serietips: the stranger

Ikke at det skal bli en fast fredagsgreie, men når jeg kommer over en serie jeg synes det er verdt å tipse om, må jeg jo dele! Det er bare en uke siden forrige serietips og jeg håper flere av dere har startet å seLe Bazar de la Charité nå, jeg er nemlig ferdig og synes absolutt alt ved slutten var bra. Kanskje det kommer en sesong 2, men det må liksom ikke det heller – uten å spoile noe – du kan lese mer om denne anbefalingen HER

Min guilty pleasure når jeg løper innendørs og jeg er lei av spillelisten min, er å se på serier, så det er jo derfor jeg faktisk får sett en del – og også derfor jeg nå har startet å gape over en ny: The Stranger. Denne var noe av det nyeste som dukket opp i Netflix-feeden min og med en gang jeg så traileren skjønte jeg at dette var noe jeg måtte få med meg. Dessuten er den basert på en av Harlan Cobens bøker, og jeg har lest et par fra ham som jeg liker.. og vet du hva? Jeg er ikke skuffet! Dette er en miniserie på 8 episoder og jeg er snart halvveis. I The Stranger blir en kjernefamilie revet fra hverandre da en fremmed plutselig dukker opp og begynner å avsløre hemmeligheter blant folk i byen. Adam og Corrine er gift og har to gutter i tenårene sammen, men da denne fremmede forteller Adam at Corrine for et par år siden løy om en graviditet og en spontanabort, konfronterer han sin kone og dagen etter er hun sporløst forsvunnet. Vi blir viklet inn i drap, ungdommer som fester og havner i koma og rett og slett masse spenning. Absolutt verdt å se – snurr serie i kveld da, vel 🙂 

16 kommentarer

 1. Måtte bare binge denne 😀 Kjempebra og spennende, ikke feil å se på Richard Armitage heller 😉 Anbefales!

 2. Den er fin.

 3. Jeg skjønte ikke bæret av denne serien :p

 4. Du må se A Million Little Things (sumo) & The Bold Type (nrk) hvis du ikke har sett de 😀

 5. Er ikke den skummel?

 6. Du bør se «Heksejakt» på Tv2 eller sumo !:-) Den er BRA

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å! Jeg har sett det 😀 Så bra!!

 7. Denne har jeg sett og enig at den er bra og spennende. Gode skuespillere også.

 8. Liker når du tipser! Jeg så akkurat Le Bazar de la Charité og nå er The Morning Show neste på listen

 9. Anbefaler deg å starte på The Outsider på HBO – spennende og biiittelitt skummel 😀 Ser den selv når jeg går på mølla, ellers tør jeg ikke ;D

 10. Begynte å se The Strager forrige uke .Veldig spennende! 🙂

 11. Denne såg jeg på en dag. Du må også se Safe om du ikke har sett den. Den er også på Netflix

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset 🙂

 12. Takk for tips, jeg så alle episodene i går (jaaa, jeg vet….haha!) og likte serien veldig godt!

 13. Hvordan legger du opp treningsøkten på møllen når du ser serie? Tips til en god økt? Jeg glemmer meg veldig bort og skrur fort ned farten når jeg ser på noe mens jeg løper. Men det får tiden til å gå da

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ser alltid på serie når jeg løper på mølle, så jeg gjør ingenting spesielt 🙂

   Akkurat nå er det jo de jeg Jar skrevet om, og Hamilton og Heksejakt på Sumo 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *