kakao på afterski

inneholder reklame: vestlia resort + annonselenke 

Da var vi hjemme igjen, kjøleskapet er fyllt opp med normale mengder mat, vi har handlet normale mengder toalettpapir og vi har jo tenkt til å fungere ute i samfunnet nå som vi er hjemme, selv om vi fra mandag av helt sikkert kommer til å være mer inne enn på lang tid på grunn av kombinasjonen hjemmeskole og jobb. Det er godt å være i nærheten av mamma og pappa igjen, og i nærheten av mange av de jeg er glad i og kjenner at jeg vil passe litt ekstra på. Her kommer de siste bildene fra den veldig fine, men nokså annerledes turen vår til Vestlia. Vi gleder oss allerede til å komme tilbake når ting omsider blir normale igjen, men før det skal vi leve lenge på disse bildene: 

(annonselenke) genseren min finner du HER 

I går trente vi på morgen begge to, spiste frokost og var ute i noen timer. Det var mye vind, men ikke så mye snøfall som dagen før, så da var det skikkelig deilig å være ute – vi flyttet oss til og med fra barnebakken til blå (?) løype! Skikkelig stas når jentene også synes slalåm er gøy 🙂 På afterski ble det kakaao med krem og kanelsnurrer fra baren – n a m! 

(annonselenke) genseren min finner du HER 


Jeg håper dere holder dere friske, jeg sender masse gode tanker til dere alle sammen ⭐️ I morgen skal vi ut og få litt luft igjen, vi har sittet en del timer i bilen i dag, så det skal bli godt… heldigvis har vi muligheten til å komme oss ut på tur og det må vi bare utnytte 🌸

17 kommentarer

 1. Jacket and hat?

 2. Men man skal jo ikke oppholde seg ute i samfunnet som normalt, man skal holde seg hjemme og mest mulig for seg selv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, man skal følge myndighetenes anbefalinger 🙂

  2. Elisabeth h

   Man kan godt være ute på tur, i skogen og i parker og ved sjøen. Man skal ikke være « ute som normalt» i betydningen renne rundt på kjøpesentra, på restaurant/cafe ( som fortsatt holder åpent) eller arrangere leke-date m andre barn.

 3. Spesiell tid for alle nå! Så rart dette! Håper av hele mitt hjerte at dette ikke blir veldig langvarig, men jeg innstiller meg på det faktisk. Trist. :-/ SÅ nydelig den genseren var på deg! Ahhh! Elsk! Stor klem til dere fininger! <3

 4. Mette Marit

  Veldig fin lue! Er den hjemmestrikket? I så fall, hvilken oppskrift er det? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Camilla Pihl 🙂

 5. Hvilken strl har du i genser. Er usikker på om jeg skal bestille XS/s
  Kan du bare hjelpe meg litt
  Takk for alle gode kles-tips

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har xs 🙂 Bare hyggelig, Elise! <3

 6. Ser så mørkt og dystert ut på Vestlia Resort.
  Får litt sånn The Shining-vibber av bildene, hehe. Kanskje fordi det ser så tomt ut.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, nesten litt sånn føltes det siste dagene :O

   Men ellers er det superhyggelig der! Skikkelig god hyttestemning selv om det er stort 🙂

  2. Syns ikke reklame for hotellopphold er på sin plass ift. situasjonen Norge og resten av verden er i nå. Dette kan uansett ikke Vestlia tjene noe på da folk blir bedt om å holde seg hjemme. Syns det var veldig uheldig timing.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Hei Ida 🙂

    Jeg var på Vestlia på det tidspunktet og alt jeg poster fra Vestlia Resort må merkes. De tjener ingenting på det akkurat nå, nei, siden de har stengt, men blogginnlegget og hva folk leser vil jo være der når ting åpner igjen.

    Dette var heller ikke reklame i normal forstand. Vi har en fin avtale med Vestlia som gir oss gode priser, og drar opp dit på eget initiativ. Grunnen til at det merkes med reklame er at vi får gode priser.

 7. Liker at du føler du må presisere at du har handlet normale mengder mat og normale mengder toalettpapir du hadde sikkert fått kommentarer om du ikke hadde presisert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selvsagt hadde jeg fått det :p

 8. Nå er det kun en ting som gjelder, ta vare på hverandre❤️!!

 9. Hat,,???

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *