frisk luft er viktig nå

inneholder reklame: klær fra twenty four brukt i reklame på instagram 

Vi kom oss ut på tur i går og det var så utrolig deilig! Anbefaler alle som fortsatt har mulighet til det å tilbringe deler av dagen ute i frisk luft, det gjør mye for hodet, klarner opp – i hvert fall er det slik for meg. Jeg er glad vi la turen ut i går, for i dag er det helt elendig vær her. Har ligget og hørt på vinden store deler av natten og endte tilslutt opp med å se ferdig den nest siste Twilightfilmen på sengen (alene, Lars-Kristian sov som en stein) og nå skal jeg snart ned i kjelleren for å løpe litt. Er så uendelig takknemlig for at vi har treningsrom i kjelleren i disse dager! Det har alltid vært gull verdt for meg, men enda mer nå. Det har så mye å si for psyken min at jeg får svettet og trent, det gir meg så masse! Trening til side – her kommer noen bilder fra i går 🙂 

Fiskeburger med hjemmelaget dressing stod på menyen i går 🙂 Deilig med noe annet enn pølser på tur også 🔥 

Og til dessert: pinnebrød med sjokolade! Du finner oppskriften på pinnebørd HER, og i tillegg til å følge denne oppskriften hakker du opp en sjokoladeplate som du blander inn. Gjerne hakkede nøtter også. Det var så godt! Dessuten er det alltid ekstra stas å plukke pinner og se på at pappa spikker dem til grillspyd 😉 For jentene altså, ikke for meg – haha! 


Håper dere holder dere friske, kjære lesere! Sender alle sammen gode tanker nå ❤️

24 kommentarer

 1. Nam, det så godt ut Hva slags dressing har du laget? Tok dere på ost på grillen? Ha en nydelig søndag videre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er grovhakket hodekål og hamburgerdressing 🙂 Ost på burger, ikke grill 🙂

   Takk det samme <3

 2. Hei. Ser koselig ut, blir nok mange turer ut med 2-åringen her også de kommende ukene Ha en fin søndag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, man må komme seg ut litt selv i denne tiden 🙂

 3. Åh, så deilig med fiskeburger på tur da! Genial turmat det! Det så veldig godt ut! Mums! 😀 Hærlig å være ute i frisk luft! Blir mye gåturer på meg i disse dager! Jeg forstår veldig godt at du er meg glad for eget treningsrom nå altså! Jeg har investert i en del utstyr nå, så jeg får trent godt hjemme! Så her blir det en styrkeøkt hver dag nå for å holde formen ved like. Kjøpte meg tredemølle også, Får den i morgen! Haha! Selv om jeg har en liten leilighet! 😉
  Jeg leeever for trening skjønner du! Må jo gjøre det beste ut av alt nå! Så jeg skal virkelig ikke klage! Jeg føler meg heldig som kan være frisk hjemme! Jeg er helt alene, men det går heeelt fint! Kjærlighet til dere, fininger! <3 <3 <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, treningsrommet kommer veldig godt med akkurat nå 😀 Så bra, håper den svarer til forventningene! 🙂

   Kos deg videre <3

 4. Jeanette

  Ja,enig! Viktig å få luftet seg litt. Merker selv at jeg sjekker nettaviser hele tiden ellers

 5. Alltid en glede å lese dine innlegg og merker at det er spesielt hyggelig i disse dager.

 6. Det så utrolig deilig ut! 🙂 Jeg var selv ute på tur på Kyststien i Stavern i går og aldri før har jeg sett så mye mennesker ute! Tror det er viktig at vi prøver å komme oss ut i frisk luft og samtidig ta hensyn til hverandre, kanskje spesielt i disse utfordrende tider.. God søndag til dere! ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig 🙂

 7. Ingvild

  De fleste av oss har jo ikke treningsrom hjemme. Så hva med å slå et slag for utetrening? Løping ute er jo helt fantastisk, og mye bedre for kropp og sinn enn å løpe på mølle. Alle har jo mulighet til å være utendørs, med mindre man er hjemmeisolert med virus. Alle i karantene kan bevege seg ute, men ikke blant ansamlinger av mennesker 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Trenger ikke treningsrom for å få trent hjemme 🙂

   https://www.instagram.com/netfit.no/?hl=nb

   1. Ingvild

    Nettopp! Mente ikke noe negativt med kommentaren, men synes bare det hadde vært mye mer inspirerende å lese hvis du hadde fokus på mulighetene vi har til å trene hjemme og utendørs, uten treningsrom. Du skriver at du skal ned og løpe. For å trene løping hjemme må man jo ha en tredemølle, noe de færreste har. Derfor hadde det nådd mange flere om du fremmet uteløping og for eksempel delte gode treningsprogrammer for å løpe ute 🙂 Skjønner at du er fornøyd med å kunne løpe på tredemølla di, men bare et forslag for å nå flere av leserne 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er derfor jeg har laget Netfit, for å dele gleden ved hjemmetrening uten at du trenger treningsrom eller utstyr – det er hele poenget 🙂 Jeg trener selv på denne måten, med kroppsvekt, men jeg løper også ute og på mølle – det kommer litt an på muligheter og været (for min del liker jeg ikke å løpe i regn for eks.) Har delt flere løpeøkter for utetrening på Netfit også, håper du vil ta en titt 🙂

 8. Hei! Husker du hva buksa du har på deg her heter? Jeg ser det er flere varianter av Flåm-buksa

 9. Mariann

  Stå på heier på deg,å nei har heller ikke treningsrom hjemme,vi får det til alikevel <3

 10. Her i området har vi fått i instrukser om ikke å bruke felles grillplasser og lignende.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har vi ikke her, men vi hadde med egen grill i det minste 🙂

 11. Stemmer det at du har en rabattkode på twentyfour?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer! (reklame) Jeg formidlet den på instagram – Caroline20 gir 200,- i raabatt ved kjøp oover 999,- 🙂

 12. Hei.Jeg ønsker meg gjerne både jakken og buksa du har på deg.Men klarer ikke å finne de på nett?☺️
  Har du linker ?❤️

  Klemklem

 13. Hvor er bålbøtten fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Clas Ohlson 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *