et døgn i Oslo

Hei torsdag! Jeg tok toget inn til Oslo på tirsdag ettermiddag for en forretningsmiddag som var fantastisk hyggelig 🙂 Det var flere som spurte meg hvor vi spiste – vi var på Lilla Asia, veldig god mat, men enda bedre selskap. Jeg ble i byen fra tirsdag til onsdag, bodde på hotell ettersom jeg hadde flere møter i går og måtte starte dagen i hovedstaden ganske tidlig og nå er det plutselig torsdag – det skjedde så fort! Gårsdagen var utrolig fin med mye spennende på agendaen, Lars-Kristian kom også innover ganske tidlig, men han hadde helt andre møter enn meg frem til vi møttes for et siste møte sammen klokken 14, og da fikk jeg sitte på hjem 🙂 Her kommer noen snaps fra mobilen min! Og ps: settet over kommer fra Zara  ⚫️ 

Jeg gleder meg masse til å dele med dere hva jeg jobber med, akkurat nå har jeg to spennende prosjekter på gang for våren 2020 🙂 


Jeg skal hive meg rundt og få trent litt nå, rolig langkjøring i dag etter gårsdagen svette intervaller 🙂 Ha en nydelig torsdag, så sees vi her igjen om noen timer! 

12 kommentarer

 1. Tipper treningstøy, egen kolleksjon:)

 2. Fine deg! Altså, du er så POWERWOMAN, Caroline! 😀 Klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 3. Ny veskekolleksjon?
  #lovåønskeseg

 4. Hei 🙂 Hvordan treningsklokke bruker du??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Suunto Baro 9 🙂

 5. Dette antrekket var faktisk veldig pent 🙂

 6. Jeg håper at vi får være litt mer med selve prosessen i forhold til de andre produktene du har lansert 🙂

  Om det er et produkt du er med å designe er jo veien frem like spennende som selve sluttproduktet.

  Når det gjelder vesker, sko, klemmer og extentions som du står som designer på, så var jo bare det ferdige produktet der helt plutselig 🙂

 7. Jeg håber på egen kollektion med træningstøj :-*

  Og forresten, så elskerrrr jeg at se sådanne everyday-life billeder! Det kunne være vildt sjovt/inspirerende med et «en-dag-i-mit-liv»-indlæg, som du engang lavede 🙂

  Håber du får en dejlig dag <3 Klem

  1. Støtter denne! En dag i ditt liv- time for time hadde vært interessant. Vet Kristin Gjelsvik har gjort det før så du kunne jo bladd i arkivet hennes.

 8. Støvletter?☺️
  Nydlig antrekk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer også fra Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *