en lørdagskveld til fjells

Enorme mengder snø, snøhule, snø i fjeset og i skoene, masse lek, middag ved langbord, gode samtaler og quiz oppsummerer gårsdagen ganske bra 🙂 Vi kom hjem i seks-tiden nå i kveld og jeg er så glad for å være hjemme i grei tid, for da rekker vi liksom å pakke ut, vaske, spise kveldsmat med jentene og alt det der – ikke bare rett fra bilen og opp i sengen – det er alltid et mål å ikke komme seg avgårde så altfor sent. Det var litt vemodig å reise da, for vi har virkelig hatt det så fint. Og tenk! Det er bare en liten måned til vi ser Siri og Kristoffer igjen, for vi har avtalt en date med både dem og Bård og Katrine i Oslo om ikke lenge, så jeg må si 2020 lover godt 😉 Det er viktig å holde på gode vennskap 🌸 

Vi klinket til med en siste plass i quizen – buuuu! Og jeg er fortsatt så overrasket over at Fårikål faktisk er Norges nasjonalrett, jeg og flere andre på laget var hundre prosent sikker på at det var kjøttkaker og brun saus – haha! Kommer ikke over det, jeg har jo hatt denne diskusjonen så mange ganger før også.. men nå får jeg vel bare finne meg i at det er fårikål 😏 


Jeg kjenner at vi har bodd på samme rom som Nelia og Naia, og i køysenger på et rom uten gardiner, for det har blitt så som så med søvn siden torsdag – haha! Det eneste jeg har savnet er faktisk sengen min og et mørkt rom å våkne i – det skal bli godt å synke ned i dynene inntil Lars-Kristian om et par timer 🙂 Jeg tenkte meg ned på treningsrommet for en liten treningsøkt nå, det trenger jeg etter såpass mange timer i bil! Håper deres helg har vært fin 🌸

6 kommentarer

 1. Hei, hvor er den mørkeblå(?) tightsen du har på det siste bildet fra ?
  🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Leggings fra Gina Tricot 🙂

 2. Hvor har du kjøpt genseren du har på deg?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   BikBok 🙂

 3. Hei. Bruker du å tøye ut før/etter trening? Jeg blir så innmari støl i hele kroppen og skulle gjerne ha hatt noen tøye-tips. Kanskje du kunne laget et innlegg på det?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tøying hjelper dessverre ikke mot stølhet :/ Det eneste som hjelper er regelmessig trening slik at kroppen blir vant til belastningen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *