road trip to Geilo

inneholder annonselenker: gina tricot 

Heii fra Geilo! Beklager så mye for fraværet mitt her inne de to siste dagene, men jeg fikk dessverre ikke laget noe innhold i helgen ettersom Lars-Kristian var på skole fra morgen til kveld, og jeg var alene med jentene 🙂 I går jobbet jeg med å levere innhold til noen kampanjer jeg har fremover og så dro vi til Geilo i fire-tiden, og da brukte jeg egentlig resten av dagen i bilen 🙂 Så vet dere hvorfor! Nå befinner vi oss på Geilo og her er vi egentlig for å stå på slalåm og for å ha den vinterferien vi ikke fikk hatt da Nelia ble syk. Vi blir her helt til fredag og ser virkelig frem til noen avslappende dager med ski på beina og kvalitetstid sammen. 

jeans zara / belte michael kors / veske louis vuitton / sneakers zara (annonselenker) genser HER / jakke HER 


Vi har spist frokost og snøen laver ned utenfor, så vi tar en tur i badeland og lekeland først, og så ser vi hva dagen bringer 🙂 Håper dere har det fint! Og husk at dere kan følge meg på instagram også, jeg oppdaterer hver eneste dag på story – carolinebergeriksenno 🌸

58 kommentarer

 1. Hva tenker dere om Ă„ ta Nelia ut av skolen for Ă„ reise pĂ„ tur? Dere hadde en langhelg ogsĂ„ nettop der dere reiste en torsdag? Kanskje jeg husker feil 😀 Skal dere ha Nelia fri ofte fra skolen fremover utenom selve skoleferiene? Uansett: Ønsker dere en flott tur! 🙂 ❀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun var borte Ă©n dag i forbindelse med den turen, og fire dager nĂ„ 🙂 Man har lov Ă„ ta de ut 10 dager.

   Hun har med skolesaker og har fĂ„tt med seg ting hun skal jobbe med 🙂

  2. Hvorfor fÞler du at hun mÄ svare deg pÄ det? Er ikke det foreldrenes valg og avgjÞrelse Ä ta? Herlighet, for en nysgjerrighet!!

   1. Var dette spĂžrsmĂ„let til meg? Hvis det var ment til meg, sĂ„ ja faktisk var jeg veldig nysgjerrig pĂ„ akkurat dette! Er det noe galt i det? Caroline velger jo selv Ă„ publisere innlegg her inne med forskjellig innhold. Da mĂ„ bĂ„de Caroline og dere andre lesere rett og slett tĂ„le at det blir stilt spĂžrsmĂ„l av forskjellig slag. Jeg synes mine spĂžrsmĂ„l var helt greie. HĂžflige og med smilefjes og hjerte til og med 😛 Ønsket C en god tur! Nysgjerrigheten lenge leve! 😀

 2. ÅH, sĂ„ hĂŠrlig! Og ja, forstĂ„r meget godt at selv du som er superwoman, ikke rekker absolutt alt til tider! Men det var veldig hyggelig med et nytt blogginnlegg nĂ„! 😀 Kos dere masse, masse!!! God klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, koser oss masse <3

 3. SĂ„ er dette en ferieuke eller jobbuke? Virker mest som dere har reist pga. avtale med Vestlia og av den grunn tar ut barn fra skole i mange dager.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har bare en veldig hyggelig prisavtale med Vestlia og reiser hit pĂ„ eget initiativ 🙂 Nelia ble jo syk i vinterferie, sĂ„ derfor tok vi vinterferien denne uken.

   1. SÄ koslig at dere er her nÄ da! D fortjener dere virkelig! Blir dere sponset mot at dere lager et fint reklameinnlegg fra stedet, som vi kan se pÄ? Kanskje d er mange som kunne tenke en Fjellferie i pÄska ,, da er det jo kjempefint at dere kan fÄ litt igjen for Ä vise frem stedet ! God ferie!

 4. Fatter ikke at du gidder Ä publisere surt oppgulp pÄ kommentarsiden herregud folk har lite Ä gjÞre om de mÄ spÞrre og vÊre bedrevitere om at dere tar Nelia ut noen dager av skolen herregud!!!! Kos dere Ä nyt ferien- kommer til Ä bli sÄ deilig!!!!! Stor klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elisabeth 🙂 Bedrevitere blir vi dessverre aldri kvitt. Tenk om noen av dem tenkte seg litt om fþr de kommenterte, eller leste teksten og kommentarer skikkelig fþr de mente noe? 😀 (ikke spesielt siktet mot noen, bare generelt)

   Jeg har allerede slettet en kommentar som kritiserte meg for Ă„ ta Nelia ut av skole for Ă„ dra hit for Ă„ jobbe :p

 5. Hva studerer Lars kristian?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Personlig Trener 🙂

 6. Å tusen hjertelig takk for det! Endelig er jeg bedreviter fordi jeg spĂžr ang skolen 😛 og sĂ„ er det oppgulp til og med! Jeg har vĂŠrt kjempe positiv her Ă„ kommentert masse bra. SĂ„ er det alltid noen som slenger ut noe kun fordi man stiller et genuint spĂžrsmĂ„l, som er stilt pĂ„ en helt grei mĂ„te.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Wenche: Mulig du ikke sĂ„ det siste jeg skrev, men jeg siktet altsĂ„ ikke til noen spesielle 🙂 Oppfattet ikke din kommentar pĂ„ den mĂ„ten i hvert fall.

   1. Takk! 🙂

 7. Kos dere masse 🙂
  Vi har planlagt Danmarks tur til uka, men er spent pÄ om vi kan dra pga corona virusset
  Er Lars Kristian sĂ„ bĂ„de personlig trener og ernĂŠringsfysiolog ? For tok iKkke den uddannelse for mange Ă„r siden, eller husker jeg feil 🙂
  Klem

 8. Jeg tenker at det mÄ vÊre lov til Ä spÞrre om fravÊr i skolen? Mange steder er det blitt veldig strenge regler for Ä ta barna ut av skolen, og da burde det vÊre lov for folk Ä spÞrre, uten Ä fÄ kjeft av andre. PÄ vÄr skole kunne man be om perm i maks 10 dager, men da mÄtte man regne med Ä fÄ avslag hvis man sÞkte igjen Äret etterpÄ. Bla i Oslo er det enda strengere enn dette ogsÄ. Hvis Caroline kunne tatt ansvaret for hva hun Þnsket i kommentarfeltet og alle andre kunne la vÊre Ä kjefte pÄ hverandre fordi de mener at folk spÞr om eller kommenterer feil ting, ville dette kommentarfeltet bli mye hyggeligere for alle. <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Reglene er de samme over hele landet, det er nedfelt i loven 🙂

   1. Ja og tja. Det er ikke slik at man har rett til Ă„ ta barna ut 10 dager – men men kan fĂ„ lov til Ă„ ta dem ut inntil ti dager etter sĂžknad – slik er det i hvert fall her jeg bor. I Oslo praktiserer det dette superstrengt, slik at man risikerer Ă„ fĂ„ nei, og man mĂ„ ha en annen grunn enn «bare ferie». 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Siri: Ja, kom kanskje litt feil ut :p Skolen/kommunen kan sÄ klart si nei, og man har IKKE krav pÄ 10 dager.

   3. Det er vel ikke helt presist. Loven gir rett til inntil 10 dagers permisjon etter sĂžknad. Kommunene kan bestemme regelverket for permisjon, og det kan variere. Oslo gir for eksempel ikke permisjon i forbindelse med ferie.

   4. Hvilken lov?

   5. Det er maks 10 dager ja, men kommunene kan bestemme om og ut fra hvilke premisser 🙂 dvs. At kommunene kan godta perimisjon/ sþknad om ferie/ fri ut fra regler de selv setter.

    NÄr det er sagt, sÄ ser jeg ingen grunn til at Caroline og Lars Kristian er sÄpass oppegÄende foreldre og «folk» at de klarer fint Ä sÞrge for litt hjemmeundervisning og/vedlikeholde lesing, skriving og kanskje litt matematikk gjennom oppgaver de har fÄtt fra skolen eller som de og kanskje kan finne selv.

    Ønsker dere en riktig god forsinket vinterferie

    Hilsen kontaktlĂŠrer og tillitsvalgt ved barneskole

   6. Caroline Berg Eriksen

    Ja, de tar selvsagt individuelle hensyn 🙂

    Tusen takk, koser oss masse 🙂

   7. Den loven vil jeg gjerne se! Hvor kan jeg det? PÄ vÄr skole er det helt uaktuelt Ä fÄ fri for Ä dra pÄ fjellet. Synes egentlig det er litt rart Ä gjÞre det ogsÄ, men det er jo min mening.

   8. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har aldri hÞrt om skoler hvor det ikke gÄr an Ä sÞke permisjon i korte perioder i forbindelse med ferier. Men hver sÞknad mÄ jo vurderes individuelt, og det kommer ogsÄ an pÄ eleven.

    https://www.minskole.no/DynamicContent//Documents/19-ad97b5c4-0d7c-45ff-9740-feba2415d689.pdf

   9. SÄnn er det i de fleste Oslo-skoler. Barna fÄr kun fri ved begravelser, konfirmasjon o.l. Permisjon til noen ekstra ferie-dager avslÄs konsekvent pÄ vÄr skole.

   10. Kommunen tar nok ikke individuelle hensyn i forhold til om foreldrene er oppegÄende nok til hjemmeundervisning.. reglene er nok like for alle.

   11. Caroline Berg Eriksen

    Ruth: GĂ„r nok mer pĂ„ eleven og den generelle skolesituasjonen 🙂

  2. Jenta gÄr i 1 klasse.. ja mange skoler er strenge med fravÊr men mange steder kan du ta ut i 10 dager.
   Tror det blir vÊrre nÄ barna starter pÄ ungdomsskolen.
   Kos dere

   1. Ruth: kommunen setter egne regler og premisser for fravĂŠr. Men selv da ligger mye styringsrett hos ledelsen/ kontaktlĂŠrer for det barnet. SĂ„ nei: reglene er slik sett ikke like for alle, om det ikke er snakk om hendelser som begravelser o.l. Men her regner jeg med det bar er sĂžkt om fri/ ferie/permisjon. Dvs. At hĂžyest sannsynlig er det kontaktlĂŠrer som har, muligens i rask dialog med ledelsen, avgjort sĂžknaden om fri. Da sier det seg nesten seg selv at man legger personlig kjennskap til eleven og foreldre, hjemmesituasjon i den avgjĂžrelsen.

 9. Er der ikke redde for korona? Huff lekeland og badeland hÞres ut for meg som store smittearenaer. En nabo kom akkurat hjem fra vinterferie pÄ Geilo, fikk positivt svar pÄ test.
  TĂžr nesten ikke Ă„ gĂ„ ut jeg i disse tider hehe 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke sĂ„ veldig mange gjester her, og vi er nĂžye pĂ„ hygiene og tar vĂ„re forholdsregler 🙂

   1. Hvilke forholdsregler er det? Det er vel ikke sÄ mye man kan gjÞre bortsett fra Ä vaske hendene grundig?

    I lekeland og badeland er det jo utrolig lett for smÄ barn Ä fÄ ting i munnen.

    Jeg syns personlig at man bĂžr begrense ting utenfor huset til kun helt nĂždvendig aktivitet. Lekeland kommer ikke under det i min verden.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vaske hender, bruke antibac regelmessig, ikke ta for mye pÄ overflater, unngÄ nÊrkontakt med store grupper mennesker f.eks.

   3. Det er en risiko jeg ikke er villig til Ă„ utsette mine barn for, men vi er heldigvis ulike.

   4. Caroline Berg Eriksen

    NÄr man vurderer risiko, Eva, sÄ mÄ man vurdere hvor stor risikoen er, og hva alternativet er. For det fÞrste sÄ er ikke korona spesielt farlig for smÄ barn, og for det andre sÄ er sjansen for Ä fÄ viruset kanskje enda stÞrre hjemme i en relativt stor by, i barnehage og pÄ skole.

    I tillegg bĂžr du tenke deg om to ganger fĂžr du skriver en slik kommentar, hvor det er Ă„penbart at du egentlig bare forsĂžker Ă„ kritisere oss som foreldre og valgene vi tar.

 10. Heisann. Hva heter jeansen fra Zara?
  Mvh Elisabeth

 11. Alltid koselig ned videoene dine pĂ„ story synes jeg! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ hyggelig at du synes det 🙂

 12. Hva heter modellen/typen pÄ veska? SÄ fiin

 13. Ja hvor mange gjester ca er det der da, pÄ hotellet?

  1. Dette er ikke vondt ment, men det er sikkert ikke sÄ lett for C Ä komme med eksakt antall. Anbefaler deg Ä ta direkte kontakt med hotellet da de er de eneste som har full oversikt.

 14. Jeg bare lurte litt pĂ„ den kommentaren at man mĂ„ «ta igjen» sykdom i ferien med litt ekstra ferie. Det er en merkelig innstilling, og enda godt at de fleste ikke tenker pĂ„ denne mĂ„ten. Da hadde det blitt lite produsert i landet her. Hva tenker du om det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er helt klart ikke noe man kan gjĂžre hele tiden, men vi gjorde det nĂ„ 🙂

 15. Elsker besserwissere som man finner i kommentarfeltet her, de krydrer tilvÊrelsen! Herlighet, sÄ digg Ä plugge ut noen dager og lade litt energi og gode minner pÄ fjellet. Nyt!

  Hilsen ei som har tatt ut ni-Äringen tre dager dette skoleÄret bare for Ä fÄ noen langhelger pÄ hytta

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er synd at noen fĂžler for Ă„ holde pĂ„ sĂ„nn som dette. Men tusen takk! Vi koser oss masse 🙂

 16. Her var det mye rart i kommentarfeltet. Imponerende at du gidder Ä svare pÄ dette. Jeg ville bare Þnsker dere en god ferie, og si at jeg setter stor pris pÄ slike innlegg. Jeg har selv to smÄ barn og har selv lyst til Ä ta med barna dit. Jeg synes i hvertfall det er gull Ä fÄ tips til slike konkrete steder hvor det egner seg Ä ta med barna:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Jeg slettet en del kommentarer fra Eva, siden de var av det useriþse slaget.

 17. BarnehagelĂŠreren

  NÄr foreldre sÞker permisjon for barnet sitt fra skolen blir dette vurdert utfra ulike kriterier i hvert enkelt tilfelle, og skolen fatter et vedtak. Det kan vÊre mange faktorer som spiller inn for eksempel, elevens totale fravÊr, hvordan eleven ligger an faglig, begrunnelse for fravÊret osv. NÄ har de fÄtt lov Ä reise sÄ da synes jeg vi skal unne familien den ferien jeg. Kos dere pÄ tur sammen hele familien.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 18. EVA. Tuller du ? Tror du det er stÞrre fare for Ä bli smittet av viruset som herjer nÄ pÄ Geilo kontra hjemme med skole og barnehage? Stygg kommentar om at du ikke ville utsatte dine barn for det ! Om du har barn som gÄr pÄ skole eller i barnehagen sÄ utsettes barna dine for en smitterisiko x antall timer hver dag mandag-fredag. , om du ikke pakker dem inn og holder dem hjemme .
  Og andre som bryr seg med at Caroline har tatt eldste ut av skolen ? Regner med dere tar dere bryet med Ă„ kontakte rektor eller foreldrene pĂ„ skolen der dere selv har barn hver gang noen innvilges fri utover vanlige felles fridager/ferie ? Det er sĂ„ mange barn som innvilges ekstra fri i lĂžpet av et Ă„r for nettopp ferie, dere kan like det eller ei, men det er ikke vĂ„rt problem. Det er ikke greit Ă„ «angripe» en person selv om vedkommende er blogger eller offentlig pga dette. . Det er ikke alt som det trenges forklaring pĂ„ eller settes spĂžrsmĂ„lstegn ved .
  Kos dere pĂ„ Geilo 🙂

 19. Coronavirus Ă€r inte farligt för barn, det Ă€r Ă€ldre och multisjuka som dör. Otroligt att du svarar pĂ„ alla sura kommentarer, jösses… Ha en hĂ€rlig dag!

  1. Det er ikke poenget, poenget er at vi alle kan smitte hverandre og da er spesielt eldre og folk med nedsatt immunforsvar ekstra utsatt #educateyourself

   1. Jag svarade Eva utifrÄn hennes kommentar om att de utsatte sina barn för ett riskfyllt beteende- inget annat.

 20. Linda NĂŠss

  Her mÄ jeg bare kommentere. Jeg pleier aldri Ä kommentere. Men kjenner meg kanskje provosert av kommentaren.At corona virus ikke er spesielt farlig for barn. Men hva med de i risiko gruppen dine barn kan smitte. Vi stÄr ovenfor en pandemi. Vi mÄ vise solidaritet. Hilsen en sykepleier som kanskje ikke fÄr feire pÄ grunn av corona virus.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er helt riktig, men Eva snakket om barn og og at vi utsatte dem for en risiko. Det er jo feil, bÄde pÄ den ene og den andre mÄten. Det er ikke Þkt risiko Ä ha de her sammenlignet med alternativet hjemme, og viruset er ikke spesielt farlig for dem. Vi tar jo selvsagt alle normale forholdsregler for Ä unngÄ smitte.

   Helt enig angÄende solidaritet, og alle bÞr fÞlge de offisielle rÄdene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *