hjemreise

Hei mandag! Vi måtte bokstavelig talt grave frem bilen da vi skulle hjemover i går, bare se her! Haha 🙂 Det kom en god del snø i løpet av lørdagen og natten, og egentlig søndag morgen også, så alle fikk litt av et prosjekt da de skulle reise hjem 😉 Vi hadde en superfin tur da bilen omsider var fremme i lyset igjen, brukte rundt 5 timer hjem og selv om det satt langt inne fikk jeg rundet av uken med en treningsøkt – så digg! I dag startet jeg dagen med en også, så jeg har gjort oppvarming og intervaller i dag, trent mage og armer og nå sitter jeg på kontoret for å planlegge uken. Jeg reiser til Oslo i morgen kveld for en forretningsmiddag og gleder meg masse til det, så da blir jeg over til onsdagen og har den dagen proppet med møter, så jeg skal prøve å få laget litt materiale slik at jeg får oppdatert bloggen til tross for mye annet som skjer – da er det digg å være foran skjema og starte uken som jeg har gjort i dag. Den beste følelsen!

Her kommer noen bilder fra hjemreisen – det er mange som har spurt meg om genseren min, jakken min og skoene mine, og de to første er fra BikBok, men fra februar i fjor. Skoene er Moon Boots og er et par jeg har prøvd å få tak i ett år nå – endelig dukket de opp hos miinto.no og jeg elsker dem! Vi er mye på fjellet om vinteren og også i påsken, og jeg bruker de andre Moon Bootsene mine masse, så disse skal få kjørt seg. Dessuten elsker jeg fargekombinasjonene og ikke minst materialet i dem – så freshe! 

Gårsdagens middag ble blant annet søtpotetfries og chilimajones – er så nam det! 


Håper dere har en nydelig start på uken ❄️🌸 

6 kommentarer

 1. Hærlig antrekk! De Moon Bootsene var SÅ rå! Elsk! Ha en strålende mandag, solstråle! God klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 2. Vil bare minne litt om hvordan det var i gamle dager. Ikke sååå lenge siden, forresten:
  1. Det var utenkelig å vise seg offentlig i bare strømpebukser. Nå fyker alle rundt i butikker og over alt og kaller det tights. Mens enkelte andre kvinner dekker til håret når de skal ut.
  2. Det var dårlig folkeskikk å gå med lue inne. Spesielt for menn. Nei, nei gutt. Dette må bli slutt. osv
  3. Man spiste sine måltider hjemme. Noe annet var utenkelig pga økonomien. Varm mat ble spist med kniv/gaffel og ikke med pinner.
  4. Man behøvde ikke reise hjemmefra hver eneste skoleferie.
  5. Det var stooort å kunne ta fly til et annet land. Det betydde dypt innhugg i sparekontoen, og flyskam var ikke oppfunnet ennå.
  6. Kunne ramset opp tusen ting. MÃ¥ bare ta med en liten detalj: Juletreet ble pyntet lille julaften.
  Med glimt i øyet og smil rundt munnen…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, tidene forandrer seg, heldigvis 😀

  2. You have issues! @Agnete.

 3. Hvor er tightsen fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *