pannekaker til frokost på pannekakedagen

Hei fine lesere! I dag er det pannekakedagen og da måtte jo dagens første måltid bli nettopp pannekaker 🙂 Jeg har elsket bananpannekaker i flere år nå og den siste tiden har jeg laget dem med en liten vri – denne oppskriften må jeg dele med dere i dag. Den er perfekt som frokost eller som for eksempel kveldsmat, kjempegodt for både små og store mager, så jeg håper du vil bokmerke denne og teste de til kvelds.. eller til lunsj om du er hjemme nå 🙂 


til 8 små pannekaker 

♥ 2 medium store bananer ♥ 2 egg ♥ 1 dl. mandelmelk ♥ 3 dl. havregryn ♥ 2 ts. bakepulver ♥ litt salt ♥ litt kanel ♥ smør til steking 


slik gjør du 

Ha alle ingrediensene i en blender og bland til du får en jevne røre. Den skal være ganske tykk, men du kan eventuelt spe på med litt mer melk om du synes den er i tykkeste laget – jeg gjør ikke det og liker at pannekakene er litt tykke. Disse sveller en del i pannen også – blir så saftige og gode! 


🍌

9 kommentarer

 1. Kristin

  Hva er vrien på pannekakene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tidligere har jeg kun laget av banan + egg 🙂

 2. Dear Caroline, this is a perfect pancake breakfast!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Elisabeth

  Hei, husker du reklamerte for dyson hair wrap. Er du enda fornøyd? Vurderer å kjøpe settet men er jo ikke akkurat rimelig, også har jeg hørt at krøllene ikke holder særlig lenge. Hva tenker du nå etter å ha hatt den en stund? Strekker du deg heller etter krølltangen?

 4. Hei Caroline Hva kan jeg bruke for å erstatte egget?

 5. Elisabeth h

  Når du bruker bakepulver i røren, er det best å la den svelle 15-20 min før steking. Jeg pleier smelle sammen røren på kvelden, ha den i kjøleskapet, og vips, så går det superraskt å steke på morgenen!

 6. Vibeke Hansen

  Disse lagde jeg i dag og de gikk ned på høykant! Barna elsket de!!!:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig <3

 7. Må prøves ut! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *