frisk luft og burger på grillen

Her kommer noen bilder fra en helt nydelig søndagstur! Denne gangen dro vi til Tunevannet og fant en plass helt for oss selv i skogen med utsikt til sjøen mellom trærne. Det var så fint! Vi grillet burgere og hadde med oss absolutt alt det nødvendige av tilbehør. Lars-Kristian er veldig nøye på sine hamburgere og vil ha coleslaw, ost, grønne blader, tomater og rødløk og absolutt alt som egentlig er mulig å stappe mellom et rundstykke. Haha! Burgere – både fisk og kjøtt – er superpopulær turmat her hos oss, så det er et tips til andre som leser med barn 🙂 Grillen vi alltid har med oss er forresten fra Clas Ohlson, jeg får alltid mange spørsmål om den. 


Håper dere har hatt en fin start på uken 🌸 Det har vi, vi har fått gjort masse både store og små, men nå kjenner jeg at kvelden er mer enn velkommen – det har vært hektisk og jeg trenger en liten time out – om så bare for en time 😅Sender dere gode tanker! 

19 kommentarer

 1. Cathrine

  Vet du om det kommer en rabattkode fra Fotoknudsen igjen snart?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er faktisk litt usikker :/ Det kommer noe, men om det er rabattkode er det ikke jeg som bestemmer 🙁

 2. Hei! Du deler alltid så fantastisk fine og harmoniske familebilder. Blir så inspirert.
  Kan du ikke lage et innlegg hvor du deler litt av tur klærne og utstyret du har til jentene? Dere matcher alltid så fint som familie ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jen! Det kan jeg gjerne gjøre 🙂

 3. For noen nydelige bilder! Ønsker dere en fin dag <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Ønsker deg og dine en fin dag også <3

 4. Jeg ville holdt meg unna slike plasser med benker. det er en samlingplass og dere har ingen kontroll på hvem som har vært der det siste døgnet før dere. Det å ha mat og spiseutstyr på et slikt bord vil jeg se på noe som lett kan unngås. Hvorfor ikke gå et sted hvor det er mindre sannsynlig at noen har vært?

  1. Elisabeth h

   Regner med de vasker over flater der mat skal være, med desinfeksjon. Selv har jeg en liten sprayflaske med overflatedesinfeksjon og engangskluter til sånt.

   1. Vasker de og du over alle stedene barna kom komme og ta også da eller?

 5. Hei Caroline, dere er flinke og kreative, men kansje dere skulle prøve å gjøre di treningsvideoene litt anneledes, IKK se på klokka hele tia, heng opp en klokka utenfor vår rekkevidde, ikkdra så i tightsen din! D ser bare klønete ut,, prøv å snakk til publikum, hei oss fram, ikke deg selv! Desverre virka dette noe uproft, men hvis du tar kritikken seriøst, og virkelig publiseres innlegg som dette, og ikke bare søte fine deg positive, da kan du klare dette bra! Du har nydelige barn, men vi har ikke behov for å se di og høre di hele tiden! Di fleste av oss har barn og barnebarn,,,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Takk for tilbakemeldingene! Det kommer klokke neste gang 🙂 Vi ønsker ikke at det skal se så veldig proft ut, men at det skal være mer personlig! Jeg skal sørge for å heie mer på dere neste gang 🙂

   Angående det du skriver om barna våre, og det er ikke vondt ment, men dette har du skrevet flere ganger nå. Du trenger ikke nevne det hver gang. Vi klarer fint å ta våre egne valg. Det er tross alt våre barn, ikke dine eller noen andre sine 🙂

   1. Jeg synes det er kjempekoselig med bilder av hele familien (inkl Hugo og Ronaldo), så fortsett gjerne med det. 🙂

  2. Meg: snakk for deg selv! Hvor får du «fleste av oss» fra? Har du noe statistikk over Caroline sine lesere? For regner med «oss» er Caroline sine lesere/ følgere? Eller bare tar du et skudd i det mørke?

   Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg synes innlegg med og uten barn, med og uten mann, med og uten hunder, med og uten trening osv. Er bare kjempekoselig og jeg nyter som regel hvert innlegg basert på kvalitet på bilder, kvalitet på språk, format og innhold. Spesielt i disse tider! Å for et fantstisk pusterom og avbrekk det er å klikke seg inn her!
   Men om det en sjelden gang, skulle omhandle noe, som jeg kjenner jeg ikke helt har interessen eller motivasjonen for, så finner jeg bare på noe annet. Det er jo strengt mitt valg å gå inn på blogger, media, videoer o.l. Er du ikke enig? 🙂

   1. Hei Oda! Je helt enig med deg, jeg har ingen grunnlag for å si at « di fleste av oss har barn eller barnebarn», det var abselutt en unødvendig setning,, men bare få lov til å si at nå følte jeg litt på den der litt såre situasjon at jeg ble noe unødig « kjefta» på,, jeg har både rost nokså mye bloggerene kvalitet, og kommet med spørsmål og vært høflig intressert, og så kan det glippe noen ganger, med ikke riktige antagelser,, det beklager jeg veldig,, jeg ble desverre litt skuffet, Til deg Caroline: ja jeg ble desverre skuffet over det litt kvasse svaret ditt, men samtidig ber jeg om unnskyldning hvis jeg har såret deg,,,, og hvis du ikke tar med dette innlegget så vet jeg uansett at du leser det, så det er bra nok for meg,, Kanskje du strever nå i hverdagen med å få til en arbeidsdag du som di fleste andre, jeg har sagt det så mange ganger før, «Du er flink, ,»; så da får jeg bare ta til meg orda dine og beklage det hvis jeg har såret deg, ha en fin dag med familien din

  3. MEG. Hvorfor så ofte nedlatende i kommentarene dine ? Det er så lite trivelig og lite konstruktivt. Ufint og unødvendige med kommentarer angående tightsen og utropstegn ! .Det er ofte så mye kritikk som ligger i kommentarene og før en følelse av «hør nå her lille venn». Heller søte fine deg kommentarer enn denne type som du kommer med, syntes det er utrolig lite koselig å lese kommentarer formulert som den her, skriv kommentar på en trivelig konstruktiv måte så blir det koselig for alle parter. Ikke glem dette er en blogg du oppsøker på eget ønske, da trenger en ikke legge igjen kritikk under flere innlegg i uken. Da hadde jeg droppet publisere hadde jeg vært bloggeren. Og Hvem er VI ? Hva du ønsker er ikke det samme som hva jeg eller mange andre ønsker. Syntes bloggen har en flott blanding, og hva mener du Caroline skulle gjort i disse dagene med stengte skoler og barnehager ? Det er nok mange barn som høres på flere arbeidsplasser i disse tider siden tusenvis har hjemmekontor sammen med barn i hus

 6. AnneGrete

  Altså…..jeg synes bloggen din er helt topp. Får så mye inspirasjon. Synes du/dere er kjempeflinke. Utrolig flotte bilder og alltid interessant innhold. Jeg blir i hvert fall glad for å kunne følge deg og familien din. Dere har flotte barn…og det er lyd med barn..herregud er det mulig at noen kritiserer det!!!!!
  Stå på Caroline……vil følge dere hver dag:)

 7. Johanne

  Burgerne så gode ut!
  Leter alltid etter gode veggisburgere, har du oppskrift?

 8. Tone R.

  Elsker disse tursøndagene deres og bildene dere deler! 🙂 Så koselig å lese, og bildene er så utrolig bra!! 😀 Håper du har fått en god start på uken. Her er jeg på jobb, mens mannen har hjemmekontor og ansvaret for hjemmeskole. Klem fra Tone

 9. Litt sånn på siden – og du er sikkert klar over det – men rå kjøttdeig ville jeg holdt unna salatbladene, med mindre du griller salatbladene også, eller har mulighet for å vaske dem på tur.
  Følte meg litt som en sånn «leter-etter-feil»-følger, men overhodet ikke altså. Synes du gjør en finfin jobb :0)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *