road trip back home

Deler de siste bildene fra kamerarullen, disse er fra i går da vi var på vei hjem 🙂 Det føles godt å være her nå. Mamma og pappa sitter i karantene i leiligheten sin ettersom de kom hjem fra Spania tidligere denne uken. De er heldigvis friske, men de ønsker ikke å forlate leiligheten, så vi hjelper mer enn gjerne til med å sørge for ata de har alt de trenger ⭐️ Jeg må jo si at det er en veldig rar følelse å bare sette matvarene deres foran døren, ringe på og rygge bakover.. eller å bare si hei og vinke til dem på den andre siden av glassruta. Jeg har så lyst til å klemme dem, for nå er det en stund siden forrige gang vi så hverandre og savnet er stort. Men det går jo ikke. Alt dette er bare så surrealistisk og jeg lurer på når og hvordan det kommer til å ende. 

Joggedressen min er fra Zara, men fra sent 2018 om jeg ikke husker feil – vet mange lurer på det 🙂 


I dag har vi vært på tur i skogen og fått masse frisk luft. Det var så deilig og veldig etterlengtet til tross for at vi akkurat har vært på fjellet og fått enda større dose luft der 🙂 Det blir noe annet å gå tur enn å stå på ski, men vi elsker begge deler like mye 🙂 Håper dere får en så fin kveld som mulig – sender dere ❤️

8 kommentarer

 1. Skjønner at det føles rart å ikke skulle gå inn og gi dem en klem, håper på bedre tider<3 Allikevel er jeg veldig glad for at de og dere viser god dømmekraft, og ikke tar noen sjanser:)

 2. Barnehagelæreren

  Så glad for at foreldrene dine respekterer karantene reglene Ønsker dere en fortsatt fin helg og noen fine anderledes uker sammen. Selv er jeg en av fotsoldatene som skal holde barnehagen åpen for at de med samfunnskritiske stillinger kommer seg på jobb .

 3. S.Helene

  Håper dere alle har det bra <3 Hvor er de kule skoene fra? Digitalklem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har det fint <3

   De er fra Zara 🙂

 4. Mariann

  Så enig. Nu må vi verne om hverandre <3

 5. Godt dere viser respekt for hverandre..
  Er mange som ikke gjør det.
  Fikk vite i går vi ikke kunne reise til Hjartdal der vi har hytte,den friheten som ble tatt fra kjente jeg virkelig på ..
  Dette er vanskelig å vondt for oss alle !ta vare på hverandre ❤️

 6. Alltid godt å komme seg ut i skog og mark, stor tilhenger av det . Ta vare på hverandre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *