my beauty corner

reklamelenker: H&M Home 

Sminkebordet mitt er jeg så glad i! Det er mitt eget lille sted i huset, plassert på soverommet og derfor er det ekstra viktig at det som står fremme ikke bare skaper kaos, men går i ett med resten av omgivelsene. Jeg har en del av sminken min i skapet på badet, men noe får stå fremme også. Jeg har funnet flere fine beholdere for oppbevaring hos h&m home og har fått så mange spørsmål om hvor det er fra, så her kommer noen bilder fra min egen lille krok på soverommet 🙂 

Kjøpte meg en ny parfyme her om dagen, og den har selvfølgelig fått plass på sminkebordet. Flasken er så fin at den må få stå fremme, men jeg tror ikke den kommer til å vare så altfor lenge – den er så utrolig god! Passer perfekt når våren og sommeren er her – en lett duft med hint av kokos. Coconut Fizz heter den, og jeg er så gal etter kokos at det er en parfyme helt i min gate akkurat nå. Tyngre dufter er jeg mer glad i når jeg skal pynte meg, skal ut eller når det er høst og vinter. 

Speilet er akkurat litt for høyt hvis jeg vil sitte og sminke meg, så jeg har i tillegg et sminkespeil som jeg setter frem når jeg skal legge makeup 🙂 Jeg synes dette runde er så fint, så jeg vet ikke helt om jeg kommer til å bytte det ut noen gang av praktiske årsaker. Har ingen planer om det ennå i hvert fall  ⭐️ 

(annonselenker) avlangt fat HER / makeupstativ HER / stort skrin HER


Ønsker dere en fin helg ⭐️⭐️⭐️

25 kommentarer

 1. Magdalena

  God helg til deg nydelig Caroline
  Så fint organisert har du på din egen ,,beautyplass »
  Elsker bloggen din!!! Leser den daglig
  God Påske ❤️

 2. Hvor er speilet fra?

 3. Merethe

  Hvor er det nydelige lille konsoll/sminkebordet fra?;)

 4. Maria Ese

  Hei kjære deg! Jeg har nettopp tatt opp igjen å begynt å lese bloggen din! elsker at du fremdeles blogger! Jeg skal begynne på lavkarbo og lurer på om du ikke kunne skrevet et innlegg med tips og oppskrifter osv om dette? Og hvordan man klarer å opprettholde det! Veldig spent på å se om jeg klarer det! ha en nydelig helg!

 5. Karoline

  Så nydelig sminkebord!
  Ble skikkelig inspirert til å skape et lite sminke-hjørne på mitt soverom også
  For en stund tilbake så skrev jeg at jeg ønsket en sminkevideo, er så lenge siden du har lagt det ut, eller så har hvertfall ikke jeg fått det med meg Fant en video fra 2018 tror jeg, men hadde vært gøy med en ny. Kanskje hvordan du styler håret også. Savner litt sånne typiske jente-innlegg, hvis man kan kalle det det Sminke og velvære er alltid gøy, syns hvertfall jeg
  Hilsen fast leser

 6. Fine du <3
  Jeg synes det er så utrolig tungt for tiden, i likhet med alle andre selvfølgelig. Derfor er det så godt å gå inn på bloggen din, glemme alt det triste. Få servert de nydeligste bildene og "tro" at jeg er i en annen verden. Tusen takk, Caroline . . . for alt du gir meg i dagen. Det betyr virkelig mye for meg – å HA DEG <3

 7. Godt at du holder «normale» tilstander på bloggen din når resten av verden er som den er! Drømmer om sminkebord, men det ligger foreløpig langt nede på prioriteringslista for resten av husstanden. Har selv lagt min elsk på samme parfymeserie med Pamplelune som favoritt, må prøve kokosvarianten og☺️ Ta vare på dere selv og god påske!!

 8. Du er virkelig en nydelig dame. Jeg har problem med at jeg har så veldig mye sminke (egentlig mye jeg sjelden bruker). Klarer du å deg med det du har fremme nå eller har du mere sminke i et skap en annen plass.
  Riktig god helg til deg
  Mvh Hege Beate

 9. Så synd at det ikke går an å fikse et speil som er for høyt til å sminke seg i 🙁 Kjøp et nytt som er myyye større, da går det nok bra.

 10. Kjempefint! Husker du hvor de nydelige hårklipene med blomster er fra? God Påske!

 11. Kristina

  Du er utrolig vakker! Ønsker deg og familien en fin påske <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille deg <3

 12. Det er jo ikke noe lys der..?

 13. Innlegg og bilder i høy klasse! ..som alltid

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Eirin <3

 14. Nydlig oppsatt sminke bord.
  Den parfymen skal jeg lukte på..kokos er jo så godlukt. Håper huden min passer til den hihiHa en riktig god søndag

 15. Det ser så fint ud, elsker! Tak for din dejlige blog, det betyder meget i disse tider at man kan få lidt inspiration. Jeg ville elske at se hele din parfume samling (hvis du har en) evt en oversigt over alle de parfumer du har haft. Det er sjovt at høre om hvad folk har haft

 16. Så utrolig mye penere du er med dine naturlige vipper! Du har vakre øyne som kommer mye bedre frem uten de altfor tykke kunstige vippene.

 17. Christin

  Hvor er morgenkåpen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   My muse 🙂

 18. Elisabeth

  Hvor er den fine morgenkåpen fra?

 19. Rosetta

  Hei! Hva mener du om skole og barnehage ska eventuelt åpne etter påske?

 20. Hei, et lite kokos-tips! Sunsilk har kommet med deodoranter, den med kokos lukter så digg, fant den på Meny. Fint for de dagene man dropper parfymen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så deilig 😀 Tusen takk for tipset, Ida 🙂 <3

 21. I really must try that guerlain perfume. The name let me feel that is amazing!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *