Netfit News

reklame: Netfit 

Nå nærmer det seg, dere! Vi har jobbet med Netfit LENGE nå – det er ingen hemmelighet at det tar masse tid, krefter og energi å utvikle noe som vi ønsker skal være 100 prosent helt fra starten og jeg må ærlig innrømme at det har vært en utfordrende vei å gå. Vi har både møtt på feil folk og tråkket feil underveis, men nå har vi funnet et team som vi føler kan gi oss akkurat det vi er på jakt etter. Målet er at vi i august 2020 lanserer appen Netfit som jeg bare vet at så mange kommer til å elske! For ja, det blir en app og jeg håper den kommer til å endre hverdagen for mange der ute. Mitt mål med Netfit i første omgang er å motivere enda flere til å trene – deg som føler at du egentlig ikke har tid, deg som ikke har lyst til å være medlem på et treningssenter, deg som ser etter andre måter å trene på eller bare deg som elsker å trene og som ønsker at det ikke skal sluke altfor mye av dagen din. 

Trening for meg er ren magi – det overskuddet jeg sitter igjen med etterpå er så viktig for økt livskvalitet og slik vil jeg tro at flere føler det. Trening er en stor del av livet mitt og spesielt etter at jeg ble mamma har jeg kjent hvor viktig det er for meg å være i form. Hvor viktig det er å ha det lille ekstra overskuddet som ingenting annet enn trening kan gi meg. Jeg blir rett og slett et bedre menneske når jeg får trent 🙂 

Jeg gleder meg så uendelig masse til å fortsette reisen med Netfit fremover og jeg håper du vil bli med på den 🙂 Vi har nå fått tilsendt ikon til appen, og da lurer jeg på hvilken dere like best? Tell me! 


😅💦

170 kommentarer

 1. Adele Kristin

  Trening for meg er et ork!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så leit at du føler det slik :/ Men jeg kan trøste deg med at mange har det sånn. Lars-Kristian var ekstremt treningsleir da han ga seg med fotball. Tok nesten 3 år før han fikk lysten igjen 🙂

 2. Nederst til venstre

 3. Øverst til høgre! Gleder meg til lansering 🙂

 4. Susanne

  Nede til venstre. Ser mest dynamisk ut

 5. Nederst til venstre ❣️

 6. Jeg liker øverst til høyre best:) synes den var cleanest

 7. nederst til venstre

 8. Så bra! Koster det noe å være med, altså å laste ned Appen? Dere er flinke!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer til å være en fast månedlig pris, ja 🙂 Men den blir ikke veldig høy.

 9. Nede til venstre. Den oppe til høyre minner meg litt om Fila.

 10. Johanne

  Nederst til venstre 🙂

 11. Gratulerer 😀
  Øverst til høyre!

 12. Nederst til venstre!

 13. Øverst til høyre!

 14. Nederst til venstre

 15. Så gøy, Nederst til høyre

 16. Linda Marie Ødegaard

  Nederst til venstre

 17. Nederst til venstre er penest. Men skulle vært på en mørk bakgrunn.

  1. Eller med en sort ramme

 18. Øverst til høyre, uten tvil! Den eneste av dem som kommer til å se like bra ut etter å ha blitt skalert ned for mobilskjerm. Favoritt nr 2 er nederst til venstre.

 19. Øverst til høyre

 20. Øverst til høyre eller nederst til venstre 🙂

 21. Jannicke

  Både øverst til høyre og neders til venstre er veldig fine. Skjønner dere har ett vanskelig valg

 22. Øverst til høyre!

 23. En av de to nederste 🙂

 24. Cathrine

  Nederste til venstre 🙂

 25. Øverst til venstre eller nederst til høyreee

 26. Øverst til venstre eller nederst til høyre. Elsker det

 27. Øverst til høyre; enkelt, rent, stilig og inspirerende! Gleder meg til lansering!

 28. De to nederste

 29. Øverst til høyre 🙂

 30. Nederst til venstre

 31. Karianne

  Hva skal egentlig være fordelen med deres betalingsapp fremfor de mange gratis treningsappene som finnes? Hvorfor skal vi betale for det som allerede legges ut gratis på Instagram?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Karianne 🙂

   Treningsøktene vil være tilpasset hvert enkelt medlem, dvs. at du du får øvelser og intensitet tilpasset ditt nivå. Dette nivået kan du da justere opp og ned ut i fra din opplevelse av økten du har gjennomført.

   Appen kommer til å være under konstant utvikling, og det kommer også en matdel hvor man kan få skreddersydd kosthold ut i fra om du ønsker vektoppgang, -nedgang, eller ønsker å holde vekten stabil. Matdelen kan også brukes som en inspirasjonsside for måltider i hverdagen.

   Etter hvert er målet å fylle på med yoga, mindfulness, trening med vekter på senter osv. Her er det jo også rom for innspill fra både medlemmer og ikke-medlemmer 🙂

   1. Andrine

    For å gi kostholdsråd i et slikt omfang kreves det jo stor kompetanse. Hvem bidrar med dette?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Alt som legges ut av både trening og kosthold vil selvsagt være kvalitetssikret og utviklet i samråd med mennesker med riktig kompetanse 🙂

   3. Karianne

    Hei Caroline. Hvordan skal dere ha mulighet til å følge opp hvert enkelt medlem? Blir ikke det veldig lite tidkrevende for et lite firma? Eller skal folk grupperes i grupper basert på generelle ønsker, og det er dette som er «skreddersydd»?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Alle som blir medlem må gjennomføre en liten test for å kartlegge nivået, og basert på den testen får medlemmet øvelser og intensitet tilpasset sitt nivå 🙂 På sikt vil det også komme alternativer med personlig oppfølging, og det blir jo 1 til 1 🙂

   5. Hvem er disse menneskene med såkalt riktig kompetanse? Kommer ikke til å melde meg opp på dette før det kommer frwm hvem som gir rås, og hva slags kompetanse de innehar.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Personlig trener og ernæringsfysiolog 🙂

   7. Karianne

    Er det ikke akkurat de to yrkene LK har utdannet seg til? Jeg regner med at det ikke er han som er den eneste?
    Håper på å få faktiske navn og meritter før det forventes at man laster ned appen.

   8. Caroline Berg Eriksen

    Lars-Kristian er ferdig med PT så snart han får tatt eksamen. Han skulle tatt den nå, men den ble utsatt :/ Han har 60 poeng igjen på ernæringen, men er usikker på om han fullfører. Må se an etter PT-eksamen.

    I tillegg har vi med Adrian Paul som driver Optimal Trening i Oslo som PT. Både Adrian og Lars-Kristian har kompetanse nok til å sette opp måltidsplaner, det er jo en veldig vanlig del av PT-yrket, men vi ser på muligheten for å knytte til oss en med Bacherlor i Ernæring i tillegg.

   9. Så Jeg vil ikke si at LK har veldig stor kompetanse innenfor ernæring bare med fullført PT-utdannelse(snart)? Det er mye som kan måtte taes hensyn til for å sette opp kostholdplan, sykdommer, mangelsykdommer etc.. Det krever god faglig tygde.
    Hva slags rettigheter har brukeren hvis kostholdplanen og/eller treningsplanen ikke går som det skal?

   10. Caroline Berg Eriksen

    Personer med spesifikke sykdommer skal selvsagt ikke følge kostrådene til en app som er satt opp på generelt grunnlag, uten å konferere med en lege eller klinisk ernæringsfysiolog først. En PT skal heller ikke gi kostråd til syke mennesker. Har du Bachelor i Ernæring kan du derimot det, så lenge det ikke bryter med lov om alternativ behandling. Men det spiller uansett ingen rolle da vi fraråder syke mennesker å følge kostrådene i appen uten å konferere med lege eller KEF.

   11. Karianne

    På spørsmål om hvem dere har på laget, sier du at dere har PT og ernæringsfysiolog? Hvem er ernæringsfysiologen? Det er jo en beskyttet tittel, og under senere kommentar sier du at Adrian Paul er PT og at dere vurderer en med bachelor i ernæring (altså ernæringsfysiolog). Så dere har ingen på laget pr dags dato?
    Du skriver også at kostholdsdelen blir på generelt basis, jeg trodde alt skulle være skreddersydd? Får dere faktisk med en ernæringsfysiolog på laget vil jo dette kunne konkurrere mot vanlig PT-time, med mindre man ikke får den skreddersydde matplanen da. Synes ikke det virker som dere har planen helt klar enda, selv med 3 års planlegging.

   12. Caroline Berg Eriksen

    Matdelen er ikke planlagt ved lansering, så alt er naturligvis ikke på plass der 🙂

    Helt riktig at Ernæringsfysiolog er en beskyttet tittel, den deles vel heller ikke ut lenger og er vel heller ikke spesielt vanlig. De fleste som bruker den har ikke lov til det. Dette gjelder også de med bachelor, de har ikke lov å bruke tittelen ernæringsfysiolog.

    For å være presis så vil vi se på muligheten for at en med Bachelor i ernæring kan gå over matdelen, men det kommer helt an på hvor avansert denne matplanen vil være.

    Kostholdsdelen vil på kalorinivå være tilpasset hvert enkelt medlem, men har du spesielle behov har vi foreløpig ikke planer om å ta hensyn til dette. Da vil det være opp til medlemmene selv å tilpasse. F.eks om man har laktoseintoleranse så har man selv ansvar for å velge ut erstatningsprodukter.

    På sikt er planen å kunne tilby 1 til 1 veiledning, både på mat- og treningsdelen, men det er et stykke opp og frem til.

    De årene med planlegging har handlet om litt andre ting enn innhold. Innholdet har egentlig blitt satt en del på vent, da andre ting har hatt mer fokus. Fokuset har vært på hva som skal være med ved lansering, og hvem som skal utvikle.

   13. Karianne

    Det er jo du selv som skriver at dere har ernæringsfysiolog med på laget? Og hvorfor ble ikke min andre kommentar godkjent?

   14. Caroline Berg Eriksen

    Ja, og så svarte jeg mer presist i den forrige kommentaren min 🙂

   15. Frustrert123

    Når man mangler 60 studiepoeng har man faktisk bare gjennomført 2/3 av studiet. Man kaller seg ikke sykepleier eller fysioterapeut om man ikke er ferdigmiddag utdannelsen, Uansett om man mener andre gjør det eller ikke. Kall det er ernæringsveileder, det blir mye mer riktig.

   16. Caroline Berg Eriksen

    Frustrert123: Jeg har aldri kalt Lars-Kristian ernæringsfysiolog eller antydet at han er «ferdig» med studiet. Det har han ikke gjort selv heller 🙂

   17. Frustrert123

    Det er fint du presiserer, men da ble jeg litt forvirret når du sier at dere har en ernæringsfysiolog med på laget og at dere vurderer å ha med en person som har bachelorgrad i ernæring. Da har dere altså ingen ernæringsfysiolog med på laget, men vurderer det. Det er jo litt forskjell når dere skal selge produktet..

   18. Caroline Berg Eriksen

    Pdd. har vi ingen ernæringsfysiolog med på laget, og om vi skal være presis når det gjelder titler så er ikke det heller noe vi prioriterer å ha med. En ernæringsfyiolog er en med masterutdannelse, og det har vi ikke behov for da målgruppen vår hovedsaklig er friske mennesker.

    Matdelen er heller ikke planlagt å være med ved lansering, men når det kommer så vil vi kunne svare mer konkret på det du lurer på 🙂

   19. Hvor står det presisert at denne appen kun gjelder friske?
    Du svarte ikke på spørsmålet mitt om hvilke rettigheter brukeren har hvis treningen og kostholdsplanen som dere lager gir skader/mangelsykdommer?

   20. Caroline Berg Eriksen

    Det kommer til å stå at personer med spesifikke sykdommer/skader bør konsultere med lege før vedkommende benytter seg av noen av treningsprogrammene eller matplanene 🙂

    Måltidsplanene kommer til å være lagt opp slik at brukerne selv kan velge ut hva h*n ønsker å spise i løpet av en dag. Appen vil da regne ut kaloribehovet til medlemmet og tilpasse oppskriftene. Det kommer til å være sunne og varierte måltider så at noen vil utvikle mangelsykdommer er utenkelig så lenge planen følges.

   21. Frustrert123

    Ja, beklager der tenkte jeg feil, men svarende dine forvirrer meg fortsatt da. Du skriver ; CAROLINE BERG ERIKSEN
    1 DAGSIDEN
    Personlig trener og ernæringsfysiolog

    Og lenger ned skriver du at lke har igjen 60 studiepoeng på ernæringen. Da forstår jeg det som at han har igjen 60 poeng på å bli er ernæringsfysiolog, realiteten er at han har igjen 180 poeng på mastergrad, altså 2 av 5 år. Du skriver at dere skal ha med en ernæringsfysiolog, men så er du ikke sikker stusser veldig.

   22. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har forklart dette ganske tydelig i kommentarfeltet nå, men jeg kan gjengi kort her:

    – Masteren i ernæring er et profesjonsstudie, så man kan ikke gå fra bachelor til master for å bli Ernæringsfysiolog. Så om han skal ha tittelen Ernæringsfysiolog må han starte på nytt å gå 5 år.
    – Matdelen er ikke planlagt å være med ved lansering, men kommer i en senere versjon. Om vi kommer til å ha med en Ernæringsfysiolog? Usikkert. På det nivået matplanen blir lagt opp vil ikke det være nødvendig, så vi får se.

   23. Frustrert123

    Joda, da har du misforstått. Det er flere skoler som har to-åring masterprogram som bygger på bachelor i ernæring.

   24. Caroline Berg Eriksen

    Frustrert123: Joda, man kan bygge på, men det gir ikke tittelen Ernæringsfysiolog. For å få tittelen Ernæringsfysiolog må du ta profesjonsstudiet på UIO.

   25. Frustrert123

    Må du har TATT. Det eksisterer vel ikke lenger, men tilsvarende kompetanse får du ved å bygge på bachelor i ernæring med en mastergrad. Samme som bed eiendomsmegling. Der har kompetansekravene vært ulik, men jobben og ansvaret har vært det samme.

   26. Caroline Berg Eriksen

    Men nå var det tittelen Ernæringsfysiolog vi diskuterte, da. Så jeg svarte bare på det 🙂

    Du får rikelig med kompetanse ved å ta en Bachelor i Ernæring. Tar du profesjonsstudiet får du mye av det samme, men du får i tillegg god kunnskap om kosthold i forbindelse med sykdom. Jeg er ikke så godt kjent med alle påbygningsmulighetene til Bacheloren, men slik jeg har forstått det så gir de en litt annen, men likevel god kompetanse sammenlignet med profesjonsstudiet.

  2. Det er jo helt frivillig om du vil bruke penger på dette eller ikke, Karianne? Ingen som tvinger deg til å laste ned appen.

 32. Nederst til høyre (Evt. nederst til venstre). Merkelig nok er den øverst til høyre for «klumpete» etter min smak, men den nede til høyre er kjempefin og stilig!

 33. … og lykke til!

 34. Nederst til venstre

 35. Spennende!

  Nederst til venstre. Blir dette en gratisapp eller blir det det samme som Sweat-appen til Kayla Itsines hvor man må betale?

 36. hva vil forskjellene bli mellom hvordan det er nå og i august? håper fortsatt på en økt for rompe/bein med strikk 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Forskjellen i appen er jo at alle øvelsene ligger inne, og så får du laget en skreddersydd økt for deg, tillpasset ditt fysiske nivå 🙂 Vi planlegger også spesifikke program f.eks for rumpe, mage, skuldre, og håper det kommer med i første versjon. Trening med utstyr vil også komme etter hvert 🙂

 37. øverst til høyre:)

 38. Hva mener du at DU har å tilby, som ikke andre allerede har? Tenker da på Fitfocus og Funky. Hvorfor tror du at folk vil betale for å se dine treningsmetoder når det finnes så mange andre der ute?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette handler ikke om å vise frem «mine» treningsmetoder 🙂 I første omgang skal appen handle om treningsøkter som kan utføres uten utstyr, men på sikt vil den inneholde mange ulike typer trening slikt at den passer til flere.

 39. Nederst til venstre, men uten at det står Netfit over, synes jeg 🙂

  1. Nederst til høyre, mener jeg!

 40. Elisabet

  Den andre. Til høyre 🙂 kor har du kjøpt den oransje treningstoppen ?så fin !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Casall, men den er gammel :/

 41. Nederst til venstre

 42. Annette

  Nederst til høyre kanskje? Alle var fine. Gleder meg. Føler ivrig med på netfit på instagram!
  Hcor er den orange treningstoppen fra?

  1. Annette

   Følger, ikke føler

  2. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for at du følger <3

   Den er fra Casall, men den er gammel :/

 43. Veronika

  Gratulerer! og ikonet øverst til høyre (stor F på sort bakgrunn)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 44. Franziska

  Nederst til høyere

 45. Nederst til høyre☺️

 46. Benedikte

  Nederst til høyre! Den nederst til venstre var fin som en logo, men den nederst til høyre tror jeg gjør seg best som appsymbol:) Lykke til videre!

 47. Nr 3.
  Ren, enkel og fin 🙂

 48. Gratulerer!!

 49. Elisabeth h

  Den øverst til høyre minner meg om Fremskrittspartiets logo, så den ville jeg unngått. Tror jeg går for nederst til venstre.
  Lykke til! Jeg er sikker på at dere kommer til å tilby et godt og gjennomtenkt produkt. Dere har alt vist at dere nå er gode på kvalitet i alt dere gjør, så netfit blir neppe annerledes.

 50. Den nede til venstre er finest, mens den oppe til høyre er en god nummer 2. Gleder meg til appen kommer ut btw:)

 51. Kan du skrive litt om hvem som er « med på laget»; og hva kundene kan forvente seg? Og hvor lenge og hvor ofte det skal foregå? Passer det for alle?

 52. Birgitte

  Liker best den nederste til høyre! 🙂

 53. Nederst til venstre

 54. Silje Sægrov

  Den oppe til høyre, renest og tydeligst;)

 55. Nede til høyre <3

 56. Nederst til høyre 🙂

 57. Varm_kakao

  Nederst til venstre eller øverst til høyre Lykke til med appen!

 58. Nede til venstre

 59. Øverst til høyre

 60. Øverst til høyre. Den er best justert, med tanke på både logotype (skrift) og ikon. 🙂

 61. Nede til høyre, helt klart!

 62. Hilde Marie

  Jeg likte alle, men kanskje spesielt den nederst til høyre

 63. Therese

  Den nederst til høyre!! Stå på og lykke til

 64. Nederst til høyre, men ville kanskje justert skriften på navnet slik at den er på linje med appsymbolet:)

 65. Madeleine

  Nederst til venstre!

 66. Nederst til høyre!

 67. Oppe til høyre

 68. Øverst til høyre!

 69. Er ikke det litt skummelt at dere tar så stort ansvar angående kosthold og riktig trening? Men hvis dere kan det, så er jo dette flott,

 70. Maritha

  Nede til venstre 🙂

 71. Nederst til venstre! Veldig fin

 72. Nederst til høyre! 🙂

 73. Kult konsept. Den nederste til venstre likte jeg best:)

 74. Definitivt øverst tip høyere Gleder meg!

 75. Så gøy at det endelig blir til liv! Godt jobba!
  Anbefaler ny runde med logo.
  Tenker det finnes bedre alternativer.
  Men om jeg må velge av de 4: nederst til høyre.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, det blir spennende 🙂

   Vi har allerede gått en del runder og er egentlig happy med disse alternativene :p

 76. Hei
  Vil bare si ifra for å være snill at du har skrevet lanserer to ganger etter hverandre. Gjør ikke noe for min del altså 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for at du sa i fra 🙂 Har fikset det nå.

 77. Jeg er veldig glad i å løpe, men veldig dårlig på å trene styrke. Jeg tenker at denne appen kanskje er det som skal til for at jeg får motivasjon til å legge inn styrketrening et par ganger i uka. Så dette tror jeg jammen jeg vil prøve!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kanskje det 😀 Jeg tror vi kommer til å få inn løping på en eller annen måte i appen på sikt 🙂 Lars-Kristian er jo helt besatt og løper 6-7 mil i uka.

   1. Løpemotivasjon har jeg i massevis, det er styrketreningen det skorter på!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Da satser vi på at du blir motivert 🙂

   3. S.Helene

    Wow, imponerende! 😀 Hvor mange mil løper du i uken? Det blir et spennende konsept med Netfit!

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg løper ca. 5 mil i uken 🙂

 78. Øverst til høyre. Renest med bare én stor bokstav:)

 79. Hei ! Blir det mere live trening fra Netfit? Kjempefint pm du vil svare på det, så slipper jeg å lete hver dag

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! Vi annonserer og sier i fra om det blir det 🙂

   1. Jeg syns det er ganske dårlig stil å la mitt spørsmål bli stående ubesvart under tabata-innlegget, for så å svare på masse andre kommentarer. Er det du som skal stå for kundekontakten når netfit blir lansert, så ville jeg tenkt på hva du formidler ved å ikke svare på enkelte tilbakemeldinger.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Hei!

    Beklager at du ikke har fått svar :/ Live-treningene er satt litt på vent, pdd. er det litt for hektisk å gjennomføre med to barn hjemme.

   3. Kathrine

    For hektisk? Et kamera og en som trener?

    Dere er da to voksne hjemme? Dette burde da virkelig være tiden hvor dere smir for å etablere dere som en treningsblogg/app?

  2. Det er jo nå folk vil sette pris på det, da? Rar prioritering når det åpenbart er en forretningside dere bruker mye ressurser på…

   1. Hilde. Under tabata innlegget er det 6 spørsmål hvorav 3 er dine og ingen er svart på. Du kan da ikke kreve at C skal svare på alt som kommer inn. Og hadde hun sagt at hun skulle ha live trening ? Eller hadde hun sagt hun skulle prøve få det til ? Det er nemlig to forskjellige ting. Virker som noen kun er ute etter å spre sur stemning.
    Alle med hjemmekontor og barn hjemme i disse dager på tilpasse seg litt annerledes enn hva som er hverdag og jobb ellers. Lov å ha litt forståelse da .
    Som Kathrine skriver, to som er hjemme ? De jobber begge to , men ting bør jo være klart før de kan etablere seg slik de ønsker. C skriver jo at ting har tatt tid, og en trenger litt mer enn et kamera og en som trener . Selv om det er spesielle tider, så funker det ikke plutselig med å knipse med fingrene så er alt på plass. Det bør dere vel skjønne ?

 80. Snek seg inn litt skrivefeil, ska stå: kjempefint om du vil svare på d,,,,osv

 81. Øverst til høyre 🙂

 82. Så fine logoer alle sammen! Jeg stemmer på den nederst til venstre

 83. Oppe til høyre eller nede til venstre! Synes to bokstaver inni boksen ser litt «trangt» ut visuelt, om du skjønner? Gleder meg masse til dere lanserer den! 🙂

 84. De to nederste 🙂

 85. Nederst til høyre, 100%!

 86. Jeg stemmer for den nederst til højre! 🙂

 87. Øverst til høyre! Den poppet frem med en gang for meg.

 88. Hei Caroline, jeg har noen spørsmål jeg håper du kan svare på, høres sikkert litt banalt ut, men ikke for megHvis en laster ned appen og blir med, kan en stole på at den eventuelle ærnæringsfysiolgen gjør d hin skal, til det beste for kunden? ( altså at det blir riktig for kropp, og ikke noe feil på sikt, er ikke av di yngste,,); har sett på noen appen, , noen er gratis, og noen ikke, d er vanskelig å velge det som er rettOg hvem er det som er med på laget, hvem har hvilke roller? Spør bare fordi det føles riktig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan garantere deg at de som jobber med matdelen vil gjøre sitt ytterste for at du skal være fornøyd 🙂 Det vil ikke bli lagt opp til noen spesifikk dietter eller tilrettelagt for særskilte behov. Fokuset vil være på å dekke de behovene man har i tråd med Helsedirektoratets anbefalinger.

   1. Ååå jeg trodde at det skulle være personlig veiledning i kosthold

   2. Caroline Berg Eriksen

    Meg: Det kommer, men først senere 🙂

   3. Kathrine

    Så da blir det mer generelle råd om mat og ernæring og ikke tilpasset hver enkelt kunde sitt behov?

    Jeg syns at akkurat dette med kostholdsveiledning og om dere har kompetansen eller ikke er ganske uklart? Det er ikke såååå lenge til august…

   4. Caroline Berg Eriksen

    Nå er ikke alle planer spikret her, men i starten vil det ikke være noen kostråd, men i versjon 2 eller 3 vil vi ha med matplaner. Dette vil da være flere hundre ulike oppskrifter og matretter som medlemet selv kan sette sammen til måltidsplaner. Appen vil da kalkulere kaloribehovet til medlemmet og tilpasse oppskriftene på kalorinivå.

    På sikt vil vi tilby individuell oppfølging 🙂

   5. Hvor skal dere finne alle matoppskriftene? Ettersom det er snakk om flere hundre, så regner jeg med at det ikke er oppskrifter du selv har laget.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Nå har jeg jo lagt ut flere hundre oppskrifter på bloggen de siste 10 årene, i tillegg vil det være ganske elementære retter som f.eks brødskive med skinke, ost og tomat/agurk/paprika, Biola med granola/müsli osv. 🙂 Det er ikke meningen at man skal stå og kokkelere timesvis på kjøkkenet hver dag for å kunne følge matplanene 🙂

   7. Så da er det egentlig lite nytt om kommer på appen hvis du skal grave frem oppskrifter på bloggen som er 10 år gamle. Jeg skjønner ikke helt hvordan dere skal få folk til å betale for innholdet, da mye ligger tilgjengelig på bloggen din i dag, helt gratis.
    I tillegg nevnte du at det etterhvert kommer yoga og mindfullness. Hvem skal stå for det, for der har vel ikke du og LK noe erfaring?

   8. Caroline Berg Eriksen

    Appen vil ha måltidsplaner basert på kaloribehovet til hvert enkelt medlem. Dvs. at om du skal ned i vekt vil den beregne et kaloriinderskudd, skal du opp i vekt vil den beregne et kalorioverskudd og skal du holde vekten vil den beregne slik at medlemer går i kaloribalanse.

    Treningsøktene vil også bære tilpasset hvert enkelt medlems fysiske nivå.

    Vi kommer til å bruke mange oppskrifter fra bloggen, og mange oppskrifter som ikke har vært på bloggen. I tillegg vil vi fortløpende legge til nye oppskrifter slik at det vil bli flere og flere oppskrifter.

    Ingenting av dette har noen gang vært på bloggen.

 89. Johanne

  Hva tenker du om navnet, med tanke på de to appene som allerede finnes «Netfit TV»(helse og trening) og «Netfit Netball» (helse og trening)?
  Kan navnet komme i konflikt med dem på noen måte? Tenker på rettigheter og sånn..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har selvsagt sjekket opp i dette 🙂 I tillegg er det ingen av de som driver med noe lignende det vi skal.

 90. Nederst til høyre! 😀

 91. Gøy! Mulig rart forslag, men hva med øverst til venstre eller nederst til høyre uten «Netfit»-teksten. Altså bare appsymbolet med «NF» i enten hvitt eller grått. Rent og stilig.

 92. Nummer 3 nederst til venstre

 93. Nede til høyre

 94. Nederst til høyre

 95. Nederst til venstre!

 96. Barnehagelæreren

  Nederst til høyre, joho gleder meg til dette. Jeg har hatt treningsforbud etter en operasjon, men har nå endelig fått lov å begynne å trene igjen så dette kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt.

 97. Begge de nederste, særlig den til høyre så bra ut!

 98. Dette gleder jeg meg veldig til <3 Har stor tro på dette, og ingenting som er mer motiverende enn å få sin egen treningsplan, og etterhvert kostholdsplan. Masse lykke til 🙂

  Ps: jeg blir sliten av å lese alle negative kommentarer over her, folk må slutte å vri om på ting.

 99. kan du være så grei å si hvilke merker det er på den oransje overdelen? jeg husker ikke fra det gamle originale innlegget 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Casall, men den er gammel :/

 100. hey … what is the model of white asics?

 101. Likte ingen av logoene eller skrifttypen. Ville designet noe helt nytt. Den var trist og grå og vanskelig å lese.

 102. Ingebjørg

  Øverst til høyre

 103. Nederst til venstre enkelt og greit. Just do it osv.. Keep up. Alt blir bra

 104. Øverst til høyre, stilren og enkel!

 105. Kariann

  Så stilig og så gøy!! Jeg tror jeg syns den nede til høyre var finest som logo til appen. Men den nede til venstre som banner inne på appen. 😉 Lykke til videre!! Og god påske. 😀

 106. Så spennende! Dette gleder jeg meg til. Likte den øverst til venstre nest:)

 107. Så spennende! Dette gleder jeg meg til. Likte den øverst til venstre best.

 108. Nederst til venstre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *