mine hudepleierutiner

annonse: sponsede produkter zo skin health + foreo 

Jeg får nesten daglig spørsmål om hudpleierutinene mine, så nå tenkte jeg det var på tide med en update! Jeg har brukt produkter fra Zo skin health siden 2013 og jeg kan ikke se for meg at jeg noensinne kommer til å endre på det. Jeg får stadig tilbud om å teste ny hudpleie og om å fronte nye merker som kommer på markedet, men jeg tør rett og slett ikke å si ja, for jeg er så fornøyd med det jeg har brukt i så mange år. Hvorfor endre en rutine som funker for meg? 

Hudpleieprogrammet mitt er satt sammen av Silje Austnes som jobber hos Beth’ss Medispa i Oslo, så disse kremene får du kun kjøpt hos utvalgte klinikker og selvfølgelig etter konsultasjon. I tillegg til å bruke disse produktene, får jeg skreddersydd hudbehandling hos Silje ca. annen hver eller hver tredje måned – da har vi som regel fokus på glød, å holde fine linjer og pigmentering i sjakk og ikke minst å tilføre huden masse fuktighet. 


Jeg renser huden min hver morgen og kveld med Gentle Cleanser sammen med rensebørsten fra Foreo – disse to sammen er helt magisk og huden føles så ren og fresh etterpå. Ikke minst får du en så fin glød. Etter rens bruker jeg Oil Control Pads for å unngå blank hud i løpet av dagen. Disse er så fantastiske og jeg merker forskjell om jeg går tom og ikke får brukt dem på noen uker – jeg er helt avhengig! 

Etter padsene bruker jeg ZO Ossential Daily Power Defence på ansikt og hals. Dette er en krem som består av retinol, enzymer og  antioksidanter, en anti-age-formulering med retinol som bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden. Etter denne bruker jeg Rozatrol, dette for å dempe rødhet i huden og for å redusere overflødig talg. Den har også en eksfolierende effekt og fremmer mikrosirkulasjon for å forebygge tidlige aldringstegn. Helt tilslutt påfører jeg solkrem, og da er solfaktor 50 et must for meg! Den jeg bruker heter Oclipse Daily Sheer. 

Om kvelden fjerner jeg makeup med sminkefjerner-servietter (elsk på de fra simple) før jeg renser huden med Normal Cleanse og Foreo sin børste igjen. Deretter er det samme rutine som på dagtid, men jeg kutter selvsagt ut solkremen. Noen ganger dropper jeg både Daily Power Defense og Rozatrol, da bruker jeg i stedet Retinol – som regel 0.25 prosent. Dersom huden føles ekstra tørr eller litt sår (for eksempel om jeg har brukt Retinol 1 prosent) bruker jeg Recovery Creme som er helt magisk for tørr og litt sensitiv hud. Øyekremen jeg bruker både morgen og kveld heter Olluminate Intense Eye Repair. Denne jobber med å redusere fine linjer, rynker og poser under øynene samt med å gi en jevnere hudtone. 

Sulfur Masque er også en stor favoritt hos meg, om jeg kjenner at det er en kvise på vei, smører jeg denne på om kvelden og så er den enten borte dagen derpå eller betydelig redusert – hurra! Denne masken eksfolierer døde hudceller og fjerner smuss og partikler som blokkerer porene. Den inneholder ingredienser som behandler og forebygger akne, reduserer talg og demper irritasjon.

🌸

En annen favoritt hos meg er Foreo sin UFO som er et så fantastisk produkt om du ønsker å ta en effektiv ansiktsmaske. Denne tar ikke mer enn 60 til 90 sekunder og benytter LED-lysterapi, kulde- og varmeterapi sammen med T-Sonic-pulseringer. Elsker virkelig følelsen av myk og frisk hud etter bruken av denne 🙂 


Håper dette ga et klart bilde på hva jeg bruker – jeg anbefaler virkelig Zo skin health på det varmeste, og også Foreo sine produkter som jeg nevner her. ZO Skin Care er drøyt i bruk og produktene er virkelig effektive. Etter to svangerskap får jeg lett pigmenteringer på sommertid og dette er spesielt viktig for meg å holde i sjakk – både ZO og Silje Austnes hjelper meg med dette – jeg er så fornøyd ⭐️ 

43 kommentarer

 1. Takk så mye for informativt innlegg. Produktene høres deilig ut!
  Tar du noen behandlinger i hudpleiesalong i tillegg, eller bruker du kun produktene?

 2. Wow! Dette gjør du daglig?

  Det var visst blogger man skulle vært 😉 kan bare drømme om å ha tid til et slikt regime.

  Er det virkelig så viktig å unngå rynker og en kvise eller to?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er viktig å ta vare på huden sin, og du ville blitt overrasket over hvor mange som gjør det 🙂 Blogger eller ei.

   1. Jeg og mannen mi er ikke blogger. Mannen mi jobber fuldtid i Drammen og vi bor i Fredrikstad. Manne monster hver morgen og vasker ansigt, tar toner på, og to forskjellige creamer. På kvelden vasker han ansigt, nogle dage bruker han pads, andre maske og eller toner og nattkreamer.
    Har du hatt problem hud, gjør du alt for å holde huden pen. Og du har kun et ansigt og en hud. Du kan ikke bare få ny. Hudpleie er like vigtig som at vi foreldre for litt alenetid og lov til å f eks trene og pleie os og holde os sterke.
    Så det er ikke kun Caroline som Pleier huden med dyre produkter, vi bruker Noon og skinceuticals og neustrata
    Klem

 3. Takk for tips til hudpleie
  Jeg vet at du er opptatt av dyrevelferd og at produkter ikke tester på dyr. Dette produktet fant jeg ikke på Dyrevernalliansens liste over produkter som ikke er testet på dyr. Vet du hvorvidt de er testet på dyr eller ikke. Jeg ønsker å være en dyrevennlig forbruker!
  Lurer i tillegg på om du har tips til hårfarge som ikke er testet på dyr.
  Synes det er flott at du bruker din plattform for dyrevelferd

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 🙂

   Ingen produkter som selges i Norge er testet på dyr, men for de produktene som også selges i Kina så kreves det at den produksjonslinjen dyretestes 🙂 Angående hårfarge så vet jeg dessverre ikke :/

   1. Så produktene er testet på dyr i andre land?

    Da har det jo ingenting å si at de ikke tester i Norge, de henter selvsagt resultater fra dyreforsøkene uansett hvor de blir utført.

    Skuffende.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ingen land i EU/EØS tester på dyr, og nei, de «henter ikke resultatene» fra der hvor dyreforsøkene blir utført. Dette er adskilte produksjonslinjer og hver enkelt batch som produseres må testet i f.eks Kina hvor det er påbudt ved lov.

   3. Takk for svar 🙂
    Ifølge Dyrevernalliansen så er det mange produkter som selges som ikke er testet på dyr og ikke selges til Kina nettopp pga at Kina tester på dyr.
    Siden for eksempel Loreal fremdeles selger i Kina så kommer de ikke på listen til Dyrevernalliansen.
    Derfor velger jeg produkter som står på den listen 🙂
    Jeg var ikke klar over dette så er jo greit å vite det tenker jeg 🙂 bare velmenende dette altså 🙂

   4. Caroline Berg Eriksen

    Det er i hvert fall forbudt ved lov å selge kosmetikk i Norge som er dyretestet, og det er jo bra 🙂 Produsentene velger jo selv om de vil selge i Kina eller ikke.

   5. Men hvorfor ikke finne produkter som ikke tester på dyr i noen land?

    Dyrevelferd bør være viktigere enn eget luksusbehov. Skuffende.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Jeg tror vi bare har ulike meninger om dette, Andrine. For meg holder det å vite at det som selges i Norge ikke er dyretestet.

 4. Elsker også disse produktene! Mitt favoritt produkt i serien er skrubben. Den bruker jeg hver dag. Bruker du ikke den?
  Og hvordan har huden din blitt etter du tok dermapen behandlingen? Hvor ofte tar du den? 🙂

 5. Det er vel hormoner og sol i kombinasjon som gir pigmentering og ikke bare 2 svangerskap?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hormoner og sol er også med på å gi pigmentering, ja 🙂 Det er blant annet derfor jeg får det om sommeren. Men hos meg så dukket det ikke opp før etter svangerskapet med Nelia, faktisk ikke før sommeren 2015 om jeg ikke husker helt feil.

 6. Hei

  Kanskje et dumt spørsmål, men jeg spør likevel: Hadde det vært mulig om du kunne fått en rabatt kode til oss lesere på produkter fra Zo skin og Fureo sin lille ufo?

  Mvh Linn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan prøve 🙂

 7. Flott innlegg, Caroline! Takk for det! 😀 Merker huden min krever litt mer pleie nå som jeg er godt over 30 år. 😉 Jeg sluttet å bruke foundation for noen år siden, det er så deilig! Men noen gode produkter føler jeg hjelper godt også! Og, nei, det er ikke bare bloggere som liker å ta vare på huden sin, haha! Klem!

 8. Hvorfor holder det for deg å vite at produktene ikke er dyretestet i Norge? Dyretesting er jo dyretesting samme hvilket land det blir gjort i?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Heidi: Det var ikke det jeg skrev. Jeg skrev at det holder for meg å vite at de produktene som selges i Norge ikke er dyretestet. Dvs. at de er ikke testet i noe land, verken Norge eller andre.

   1. Nå forstår jeg hva du mener 🙂 Tror likevel at jeg må si meg mer enig med Andrine her, men det må vel være lov å ha ulike meninger 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Heidi: Selvsagt er det lov 🙂

   3. Men du sier jo at samme produktene (fra en annen produktlinje?) blir testet på dyr i f.eks Kina?
    Jeg skjønner ikke logikken, dyr er vel dyr uansett hvor de er fra, og selv om ikke akkurat dine kremer er testet på dyr, så har jo produktet kommer til bl.a ved dyretesting.

    Hadde det ikke vært enklere å bare reklamere for etisk riktig fremstilte produkter?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Produktet er ikke til ved dyretesting, dyretesting er til for å sikre at produktene er trygge. Det har ingenting med selve produksjonen å gjøre.

    Men heldigvis er det andre, bedre metoder, som nå blir brukt i bl.a Norge hvor dyr slipper å lide 🙂 Og det er bra. De produktene som selges i Kina og som må gjennom dyretesting pga. lovverket, er en helt annen produksjonslinje enn de produktene som selges i Norge. Ingrediensene er de samme, men det er ikke sånn at de lager dem sammen.

   5. Ingrediensene er de samme, merket er det samme, produsenten (firma) er det samme, men de lager dem ikke sammen? Altså ikke på samme fabrikk?

    Jeg skjønner at det er nok for noen, mens det for andre er viktig å vise forbrukermakten sin til å vise at alle former for dyreforsøk er uaktuelt å støtte, selv om det skjer på andre siden av kloden.

 9. Fjellet kaller

  Bruker de samme produktene selv og er veldig fornøyd!
  Men jeg prøver å være god på å aldri trene med sminke!!
  Og fikk beskjed av min hudpleier at helt sminkefrie dager er veldig bra for huden!
  Så det prøver jeg å gjøre lørdag eller søndag,siden jeg ellers er i full jobb!
  Men sminken bort og av før trening etter jobb;-)
  Bruker ellers bare mineralpudder og maskara når jeg sminker meg jeg da;-)Syns det er helt greit til meg;-)

 10. Hva er prisnivået på disse produktene?

  1. Rundt regnet ligger alle de produktene der (kun ZO) på ca 9-10.000,- når jeg summerer. Skrubben til ZO koster ca 700 om ikke jeg husker feil, denne er ikke tatt med da den ikke står nevnt.

   1. Det er helt, helt vanvittig…

   2. Jeg glemte å ta med recovery kremen, da passerer summen et godt stykke over 10.000,-. Og hudpleiebehandlinger hos Beths i tillegg koster mange tusen i løpet av året. De er forøvrig fantastisk flinke og produktene er supergode, men det er nok i overkant mye penger på kun ansiktspleie for en familie-lommebok 🙂 Det er enkelt å fremme strålende hud med masse glød hvis man har råd til denne ansiktspleien, for det er ingen tvil om at produktene og behandlingen gir gode resultater. Men med ansiktsbehandling og disse produktene, passerer du lett 40.000 årlig.

 11. Elsker zo skin! Anbefaler deg å prøve skrubben deres, den er amazing om du ikke allerede bruker den

 12. Jeg er helt enig, disse produktene er helt fantastiske. Jeg har ikke prøvd sulfur masqe så den må jeg prøve. Men litt off topic kanskje, men hvilken deo bruker du som trener så mye? Jeg finner ingen favoritt.

 13. Fjellet kaller

  Bruker de samme produktene selv,og er er meget fornøyd!
  Bruker bare mineralpudder og maskara som sminke!
  Går i full jobb,og trener 5-6 ganger i uken etter jobb!
  Jeg er alltid nøye med å aldri trene med sminke!
  Noe min hudpleier og anbefalte meg!
  Prøver å ha 1-2 helt sminkefrie dager i uken for å ta ekstra hensyn til huden;-)

 14. Vet du om Zo skin-produkterna ekologiska och fria från Parabener, Propylenglykol, PEG och SLS?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette må du nesten høre med ZO om 🙂

 15. Bruker du noen produkter fra Ole Henriksen enda? 🙂

 16. Mitt beste tips for å føle seg fin; øv på å like den naturlige versjonen av deg selv – uten sminke, uten hårfarge med mere. Jeg er så glad for at jeg er komfortabel i mitt eget skinn. Sparer masse tid og penger på det! Det er så herlig befriende å bare kunne stå opp om morgenen og møte verden, uten å trenge å legge på seg en maske. Og huden min er fin den, uten masse rutiner. Jeg tror effekten av slike produkter er sterkt overdrevet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Anne 🙂

   Man kan fint være «komfortabel i sitt eget skinn» selv om man er opptatt av hudpleie og sminke 🙂

 17. Hvordan og hvor ofte bleker du tennene for å holde de hvite og pene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker strips ca. 1 gang i uka 🙂

   1. Hvilke strips?

 18. Zo skin er det beste ❤️ litt for dyrt men fint å ønske seg til jul og bursdag osv.

 19. Är på jakt efter bra produkter men när jag läste denna https://www.klikk.no/mote/altfordamene/mote/sa-mye-eldre-ble-huden-min-pa-ett-ar-2918367 så kommer jag tyvärr inte välja ZO.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *