whipped coffee

Fra en kaffe-elsker til en annen: om du ikke allerede har prøvd, så MÅ du faktisk lage denne kaffen! Ingenting slår en kopp ferskbrygget kopp med sort kaffe for min del, men jeg må innrømme at akkurat denne varianten kommer på en god andreplass – og jeg har drukket MYE kaffe! Whipped coffe, kanskje bedre kjent som dalgona, har eksistert en god stund, men de siste ukene har det dukket opp i feeden min ofte… dette er uten tvil min nye favorittkaffe når jeg skal kose meg litt ekstra, spesielt om jeg bruker raffinert sukker. Du kan fint bruke sukrin også, men da blir den ikke akkurat like fluffy og fluffen faller sammen litt fortere. 


du trenger 

♥ 2 ss. sukker ♥ 2 ss. pulverkaffe ♥ 2 ss. kokende vann 

Ha alt i en bolle og bruk en håndvisp eller en kjøkkenmaskin med visp, og visp med full kraft i ca. 5 minutter – til du ser at blandingen har blitt fluffy og kremet 🙂 Varm opp foretrukket melk, jeg brukte soya, ha i et glass og hell over kaffeblandingen. Kan selvfølgelig bruke kald melk og isbiter for å lage iskaffe også. 


N.Y.T ☕️

39 kommentarer

 1. Elisabeth h

  Tenker den er digg på usøtet varm sjokolade, også. For voksne…

 2. Det så godt ut – må prøves. Kan man bruke traktekaffe eller er det kun pulverkaffe?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg brukte Nescafe pulverkaffe 🙂

 3. Åh, den så deilig ut!Skal definitivt prøves 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det må du 🙂

 4. Elisabeth K

  Hvilke kaffepulver bruker du? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nescafe 🙂

 5. I really need to make this recipe!
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com

 6. Hvor mye melk varmet du opp?

 7. Dalgona coffee ja, oppdaget den forleden. Sååå god! Takk for herlig blogg 🙂

 8. Hvilken kaffe brukte du?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nescafe pulverkaffe 🙂

 9. Jeg bruker Nescafe Azera Espresso pulverkaffe.Den har en mokkaaktig smak, og er også min favoritt når jeg til vanlig lager kaffe i stort glass og med en god melkeskvett på toppen 🙂

  1. Elisabeth h

   Enig med deg, Live! Bruker vanligvis Nespressomaskinen, men når jeg skal ha pulverkaffe er det Nescafé Azera Espresso som gjelder. Kjempegod!

 10. Hvor mye melk brukte du og er denne oppskriften til 2 kopper??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tok ca. 1,2 dl melk 🙂 Oppskriften er til 1 kopp.

 11. Hei igjen! Angående svar på spørsmålet mitt om dere tenker gjennom barnas kosthold, så lurte jeg på hvorfor dere gir de så mye søtsaker? Kan godt tenkes de ikke spiser og drikker alle søtsakene du viser på bloggen som dere feks lager sammen, men lurte bare på det siden du svarte at dere tenker på kostholdet dems.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De får faktisk svært lite søtsaker 🙂

   1. Det var godt å høre! Holder dere søtsakene til kun lørdag? Eller får de ellers også? Er litt forvirrende når du viser masse søtsaker sammen med barna på bloggen og du skriver at de får svært lite søtsaker.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi har ingen faste dager eller tidspunkter hvor de får søtsaker, men holder det heller til spesielle anledninger og når det faller oss inn. Vi liker ikke konseptet om lørdagsgodteri, da det opphøyer søtsaker til noe troféaktig. Vi gir heller frukt og smoothies 🙂

  2. Mye søtsaker??? Har aldri falt meg inn at de får mye søtsaker.

  3. Kostholdet til Carolines barn er vel strengt talt ikke din «business», Maria?

  4. Har du egentlig noe med det?

 12. Så den blir så kremete bare av å vispe? Så kult!

 13. Hvor finner jeg mandagens Netfit live?

 14. Takk for tips!! Må prøves. Nu!!

 15. Tips: på Ikea har de sånne bittesmå elektriske visper! Fungerte utmerket til dette og til å lage melkeskum

 16. Dette ser nydelig ut!

 17. Prøver igjen jeg, etterlyser Netfit live, var det i går, på mandag?

 18. Den er veldig god mn også veldig sterk!,,

 19. Nam såg godt ut! Har du prøvd med sukrin? Vil den bli like fluffy tror du om eg bytter ut vanleg sukker? Helsing Tone

 20. Nam..lurer på om den kan bli god med sukrin gold exp.. men det går jeg prøve frem.Altid morro med nytt av kaffe ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det funker med sukrin gold 🙂

 21. 2 ss? Det ble fryktelig sterkt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes det var helt perfekt 🙂 Du kan sikkert endre mengden til du synes den er passe for deg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jo den samme? 🙂

   1. I originalen som hun skriver om i innlegget skal kaffeskummet røres ut i vann med isbiter. 🙂 Har ikke testet noen av dem ennå, men det skal skje i påsken. 🙂

 22. Denne måtte jeg prøve idag, men den ble desverre alt for søt for min smak. Sukker i kaffen var ikke helt min smak Noe annet søtt jeg har fått dilla på i det siste er varm melk med vanilje/vaniljesukker istedenfor kakao

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *