livet hjemme

Håper deres helg har vært fin! Vi har kjent på en skikkelig helgefølelse både i går og i dag. Når hver dag hele uken har vært en slags kamp med klokka og vi har prøvd å få både hjemmeskole og jobb til å gå opp med døgnets timer, ble helgen plutselig med ett veldig behagelig og rolig. Har kjent på et enormt savn etter å være sosial både med familie og venner, men vi har likevel fått mye ut av helgen. I går var vi kun her hjemme og i hagen vår – lekeplass, varm sjokolade, litt dugnad og masse lek er stikkord! Her kommer noen bilder ☀️ 


I dag tok vi med oss grillen og mat ut i skogen, deler noen bilder av det i morgen 🙂 Håper dere har det så bra som det er mulig å ha det i en slik situasjon som alle befinner seg i akkurat nå. Sender gode tanker 🌸

31 kommentarer

 1. Cecilie

  For noen hyggelige bilder 🙂 blir alltid litt ekstra glad når jeg ser bilder av Hugo og Ronaldo, har jo fulgt dem like lenge som deg, haha! Hvordan går det med dem? Er dem i fin form? Vakre hundene <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   De er så søte <3 De begynner å bli gamle, stakkarene :/ Merker det på dem, dessverre.

 2. Hvor er luen til Lars-Kristian fra?:) For noen fine bilder:) elsker forresten jakken din <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra XXL 🙂

 3. Hvor er jakken fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   BikBok 🙂

 4. Synes du gullkorn luene er trange og vanskelig å få på?
  Hvilken størrelse har jentene dine?
  Ønsker dere fine dager.

 5. Ja det er kjekt å være rik i disse tider:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi er heldige som har hverandre <3

   1. Linnea

    Herlig kommentar, Caroline 😉 Relativt ny leser jeg, men har fått med meg at du har kastet ut janteloven…<3
    Flotte bilder av en fin familie 🙂

    Klem! <3

   2. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Linnea <3

 6. Hat brand?

 7. I. Marie

  Når du løper på mølle og viser km etter endt økt, tenker du at klokken er fasiten eller km på mølla? Eller har du nesten ikke avvik mellom km klokke og km mølle?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer litt an på om jeg løper intervaller eller langkjøring 🙂 Om jeg løper langkjøring og er på møllen hele tiden så er møllen fasiten, men om jeg løper intervaller og går av møllen i pausene så bruker jeg klokken om jeg føler den har telt riktig.

 8. Leste at du har blitt vegetarianer. Hvordan gjør du dette i forholdt til barna? Får de velge selv om de vil spise kjøtt?

 9. Fint å følge med i dette parallelle universet. Føles som en annen verden enn min, men er litt som å følge med i en amerikansk TV serie eller noe :)) Her går jeg og husbond på jobb på sykehuset hver dag, minsten i barnehage som eneste barn med de voksne, de store på 10 og 12 må klare seg alene hjemme og ta ansvar for skolearbeid. Å rekke trening er utopisk. Føles ikke som noe vits å freshe seg opp når det er rett i det hvite tøyet 😉 Etter jobb må skolearbeid sees over, vi må rekke å prate litt sammen, se hverandre. Treffer mannen min i døra. Gråter litt over at barna sikkert blir hengende bak i skolearbeidet mens vennene har foreldre hjemme som hjelper med alt.
  Mens andre barn hjemme har det selvsagt mye verre enn dem….
  Så rart å se dere leve et perfekt, harmonisk, rolig liv der på skjermen 🙂 føles som en annen verden. Men fint å bruke det som escape fra min virkelighet.
  Jeg krysser fingrene for at hverdagen snart er tilbake.

  1. Sender deg en god klem 🙂 dere er hverdagst helte nå 🙂
   Jeg er permiteret og henger på guttene mine 3 og 4 år alene hver dag. Mannen mi jobber med medicin og jobber dag og nat for å forsyne landet med medicin.
   Ha en fin fin dag 🙂

 10. Tone R.

  Så deilig med egen hage, og deres ser jo virkelig stor og flott ut! 🙂 Veldig koselig innlegg 🙂

 11. Jeanette

  Så herlig på instastory når nelia bærer på hugo!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bestevenner de <3

 12. Nå skjønner jeg ingenting,,,, Netfit, trening , bio? Leter og leter, men finner bare en oppvarmingvideo ute,,,var det ikke noe felles trim video ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Fant du det?

   1. Ja, fant d

 13. Hvor mange lesere har du daglig på bloggen din?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ca. 20 000 🙂

 14. Tilbakemeldinger på netfit live:
  – Du må skaffe deg en annen klokke. Det ble veldig mye støy når du må sjekke hva klokka var hele tiden.
  – Du må kommunisere med publikum. Ikke mumle noe til LK.
  – 8 runder av samme øvelse blir litt mye når man trener tabata. Der jeg trener kjører vi stasjoner med 2 forskjellige øvelser. Kjører hver øvelse tre runder, bytter til neste øvelse. Etter 3 runder er det 1 min pause før neste stasjon.
  Når du i tillegg nå notere ned ant du gjør for at du ikke skal glemme, så er det kanskje litt mange runder.

  Det beste hadde kanskje vært om LK var instruktør. Da må han fortelle deg hvor lenge det er igjen, når det er pause, heie på publikum osv. Tabata blir såpass slitsomt etterhvert at det er viktig at du motiverer underveis. Det ble litt motsatt på deg, for du ble tydelig veldig sliten veldig fort. Du klagde litt på at du ikke hadde vann, hadde trent før osv. Det ble dessverre litt tamt, og litt lite energi. Men det er en begynnelse…Det kan bare bli bedre Et tips er jo å Google, eller se på YouTube på andre som trener tabata.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi kjørte bare 4 runder, ikke 8 😀

   Klokke notert, helt enig, og det samme med noteringen :p Lars-Kristian skal få styre økten litt mer neste gang så slipper jeg å gjøre det.

 15. Hei, hvor er luen din fra? 🙂 Veldig fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Camilla Pihl, fjorårets 🙂

   1. Takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *