fastelavn

Hei søndag og hei fastelavn! Se så fin fastelavnsrisen min ble, jeg er så fornøyd og gleder meg til den springer ut, da blir den enda finere 🙂 Jeg fikk noen spørsmål om hvor jeg hadde kjøpt den, og jeg har laget den selv 🌸 med fjær fra Panduro og kirsebærkvist fra blomsterbutikken. Noe så dekorativt! At jeg ikke har gjort dette før! Nå skal den uansett få stå så lenge den bare klarer seg. Hihi til de to røverne under 🙂 

I dag har jentene og jeg bakt boller, vært på tur i det fine været og lekt med både plastelina og puslespill. Vi har hatt det så fint sammen og gjort noe absolutt hele tiden – begge to sovnet før hodet traff puta 🙂 Men å! Bollene ble så gode! Jeg bakte helt vanlige boller, men vi gjorde dem dobbelt så store som vi pleier. Krem pisket vi av alpro soyafløte, og det var virkelig helt nydelig! Dette ble fyllet på bollene sammen med bær, syltetøy og pasjonsfrukt for den som ville ha det (les: meg), kakao og kaffe. 


Nå skal jeg ta meg en treningsøkt og se på The Stranger samtidig – det gleder jeg meg til! Håper alle har hatt en nydelig søndag 🌸

131 kommentarer

  1. Syns dette innlegget var koselig.. Blir både trist og sjokka over folk sine kommentarer. At det er mulig hva skjer med folk.. skammelig… Heia Caroline❤️

  2. Barnehagelæreren

    Først og fremst herlige bilder av glade bar som baker du leverer kvalitet som alltid Caroline. Når en baker jevnlig med 2-3 åringer på jobb blir en ganske herdet. Rutine håndvask før vi baker og strikk i håret på de som har langt hår både barn og voksne. Når småbarn baker er det deigspising og smaking av ingredienser på høgt plan, men mye glede og engasjement, og stolthet over egenprodusert bakverk. Til dere som er bekymret for bakterier de dør når bakverket blir stekt i ovnen. Ingen av barna har blitt syke av å spise egenprodusert bakverk. Jeg kan være enig i at det er lurt å samle langt hår i en strikk, men hjemme oss seg selv må folk få gjøre akkurat det de vil.

  3. Haha, litt av eit kommentarfelt! Tenkjer at Caroline er minst like flink med hygiene som småbarnsforeldre ellers er 😉 Eg er meir redd for dei som lar «prinsessa»/»prinsen» delta i bakinga med hosting og snørr…

    Er vel uansett lite knaing når ein brukar kjøkkenmaskin… Går fint an å vaske lange negler, sjølv om dei er lite praktiske.

  4. Koselig innlegg <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *