hummuswrap til lunsj

Når lunsjen skal lages og spises hjemme, kan det være veldig greit med noe som går fort å lage, så i dag vil jeg dele verdens beste og enkleste lunsj-wrap med dere! Hummus kan du kjøpe ferdig, men den du lager selv er alltid så mye bedre, derfor får dere oppskriften på den også 🙂 Mmmm! Håper dette kan inspirere til å lage en god og sunn lunsj for deg som må ha hjemmekontor i disse dager 🌱 


du trenger 

♥ 1 pakke grove tortillalefser ♥ 1 pakke babyspinat ♥ 2 tomater ♥ 1 avocado ♥ frisk koriander 

♥ 3.5 dl. kikerter ♥ 1 fedd hvitløk ♥ 2 ss. tahini ♥ saften av 1 sitron ♥ 1 ts. chilipulver ♥ salt + pepper ♥ 0.5 – 1 dl. vann 


slik gjør du 

Ha kikertene i en sil og la de renne av seg. Bruk en stavmikser til å blande sammen alle ingrediensene til hummusen bortsett fra vannet. Tilsett litt og litt vann underveis til du får den konsistensen du ønsker – den skal være kremet og luftig. Smak til med salt og pepper. 

Stek babyspinaten på medium varme med litt smør i en stekepanne. Mos avocado, hakk og koriander og tomat. Ha godt med hummus på tortillalefsen og legg på tilbehøret. Rull sammen og nyt! Dette er så godt – dessuten gjør det ikke noe med litt hvitløksånde når du uansett bare er hjemme 😉 


🌯🌱

17 kommentarer

  1. Koslig å inn på bloggen å se,,, har dere noen påskeplaner , som dere kan dele?

  2. Om du koker kikertene i litt natron i noen minutter blir de enda mykere, flasser skallet og blir enda mer smooth:)

    1. Caroline Berg Eriksen

      Takk for tips 🙂

  3. Fjellet kaller

    Lager mine selv jeg da;-)
    Supert å lage lefsene selv,og ha ii fryseren 😉
    Min oppskrift på 12 stk grove lefser:
    150 g byggmel
    250 g hvetemel
    1/2 ts salt
    1,5 ts bakepulver
    2 dl vann
    1/2 dl matolje
    La deigen hvile ca 20 min på kjøkkenbenken før du deler i 12 stk enmner.
    Stek lefsene på begge sider i stekepanne!
    Lykke til 😉

  4. Hei! Hvordan er holdbarheten på hjemmelaget hummus? Kan den stå til neste dag? Ser utrolig digg ut, denne må testes!

    1. Caroline Berg Eriksen

      Det vet jeg ikke, men alle ingrediensene har lang hodbarhet, og da går jeg ut i fra at det samme gjelder det ferdige produktet 🙂

      1. Det stemmer ikke. Grunnen til at enkelt ting har lang holdbarhet skyldes flere forhold, men en av de er måten det er pakket på. Hermetikk er produkter med veldig lang holdbarhet. Men så fort du bryter emballasjen, så er ikke holdbarheten noe lengre enn vanlige produkter.
        De fleste produktene som lages hjemme vil vel ha en holdbarhet på mellom 5 og 14 dager, avhengig av hva det er. Hvis man ikke da lager produkter som ikke er lettbedervelige som knekkebrød osv, eller vakumerer eller bruker produksjonsmetoder som forlenger holdbarheten.

      2. Caroline Berg Eriksen

        Ja, det er sant 🙂

  5. Nam! Også veldig godt med proteiner som feks. kylling eller skinke.

  6. Leste en kommentar om at det beste kjerringrådet mot virus var MYE hvitløk – da holdt folk seg på god avstand 🙂

    1. Caroline Berg Eriksen

      Kan være effektivt det 😀

  7. Perfekt! Endelig en oppskrift som frister denne uken OG jeg har alle ingredienser i hus! Dette blir dagens middag:-) Takk!

  8. Mmmm. Tack!

  9. Glömde skriva att om man inte har Tahini kan man ta peanutbutter istället!!

  10. I would add 1 dl ketchup per wrap. 😀

  11. Elisabeth

    Kan du lage et innlegg om hvordan du tøyer etter trening? Så instastoryen din. Du ser så myk ut!!!

  12. Nam, elsker hummus! Skal prøve denne 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *