flower shopping

inneholder annonselenker: gina tricot + h&m 

Å handle blomster før helgen har alltid stått høyt på min liste. Eucalyptus er den fineste blomsterbutikken vi har i Sarpsborg, hele atmosfæren er bare så drømmende, rolig og fin, og blomsterutvalget deres har alltid det lille ekstra som du ikke finner alle andre steder. Dessuten synes jeg butikken er så sjarmerende koselig at den er verdt en tur innom, enten du skal ha blomster eller ikke 🙂 

Denne gangen valgte jeg ranunkler og eucalyptus samt en sort jeg ikke husker navnet på, men nydelig ble det! Jeg elsker å sette sammen min egne buketter. Jeg kan gå og kikke i langt mer enn 30 minutter … til Lars-Kristians store fortvilelse – haha 🙂 

belte gucci (annonselenker) bukse HER / genser HER / pumps HER 


Jeg håper dere lager en fin lørdag 🌸

28 kommentarer

 1. Virkelig en lekker bukett! 😀 Som deg! Ha en strålende Lørdag, fine familien! God klem! <3

 2. Andrine

  Bilde nr 8 – hvor du smiler med tennene, wooow nyydelig

 3. Åshild

  Nydelig bukett.

  Et tips er å dra på blomstershopping uten mann. Han trenger vel ikke være med deg overalt 😉

  1. Tipper han ikke er med overalt, men når bilder skal tas er det jo greit å ha med noen ‍♀️

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det er korrekt 🙂 Han pleier ikke å være med på blomstershopping :p

  2. Min samboer og jeg gjør det meste sammen, ikke fordi vi absolutt må, men fordi vi gjerne vil. Gjerne blomstershopping også, hvis det faller seg sånn. Det tipper jeg Caroline og LK klarer å avgjøre selv også, uten såkalte tips fra folk i kommentarfeltet. 🙂

 4. Fin blomster bukett og skikkelig kule pumps, men sykler du i de eller byttet du sko til bildene? God helg 🙂

 5. Synes Eucalyptus lukter så godt så alltid kjekt å ha det i buketten

  Når du sier at du setter sammen din egen bukett, betyr det at du faktisk setter den sammen selv eller at du bare velger blomstene/plantene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jeg helt enig i, lukter veldig godt <3 Jeg setter dem bare sammen selv, binder dem ikke opp 🙂

 6. Fyyy søren Caroline, jeg er helt målløs!! Du er altså så vakker for tiden, du bare stråler❤️ Jeg har vært fast leser hver eneste dag siden du startet bloggen, men jeg kommenterer sjeldent. Nå kunne jeg ikke la være, du er virkelig så utrolig vakker for tiden! Jeg har ikke ord❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 7. Kan ikke du og LK lage en «what’s in my camera bag» video sammen? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   JO! Så gøy 🙂

 8. På insta har du i helgen hatt noen basic gensere, en hvit og en grønnlig troooor jeg! Hvor er de fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Gina 🙂 Utrolig deilig med basisplagg!

 9. Liker sånne koselige innlegg ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, V <3

 10. Birgit Synøve Johannessen

  Denne butikken har d lille ekstra. Jeg kjøpte amaryllis m 3 flotte klokker og etter flere uker og avblomstring skulle jeg til å kaste den ,men fikk se nærmere på blomsten og den kom igjen med 4 klokker! Butikken har kvalitet

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er superflinke 🙂

 11. Altså….sett sånn helt utenfra… Er det ikke veldig kleint for dere å ta bilder inne på en blomsterbutikk?!? Tenker spesielt på bilde nr. 4, der LK tydeligvis «gjemmer» seg mellom blomstrene Ikke ta dette som kritikk eller noe Caroline, for jeg skjønner at dere ønsker variasjon i bildene. Men akkurat denne settingen måtte da vel kanskje føles rimelig spesielt?!? Ikke er det reklame/annonse foe denne butikken heller, så regner med det var innom en del andre kunder i løpet av den halvtimen dere var der?!?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, ikke i det hele tatt 🙂 Det er jobben vår, akkurat som en fotograf/journalist som tar bilder av et intervjuobjekt på et offentlig sted, eller en fotograf og en modell som tar bilder på plasser hvor det går andre mennesker.

  2. Er man proff, skal det mye til for at flauheten tar overhånd, pleier jeg å si! 😉 Altså de bildene dere tar, kan ingen måle seg med! Wow, wow, wow! God klem! <3

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk 😀

 12. Nå fikk jeg også lyst på blomster! <3
  Tenkte jeg skulle spørre deg hva du tenker om de nye rettningslinjene mot kroppspress, og det med "naming and shaming" som det står om her: https://www.dn.no/innlegg/medier/sosiale-medier/blogg/innlegg-darlig-ide-a-basere-influenserjustis-pa-gapestokk/2-1-767266
  Jeg tenker at det må bli veldig dårlig stemning av det, hva tror du? Hadde vært veldig kult om du kunne skrevet om det! 🙂

 13. Du reklamerer for interflora, men bruker ikke de selv…Syns det blir helt feil. Kun kjøpt og betalt…..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jo du absolutt ingenting om. Jeg bruker Interflora, spesielt når det handler om levering på dør 🙂

 14. S.Helene

  Heia! Hvilken str bruker du i disse buksene? Nå kan man ikke prøve klær i butikk så hadde satt pris på svar 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Xs/34 🙂

   Jeg skjønner deg godt, liker selv å vite størrelsen på klærne modellene bruker 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *