bli med å trene på direkten

reklame: Netfit 

Hei! Plutselig var det tirsdag 🙂 Jeg synes dagene flyr avgårde for tiden og jeg vet ikke helt hvilken fot jeg skal stå på for å få til alt jeg bør og må, men på et eller annet vis så går det nesten hver dag 🙂 Jeg er virkelig spent på pressekonferansen som skal holdes om bare en time, om videre tiltak.. blir det skole og barnehage igjen tro? Jeg føler nei. Men uansett hva avgjørelsen blir, så er jeg sikker på at det er det rette å gjøre, og jeg håper så veldig – av hele mitt hjerte – at verden snart kan fungere igjen. Alt vi kan gjøre i mellomtiden er å vente. Vente og gjøre vårt aller beste for at ting skal bli så bra som mulig, og derfor slår jeg selvfølgelig et slag for hjemmetrening! Det har jeg gjort i årevis allerede, men nå er det viktigere enn noen gang! Uten fysisk aktivitet faller vi sammen og blir både sure og energiløse, så jeg håper dere er med meg! Følg gjerne Netfit på instagram for masse fine hjemmetreningsporgram – alt fra løping ute og inne, trening med kun kroppsvekt, enkle oppskrifter og annet gøy for kroppen finner du der. 

hahaha! gliset! 


I går hadde vi vår aller første live-sending på facebooksiden til Netfit og det var gøy! Litt startproblemer hadde vi (selvfølgelig) og så må jeg lære litt mens jeg går, jeg har aldri gjort dette før, men koste meg og fikk trent. Det er det viktigste! Jeg kjørte en tabatøkt, noe som viste seg å bli knalltøft etter å ha løpt 4-3-2-1 intervaller i 13 kilometer tidligere på dagen. Haha! I dag har jeg gangsperre så det holder, men jeg tenkte å gjenta live-sendingen i kveld og kjører et kjempebra program for kjernen fra klokken 20:00! Håper du vil være med? SI JA! I så fall er det bare å følge med HER, så sees vi om noen timer 💦

16 kommentarer

 1. Tabata er fine effektive økter som får opp pulsen og trener hele kroppen, i tillegg forbrenner kroppen i flere timer etterpå. Jeg gjør dem nesten hver dag nå om dagen. Jeg så ikke live-treningen din igår, men det finnes mange Tabata spillelister på Spotify som jeg sterkt anbefaler, det gjør hele treningen veldig mye enklere. Jeg pleier å kjøre 4 sanger (ca 20 min tilsammen med pauser) og skal si det får opp pulsen. Du pusher deg max og slipper å følge med på timer/klokke. Så kanskje bruke en av de spillelistene hadde vært noe, skru opp på full guffe og motivasjonen er på topp.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det hadde vært gull, men vi er nødt til å bruke musikk vi har rettigheter til :/

 2. Katrine

  Du er så vakker, er det mulig! Og ja, jeg blir med 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, og velkommen 😀

 3. Akkurat når det gjelder Netfit og instruktør-rollen, så håper jeg fokuset ditt er på at VI skal få trent…ikke at DU får trent? Det er i hvert fall det jeg forventer! Jeg er spent og vil prøve dette 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er viktig 🙂 Det skal jeg være bevisst på!

 4. Hvor er thigtsen din fra? Utrolig fin!

 5. Dette blir jeg med på. Gleder meg! «Ses» snart da.

 6. Hei, hvilken tredemølle har du.. Og er du fornøyd?
  Blir ikke klok i tredemølle jungelen

 7. Cecilie

  Når blir neste runde? Vil gjerne være med men trenger litt lengre varsel :p

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har hatt litt krøll med lyd og bilde så bruker helgen på å fikse det så er vi live på mandag igjen 🙂

 8. Har sett på .. men kan dessverre ikke gjøre alt pag rygg prolaps , men jeg gjør noen av de. Godt tiltak i disse dager å trene «folket»

  Har du tips til hårstell og slike ting vi ikke kan gjøre hos profesjonelle i disse dager ..Om du har lyst å lage innlegg om det hadde vært fint.Vippene mine må jeg legge vekk for en god periode haha !
  Takk for avbrekk i hverdagen ❤️

 9. bruker du ny sminke her, karoline? var flott glød på deg på bildene. trener med netfit 1 gang i uken, har gått ned en halv kilo, veldig fornøyd! klem fra tuva

 10. Så gøy med live-trening! 😀
  Bilde nr. 3 av deg er forresten SÅ fint! Herlig smil!

 11. Gøy!! Motivasjonen jeg trengte i dag. Jeg blir med!

 12. Hei
  Hvor kommer det flotte buespeilet fra? Håper det er bra med deg og dine i denne spesielle tiden vi er inne i nå❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *