vinterferie feeling

Endelig er vi friske alle mann og kunne ha en hel dag sammen, bare vi fire 🌸 Det har vært så innmari fint! Dagen ble lagt opp etter jentenes ønsker, så vi dro på Inspiria først, som er et opplevelsessenter hvor barna kan ha det kjempegøy, men også lære masse om blant annet matte, fysikk eller astronomi. Timene gikk så fort, og plutselig hadde vi tilbrakt nesten hele ettermiddagen der med å male våre egne t-skjorter, sykle rundt i ring, se på masse kule greier, teste enda flere kule greier og ikke minst besøke planetariet som tok oss med en tur til verdensrommet. Så gøy! 

🙈🙊


Når det var på tide med middag ble det selvfølgelig Egon. Det er faktisk helt utrolig hvor populært det er hver gang vi skal dit! Ikke vet jeg, men noe magisk må det være, for om de kan velge sted, så blir det aldri noe annet. Det trumfer for eksempel McDonalds lett! 


Jeg rakk ikke å starte dagen med en treningsøkt, så den skal jeg gjennomføre nå! Med halloumisalat, søtpotetchips og banansplit i magen, oh my!! Haha 🙂 Håper deres torsdag har vært fin 🌸

5 kommentarer

 1. Hvordan lagde du banansplit ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi spiste ute 🙂

 2. Godt dere er friske og raske igjen, god helg 🙂

 3. Åå, hvor er blusen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *