treningstirsdag: en skikkelig digg hiit-økt

reklame: NetFit 

Jeg liker å trene kondisjon, det er ingen hemmelighet! Denne gangen har jeg derfor satt opp en kondisjonsøkt basert på kun egen kroppsvekt til dere og jeeg kan fortelle deg at den blir rimelig tung etter hvert! Pulsen stiger jo bare i løpet av burpeesene, så det å holde det gående helt til det er på tide med pause er skikkelig deilig! Elsker det! Det tar heller ikke lang tid, og jeg tipper at du har mellom 20 og 30 minutter til overs i kveld eller i morgen tidlig, og da synes jeg du skal presse inn denne deilige økten 🙂 Er du usikker på hvordan du skal utføre økten, kan du ta en titt HER for video av alle øvelsene 💦

⁣💪🏼 15 burpees ⁣💪🏼 40 mountain climbers ⁣💪🏼 20 ice skaters ⁣💪🏼 50 high knees ⁣💪🏼 10 forward jumps ☝🏼 1 minutt hvile⁣ ✋🏼 totalt 5 runder 


Fortell meg gjerne hva du synes! Og så blir jeg skikkelig glad om du følger NetFit på instagram 🙂 God økt 💦

8 kommentarer

 1. Hei, off topic, men så nettopp episoden av bloggerne der Nelia begynner på skolen. For en omsorgsfull og god mamma du er. Ble helt rørt. <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Sara! Det varmer hjertet mitt å høre dette <3

 2. Hei!

  Ikke akkurat relatert til innlegget, men spør likevel. Du har så utrolig fyldige og fine bryn, mye mer enn det du hadde før. Lurer derfor på om du har brukt noe serum el. for å få dem slik?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Det har jeg 🙂 Jeg brukte swiss sitt serum for et par år siden, for meg funket det som bare det 🙂

 3. Hei 🙂
  Takk for at du sprer treningsglede og motivasjon!
  Hvilken pulsklokke bruker du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bare hyggelig 🙂

   Jeg bruker Suunto! 🙂

 4. Hvilket swiss serum var det du brukte? kunne tenkt meg å prøve

  1. Caroline Berg Eriksen

   Her er et innlegg om det, men det er et par år siden 🙂

   https://www.carolinebergeriksen.no/2017/02/09/slik-har-jeg-fatt-fyldigere-bryn/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *