Netfit News

reklame: Netfit 

Nå nærmer det seg, dere! Vi har jobbet med Netfit LENGE nå – det er ingen hemmelighet at det tar masse tid, krefter og energi å utvikle noe som vi ønsker skal være 100 prosent helt fra starten og jeg må ærlig innrømme at det har vært en utfordrende vei å gå. Vi har både møtt på feil folk og tråkket feil underveis, men nå har vi funnet et team som vi føler kan gi oss akkurat det vi er på jakt etter. Målet er at vi i august 2020 lanserer appen Netfit som jeg bare vet at så mange kommer til å elske! For ja, det blir en app og jeg håper den kommer til å endre hverdagen for mange der ute. Mitt mål med Netfit i første omgang er å motivere enda flere til å trene – deg som føler at du egentlig ikke har tid, deg som ikke har lyst til å være medlem på et treningssenter, deg som ser etter andre måter å trene på eller bare deg som elsker å trene og som ønsker at det ikke skal sluke altfor mye av dagen din. 

Trening for meg er ren magi – det overskuddet jeg sitter igjen med etterpå er så viktig for økt livskvalitet og slik vil jeg tro at flere føler det. Trening er en stor del av livet mitt og spesielt etter at jeg ble mamma har jeg kjent hvor viktig det er for meg å være i form. Hvor viktig det er å ha det lille ekstra overskuddet som ingenting annet enn trening kan gi meg. Jeg blir rett og slett et bedre menneske når jeg får trent 🙂 

Jeg gleder meg så uendelig masse til å fortsette reisen med Netfit fremover og jeg håper du vil bli med på den 🙂 Vi har nå fått tilsendt ikon til appen, og da lurer jeg på hvilken dere like best? Tell me! 


😅💦

170 kommentarer

 1. Likte ingen av logoene eller skrifttypen. Ville designet noe helt nytt. Den var trist og grå og vanskelig å lese.

 2. Ingebjørg

  Øverst til høyre

 3. Nederst til venstre enkelt og greit. Just do it osv.. Keep up. Alt blir bra

 4. Øverst til høyre, stilren og enkel!

 5. Kariann

  Så stilig og så gøy!! Jeg tror jeg syns den nede til høyre var finest som logo til appen. Men den nede til venstre som banner inne på appen. 😉 Lykke til videre!! Og god påske. 😀

 6. Så spennende! Dette gleder jeg meg til. Likte den øverst til venstre nest:)

 7. Så spennende! Dette gleder jeg meg til. Likte den øverst til venstre best.

 8. Nederst til venstre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *