godt denne type innlegg i tillegg til dine interiørinnlegg og reiseinnlegg:-) Nydelige stemingsbilder! Kos dere i påsken, selv om det er annerledestider nå.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig at du gjør det <3

   Håper du koser deg i påsken du også 🙂

 13. Helen E

  Hvem kjørte bilen hjem? Eller syklet dere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian kjørte 🙂 Vi var der i 6 timer, om det var ølen du siktet til.

  2. Dæven, har du rukket å ringe politiet og anmelde fyllekjøring ennå?
   Til info kan man fint drikke ett glass vin og kjøre bil, uten å gå over lovlig grense. Dette er såklart individuelt, men de fleste voksne mennesker vil helt fint være innafor. Mange av oss kan til og med ta to glass. Og etter flere timer har det iallefall ingenting å si.
   Hilsen en med ordentlig promillemåler (av samme type polititet bruker, som blir kalibrert jevnlig).

   1. Vigdis

    Kanskje det er litt dumt å reklamere for at man kan ta to glass vin? Man skal ikke drikke når man skal kjøre bil, helt enkelt. Så klart ingen skade når det er 6 timer mellomrom øl og bilkjøring, men en halv flaske vi også kjøre? NEI!

 14. Så koselig det ser ut! Dere er så flotte 🙂

  Jeg kommenterer vanligvis aldri, men: Kommentarfeltet slutter aldri å overraske meg. Det at folk føler et behov for å kommentere at dere spiser grillmat på grilling på hytta er jo helt utrolig, hahah! Kan ikke gjøre annet enn å le. Håper du også tar det med et smil.
  All creds til deg som er så sterk og tar imot så mye unødvendig kritikk.
  Jeg har inntrykket av at dere er utrolig sunne og spiser variert (noe jeg tror stemmer 🙂 og blir stadig inspirert over oppskriftene dine. Så utrolig mye godt! Takk for masse gode tips til smakfulle retter forresten 🙂
  Du er et fantastisk forbilde og elsker å lese det du skriver <3

 15. Barnehagelæreren

  Spis det dere har lyst på . Jeg tror de som kommenterer kostholdet deres ikke har fulgt med på oppskrifter og hverdagsmat. Jeg har sagt det før jeg er imponert over hva du får barna til å spise og hvor variert kosthold de har. Kos dere på hytte i egen kommune med god samvittighet og fortsatt GOD PÅSKE.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk <3 En god påske til deg og dine 🙂 <3

  2. Og helt uavhengig av hva de som kommenterer har fulgt med på av oppskrifter og hverdagsmat, så det er vel fullstendig unødvendig (og ufint) å kommentere hva andre spiser. Det må vel få være opp til en selv.

 16. Hei! Hvor er jakka fra? God påske 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Woolland 🙂

 17. Fastleser

  Jeg beundrer deg som har kommentarfeltet åpent. Så mye du hele tiden må argumentere mot. Du er sterk Caroline. Uansett sammenligning (jeg hadde ikke greid det, men det sier ingenting om hvordan det er for deg).
  Nyt påsken med din nydelige familie – hjemme eller på hytta, med «usunn« mat eller selleri, med kjøtt eller uten. Kort sagt; nyt påsken og lag den akkurat som DU og familien din vil ha den

 18. Jeg må nesten le litt, hadde aldri trodd at du av alle skulle bli «anklaget» for usunt kosthold. Jeg har inntrykk av at dere spiser sunt generelt, men også kan kose dere. Balanse med andre ord:)

 19. Så fint at dere fikk muligheten til å være litt sammen, selv om dere måtte holde avstand og ikke kunne klemme. Det unner jeg dere virkelig ♥ Jeg kjenner så veldig på en sånt savn til mine kjære jeg også. Dette er første påsken uten min kjære kattepus som jeg hadde i over 14 år. Da føles det også ekstra sårt at mamma og storebror heller ikke kan være her. Vi som har feiret påske sammen i så mange år nå. Og Bianco (kattepusen) var alltid midtpunktet. Jeg skal selvfølgelig ikke klage, jeg har jo kjæresten sammen med meg. Og den nye lille pusen vår. Og vi har masse god mat, og mange filmer og serier som vi kan kose oss med. Og brettspill, puslespill og bøker. Men jeg skal ikke legge skjul på at det stikker i hjertet. Det vi opplever nå viser bare at det er de man er glad i som er det viktigste i livet. Håper dere får en kjempefin påske Caroline, tross situasjonen! Varm klem fra meg.

 20. Når hytta er i samme kommune, så har dere all rett til å være der. Dere kan overnatte og kose dere. Er jo gull når hytta er like ved og i samme kommune. Hadde jeg benyttet meg av. Kos dere!

 21. Nordmøring

  Alltid så koselig å titte innom bloggen din og lese + se alle de fine bildene du tar. Tenkte først jeg og «hmm, hytta skal man vel ikke være på i disse tider » men så er vi voksne mennesker og kan passe våre egne saker. Og ikke minst voksne nok til at man selvfølgelig har fått med seg disse reglene som er kommet i disse dager Kos deg så mye med den nydelige familien! Og god påske til dere

  1. Caroline Berg Eriksen

   God påske til deg og dine <3

 22. Ann Helen

  Og om så hytta hadde vært i en annen kommune så er det ikke ulovlig å ta en dagstur. Foreldrene mine reiste tre timer en vei på dagstur til hytta for å sjekke opp at alt var bra der. Tar av meg hatten for alle kommentarene. Cred til deg som svarer så høflig på alt. Ønsker deg og dine en god påske Caroline!

 23. Åh, kjenner jeg blir misunnelig! Hytte 15 minutter unna og den beliggenheten, jeg hadde nærmest bodd på hytta Jeg har alltid hatt lyst på hytte på fjellet, som det snømennesket jeg er, men det er noe beroliggende med vann..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er utrolig deilig <3 Vi har vært alt for dårlige til å bruke den, så håper vi kan være der mye mer fremover! 🙂

 24. Hei Caroline, lurer bare på hvor skoene dine er fra? Ser veldig gode ut og pene:)

  Ceci

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *