serietips: dare me

Jeg blir så glad når dere blir glad av serietipsene mine! Jeg får i hvert fall gode tilbakemeldinger av veldig mange hver gang jeg anbefaler film eller serie på instagram, så her kommer et nytt tips: Dare Me som går på Netflix. Den er så bra! 


there’s something dangerous about the boredom of teenage girls

Hvem elsker vel ikke et Amerikansk High School Drama? I know I do! Dare Me leverer så innmari – jeg liker alt ved denne serien. Jeg elsker at vi faktisk får et skikkelig innblikk i cheer også, hvor mye hard trening som ligger bak, hvor krevende, intenst og altoppslukende det faktisk er (minner meg på at jeg må se dokumentarserien om akkurat det som også ligger på Netflix) Dare Me er basert på boken med samme navn og handler hovedsakelig om venninnene Beth og Addy som begge har cheer som lidenskap. De er to veldig forskjellige personligheter, begge har mean girl-nykker, men Beth er mye mørkere, mer dramatisk og har tydelig store personlige problemer. Hun kommer fra et velstående, men splittet hjem, er hele heiagjengens toppjente (hun som står på toppen i pyramidene) og har vært lagleder i årevis. Addy kommer fra middelklassen og er mye roligere enn Beth, hun har en evne til å klare å holde seg fokusert og rolig, spesielt når ting går litt ut av kontroll – noe som gjør henne til den perfekte venninne for en som trenger å bli tatt ekstra godt vare på. 

Vi kommer inn i serien akkurat samme dag som laget får ny trener, Colette French, som går under navnet Coach hos alle jentene. Coach er iskald og kontrollerende, og er kjent for å skape vinnerlag. Kort tid etter at jentene har fått møte sin nye trener, er Addy og Beth på en fest ute i skogen. Da den er over og de er hjemme, skjønner Beth på at hun har mistet mobiltelefonen sin der og da de drar tilbake (midt på natten) oppdager de Coach og en av sersjantene fra skolen i het omfavnelse i en bil. Beth tar umiddelbart opp mobilen sin for å filme det de ser, men Addy stopper henne før hun får gjort det. 

Etter dette starter en masse intriger og et giftig spill. Addy stoler ikke på at Beth ikke fikk bevis for det som skjedde den kvelden, og er redd for at hun skal si noe. Beth misliker allerede Coach fordi hun forsøker å ta henne bort fra å være toppjente og fordi hun ikke lenger ønsker at laget skal ha en leder. Addy har store ønsker om å imponere Coach og virker til tider litt (for) betatt av henne, hun blir dratt inn i hennes verden og blir fort brukt som en brikke for at Coach skal få fortsette med sidespranget sitt. Dette fører til at Addy både svikter Beth lyver for henne flere ganger for å dekke over for Coach, men det er ikke alltid lett å lyve for en som Beth.. spesielt ikke når hun føler seg sviktet. 


Dette er blod, tårer, intriger og mord.. en fantastisk bra serie som jeg håper du vil se!

9 kommentarer

 1. Har ei datter på 17 år som driver med cheerleading.. NM ble spolert forrige helg men skal be henne se denne filmen ☺️

 2. Om du likte denne MÅ du se ‘Cheer’ på Netflix!! Følger et lag i USA mot en konkurranse, og alle på laget har de beste personlighetene og treneren er som en foreldre for dem, den er så bra og det beste jeg har sett om cheer!

 3. Tusen takk, denne skal jeg definitivt se! Jeg har sett Cheer(den dokumentarserien om cheerleading) to ganger allerede, gled deg!!

 4. Maria Madelen

  Hvis du liker high school drama MÅÅ du se All American på HBO. Kjempe bra og spennende serie som omhandler en high school i Bel air:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 😀

 5. Yes, All American er sånn typisk Teenage drama!

  Men noe annet du MÅ se, er Power på HBO!!!

 6. Veit du når sesong 2 kjem?

 7. Ka er bra med mord?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *