road trip to Geilo

inneholder annonselenker: gina tricot 

Heii fra Geilo! Beklager så mye for fraværet mitt her inne de to siste dagene, men jeg fikk dessverre ikke laget noe innhold i helgen ettersom Lars-Kristian var på skole fra morgen til kveld, og jeg var alene med jentene 🙂 I går jobbet jeg med å levere innhold til noen kampanjer jeg har fremover og så dro vi til Geilo i fire-tiden, og da brukte jeg egentlig resten av dagen i bilen 🙂 Så vet dere hvorfor! Nå befinner vi oss på Geilo og her er vi egentlig for å stå på slalåm og for å ha den vinterferien vi ikke fikk hatt da Nelia ble syk. Vi blir her helt til fredag og ser virkelig frem til noen avslappende dager med ski på beina og kvalitetstid sammen. 

jeans zara / belte michael kors / veske louis vuitton / sneakers zara (annonselenker) genser HER / jakke HER 


Vi har spist frokost og snøen laver ned utenfor, så vi tar en tur i badeland og lekeland først, og så ser vi hva dagen bringer 🙂 Håper dere har det fint! Og husk at dere kan følge meg på instagram også, jeg oppdaterer hver eneste dag på story – carolinebergeriksenno 🌸

58 kommentarer

 1. Hva tenker dere om å ta Nelia ut av skolen for å reise på tur? Dere hadde en langhelg også nettop der dere reiste en torsdag? Kanskje jeg husker feil 😀 Skal dere ha Nelia fri ofte fra skolen fremover utenom selve skoleferiene? Uansett: Ønsker dere en flott tur! 🙂 ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun var borte én dag i forbindelse med den turen, og fire dager nå 🙂 Man har lov å ta de ut 10 dager.

   Hun har med skolesaker og har fått med seg ting hun skal jobbe med 🙂

  2. Hvorfor føler du at hun må svare deg på det? Er ikke det foreldrenes valg og avgjørelse å ta? Herlighet, for en nysgjerrighet!!

   1. Wenche

    Var dette spørsmålet til meg? Hvis det var ment til meg, så ja faktisk var jeg veldig nysgjerrig på akkurat dette! Er det noe galt i det? Caroline velger jo selv å publisere innlegg her inne med forskjellig innhold. Da må både Caroline og dere andre lesere rett og slett tåle at det blir stilt spørsmål av forskjellig slag. Jeg synes mine spørsmål var helt greie. Høflige og med smilefjes og hjerte til og med 😛 Ønsket C en god tur! Nysgjerrigheten lenge leve! 😀

 2. ÅH, så hærlig! Og ja, forstår meget godt at selv du som er superwoman, ikke rekker absolutt alt til tider! Men det var veldig hyggelig med et nytt blogginnlegg nå! 😀 Kos dere masse, masse!!! God klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, koser oss masse <3

 3. Så er dette en ferieuke eller jobbuke? Virker mest som dere har reist pga. avtale med Vestlia og av den grunn tar ut barn fra skole i mange dager.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har bare en veldig hyggelig prisavtale med Vestlia og reiser hit på eget initiativ 🙂 Nelia ble jo syk i vinterferie, så derfor tok vi vinterferien denne uken.

   1. Så koslig at dere er her nå da! D fortjener dere virkelig! Blir dere sponset mot at dere lager et fint reklameinnlegg fra stedet, som vi kan se på? Kanskje d er mange som kunne tenke en Fjellferie i påska ,, da er det jo kjempefint at dere kan få litt igjen for å vise frem stedet ! God ferie!

 4. Elisabeth

  Fatter ikke at du gidder å publisere surt oppgulp på kommentarsiden herregud folk har lite å gjøre om de må spørre og være bedrevitere om at dere tar Nelia ut noen dager av skolen herregud!!!! Kos dere å nyt ferien- kommer til å bli så deilig!!!!! Stor klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elisabeth 🙂 Bedrevitere blir vi dessverre aldri kvitt. Tenk om noen av dem tenkte seg litt om før de kommenterte, eller leste teksten og kommentarer skikkelig før de mente noe? 😀 (ikke spesielt siktet mot noen, bare generelt)

   Jeg har allerede slettet en kommentar som kritiserte meg for å ta Nelia ut av skole for å dra hit for å jobbe :p

 5. Hva studerer Lars kristian?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Personlig Trener 🙂

 6. Å tusen hjertelig takk for det! Endelig er jeg bedreviter fordi jeg spør ang skolen 😛 og så er det oppgulp til og med! Jeg har vært kjempe positiv her å kommentert masse bra. Så er det alltid noen som slenger ut noe kun fordi man stiller et genuint spørsmål, som er stilt på en helt grei måte.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Wenche: Mulig du ikke så det siste jeg skrev, men jeg siktet altså ikke til noen spesielle 🙂 Oppfattet ikke din kommentar på den måten i hvert fall.

   1. Wenche

    Takk! 🙂

 7. Kos dere masse 🙂
  Vi har planlagt Danmarks tur til uka, men er spent på om vi kan dra pga corona virusset
  Er Lars Kristian så både personlig trener og ernæringsfysiolog ? For tok iKkke den uddannelse for mange år siden, eller husker jeg feil 🙂
  Klem

 8. Jeg tenker at det må være lov til å spørre om fravær i skolen? Mange steder er det blitt veldig strenge regler for å ta barna ut av skolen, og da burde det være lov for folk å spørre, uten å få kjeft av andre. På vår skole kunne man be om perm i maks 10 dager, men da måtte man regne med å få avslag hvis man søkte igjen året etterpå. Bla i Oslo er det enda strengere enn dette også. Hvis Caroline kunne tatt ansvaret for hva hun ønsket i kommentarfeltet og alle andre kunne la være å kjefte på hverandre fordi de mener at folk spør om eller kommenterer feil ting, ville dette kommentarfeltet bli mye hyggeligere for alle. <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Reglene er de samme over hele landet, det er nedfelt i loven 🙂

   1. Sirill

    Ja og tja. Det er ikke slik at man har rett til å ta barna ut 10 dager – men men kan få lov til å ta dem ut inntil ti dager etter søknad – slik er det i hvert fall her jeg bor. I Oslo praktiserer det dette superstrengt, slik at man risikerer å få nei, og man må ha en annen grunn enn «bare ferie». 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Siri: Ja, kom kanskje litt feil ut :p Skolen/kommunen kan så klart si nei, og man har IKKE krav på 10 dager.

   3. Bitten

    Det er vel ikke helt presist. Loven gir rett til inntil 10 dagers permisjon etter søknad. Kommunene kan bestemme regelverket for permisjon, og det kan variere. Oslo gir for eksempel ikke permisjon i forbindelse med ferie.

   4. Hvilken lov?

   5. Det er maks 10 dager ja, men kommunene kan bestemme om og ut fra hvilke premisser 🙂 dvs. At kommunene kan godta perimisjon/ søknad om ferie/ fri ut fra regler de selv setter.

    Når det er sagt, så ser jeg ingen grunn til at Caroline og Lars Kristian er såpass oppegående foreldre og «folk» at de klarer fint å sørge for litt hjemmeundervisning og/vedlikeholde lesing, skriving og kanskje litt matematikk gjennom oppgaver de har fått fra skolen eller som de og kanskje kan finne selv.

    Ønsker dere en riktig god forsinket vinterferie

    Hilsen kontaktlærer og tillitsvalgt ved barneskole

   6. Caroline Berg Eriksen

    Ja, de tar selvsagt individuelle hensyn 🙂

    Tusen takk, koser oss masse 🙂

   7. Den loven vil jeg gjerne se! Hvor kan jeg det? På vår skole er det helt uaktuelt å få fri for å dra på fjellet. Synes egentlig det er litt rart å gjøre det også, men det er jo min mening.

   8. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har aldri hørt om skoler hvor det ikke går an å søke permisjon i korte perioder i forbindelse med ferier. Men hver søknad må jo vurderes individuelt, og det kommer også an på eleven.

    https://www.minskole.no/DynamicContent//Documents/19-ad97b5c4-0d7c-45ff-9740-feba2415d689.pdf

   9. Sånn er det i de fleste Oslo-skoler. Barna får kun fri ved begravelser, konfirmasjon o.l. Permisjon til noen ekstra ferie-dager avslås konsekvent på vår skole.

   10. Kommunen tar nok ikke individuelle hensyn i forhold til om foreldrene er oppegående nok til hjemmeundervisning.. reglene er nok like for alle.

   11. Caroline Berg Eriksen

    Ruth: Går nok mer på eleven og den generelle skolesituasjonen 🙂

  2. Jenta går i 1 klasse.. ja mange skoler er strenge med fravær men mange steder kan du ta ut i 10 dager.
   Tror det blir værre nå barna starter på ungdomsskolen.
   Kos dere

   1. Ruth: kommunen setter egne regler og premisser for fravær. Men selv da ligger mye styringsrett hos ledelsen/ kontaktlærer for det barnet. Så nei: reglene er slik sett ikke like for alle, om det ikke er snakk om hendelser som begravelser o.l. Men her regner jeg med det bar er søkt om fri/ ferie/permisjon. Dvs. At høyest sannsynlig er det kontaktlærer som har, muligens i rask dialog med ledelsen, avgjort søknaden om fri. Da sier det seg nesten seg selv at man legger personlig kjennskap til eleven og foreldre, hjemmesituasjon i den avgjørelsen.

 9. Er der ikke redde for korona? Huff lekeland og badeland høres ut for meg som store smittearenaer. En nabo kom akkurat hjem fra vinterferie på Geilo, fikk positivt svar på test.
  Tør nesten ikke å gå ut jeg i disse tider hehe 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke så veldig mange gjester her, og vi er nøye på hygiene og tar våre forholdsregler 🙂

   1. Hvilke forholdsregler er det? Det er vel ikke så mye man kan gjøre bortsett fra å vaske hendene grundig?

    I lekeland og badeland er det jo utrolig lett for små barn å få ting i munnen.

    Jeg syns personlig at man bør begrense ting utenfor huset til kun helt nødvendig aktivitet. Lekeland kommer ikke under det i min verden.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vaske hender, bruke antibac regelmessig, ikke ta for mye på overflater, unngå nærkontakt med store grupper mennesker f.eks.

   3. Det er en risiko jeg ikke er villig til å utsette mine barn for, men vi er heldigvis ulike.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Når man vurderer risiko, Eva, så må man vurdere hvor stor risikoen er, og hva alternativet er. For det første så er ikke korona spesielt farlig for små barn, og for det andre så er sjansen for å få viruset kanskje enda større hjemme i en relativt stor by, i barnehage og på skole.

    I tillegg bør du tenke deg om to ganger før du skriver en slik kommentar, hvor det er åpenbart at du egentlig bare forsøker å kritisere oss som foreldre og valgene vi tar.

 10. Elisabeth

  Heisann. Hva heter jeansen fra Zara?
  Mvh Elisabeth

 11. Jeanette

  Alltid koselig ned videoene dine på story synes jeg! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det 🙂

 12. Kristine

  Hva heter modellen/typen på veska? Så fiin

 13. Ja hvor mange gjester ca er det der da, på hotellet?

  1. Dette er ikke vondt ment, men det er sikkert ikke så lett for C å komme med eksakt antall. Anbefaler deg å ta direkte kontakt med hotellet da de er de eneste som har full oversikt.

 14. Jeg bare lurte litt på den kommentaren at man må «ta igjen» sykdom i ferien med litt ekstra ferie. Det er en merkelig innstilling, og enda godt at de fleste ikke tenker på denne måten. Da hadde det blitt lite produsert i landet her. Hva tenker du om det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er helt klart ikke noe man kan gjøre hele tiden, men vi gjorde det nå 🙂

 15. Elsker besserwissere som man finner i kommentarfeltet her, de krydrer tilværelsen! Herlighet, så digg å plugge ut noen dager og lade litt energi og gode minner på fjellet. Nyt!

  Hilsen ei som har tatt ut ni-åringen tre dager dette skoleåret bare for å få noen langhelger på hytta

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er synd at noen føler for å holde på sånn som dette. Men tusen takk! Vi koser oss masse 🙂

 16. Her var det mye rart i kommentarfeltet. Imponerende at du gidder å svare på dette. Jeg ville bare ønsker dere en god ferie, og si at jeg setter stor pris på slike innlegg. Jeg har selv to små barn og har selv lyst til å ta med barna dit. Jeg synes i hvertfall det er gull å få tips til slike konkrete steder hvor det egner seg å ta med barna:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Jeg slettet en del kommentarer fra Eva, siden de var av det useriøse slaget.

 17. Barnehagelæreren

  Når foreldre søker permisjon for barnet sitt fra skolen blir dette vurdert utfra ulike kriterier i hvert enkelt tilfelle, og skolen fatter et vedtak. Det kan være mange faktorer som spiller inn for eksempel, elevens totale fravær, hvordan eleven ligger an faglig, begrunnelse for fraværet osv. Nå har de fått lov å reise så da synes jeg vi skal unne familien den ferien jeg. Kos dere på tur sammen hele familien.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 18. EVA. Tuller du ? Tror du det er større fare for å bli smittet av viruset som herjer nå på Geilo kontra hjemme med skole og barnehage? Stygg kommentar om at du ikke ville utsatte dine barn for det ! Om du har barn som går på skole eller i barnehagen så utsettes barna dine for en smitterisiko x antall timer hver dag mandag-fredag. , om du ikke pakker dem inn og holder dem hjemme .
  Og andre som bryr seg med at Caroline har tatt eldste ut av skolen ? Regner med dere tar dere bryet med å kontakte rektor eller foreldrene på skolen der dere selv har barn hver gang noen innvilges fri utover vanlige felles fridager/ferie ? Det er så mange barn som innvilges ekstra fri i løpet av et år for nettopp ferie, dere kan like det eller ei, men det er ikke vårt problem. Det er ikke greit å «angripe» en person selv om vedkommende er blogger eller offentlig pga dette. . Det er ikke alt som det trenges forklaring på eller settes spørsmålstegn ved .
  Kos dere på Geilo 🙂

 19. camilla

  Coronavirus är inte farligt för barn, det är äldre och multisjuka som dör. Otroligt att du svarar på alla sura kommentarer, jösses… Ha en härlig dag!

  1. Det er ikke poenget, poenget er at vi alle kan smitte hverandre og da er spesielt eldre og folk med nedsatt immunforsvar ekstra utsatt #educateyourself

   1. Camilla

    Jag svarade Eva utifrån hennes kommentar om att de utsatte sina barn för ett riskfyllt beteende- inget annat.

 20. Linda Næss

  Her må jeg bare kommentere. Jeg pleier aldri å kommentere. Men kjenner meg kanskje provosert av kommentaren.At corona virus ikke er spesielt farlig for barn. Men hva med de i risiko gruppen dine barn kan smitte. Vi står ovenfor en pandemi. Vi må vise solidaritet. Hilsen en sykepleier som kanskje ikke får feire på grunn av corona virus.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er helt riktig, men Eva snakket om barn og og at vi utsatte dem for en risiko. Det er jo feil, både på den ene og den andre måten. Det er ikke økt risiko å ha de her sammenlignet med alternativet hjemme, og viruset er ikke spesielt farlig for dem. Vi tar jo selvsagt alle normale forholdsregler for å unngå smitte.

   Helt enig angående solidaritet, og alle bør følge de offisielle rådene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *