weekendtur til fjells

God morgen og hei fredag! I går pakket vi bilen full av skiutstyr, varme klær, mat, barn og hunder, og rett etter middagstid satte vi kursen mot Rauland. Et vennepar av oss har leid en kjempestor hytte, og det var egentlig litt spontant at vi bare kastet oss rundt for å bli med. Vi har savnet et skikkelig fjellopphold,  så da muligheten bød seg kunne vi ikke si nei 🙂 Vi har jo nesten ikke sett snø denne vinteren, og nå gleder vi oss virkelig til ski på beina og røde roser i kinna! 

Vi blir en god gjeng over helgen, tror vi skal bo nesten 20 stykk her og det blir så koselig! Jeg får nesten litt leirskolefølelse, spesielt i annen etasje hvor alle soverommene ligger på rekke og rad, med køyesenger og navnelapper på hver dør, så vi ikke skal gå oss bort 😉 Skal vise dere litt mer av hytte og omgivelser ganske snart, og følg gjerne med på instagram story også – carolinebergeriksenno 🌸 Ha en nydelig fredag! 

11 kommentarer

 1. Nydelige! Hvor er luene til barna fra?

 2. Kos dere masse! Blir sikkert nok snø på dere denne helga:)

 3. Hvilken modell er den LV-vesken? Har så utrolig lyst på en slik, så sykt fin Ha en supergod helg! <3

 4. Så hærlig! Kose dere masse, fineste familien! Stor klem! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 5. Ahhhh så gøy! Sånne spontane turer pleier jo bare å bli helt magiske. Kos dere i snøen. Dette hørtes kjempegøy ut for dere og jentene. God helg:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Spontane turer er alltid de beste 😀

   God helg til deg også <3

 6. Det er helt fantastisk å komme seg til fjells!!spesielt når det er sol og snø!!fikk meg heldigvis 2 dagsturer i vinterferien!påskestemning!
  Balsam for sjelen!
  Kos dere masse!❄️❄️⛄️⛄️

 7. Hvor kan man leie hytta? Så utrolig fint det var

 8. Hvorfor kaller du Lars Kristian for Lasse? Det har jeg lurt på lenge! Ha en fin helg på fjellet

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han har blitt kalt det siden han var liten, så det er ikke meg egentlig, men alle vennene og trenerne hans, så da ble det bare sånn da vi ble kjent 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *