small bedroom changes

reklamelenker: ellos + h&m 


Jeg elsker soverommet vårt! Endringene vi har gjort her inne fra vi overtok huset til i dag er store, og jeg er så glad for alle valgene vi tok – jeg ville ikke gjort det annerledes. Vi har dempet sort på veggene og denne fargen er virkelig helt nydelig på soverommet. Den gir en ro til rommet, og ikke minst er det mørkt her inne når vi trekker ned de lystette persiennene – dagtid og kveldstid, sommer som vinter.

Det som er så fint med denne fargepaletten er at den gjør det så lett med små endringer. Å bytte farge på sengetøyet kan jo gjøre at rommet får et litt annerledes og nyere uttrykk med en gang, og det er gøy! Vi har stort sett sengetøy som er hvitt og grått, men jeg tror jeg vil gå for noe sort og mønstrete i fremtiden! Jeg har ikke vært helt i form i dag, så jeg har laget et lite moodboard til meg selv som jeg vil dele med dere 🙂 

(annonselenker) 1. dynetrekk HER 2. putetrekk HER 3. putetrekk HER 4. duftlys HER 5. liten eske HER 6. medium stor eske HER 7. pledd HER 8. coffee table book HER 9. telysholder HER 10. pysjamas HER 11. ramme HER 12. speil HER 13. skål HER 14. boks HER 15. boks HER


⚫️😴

21 kommentarer

 1. Kjempefint! Vi har også dempet sort på soverom og er egentlig veldig fornøyd. Men synes støvet synes så godt og det kommer fort «striper» når man kommer borti. Har dere merket det samme? Noen tips?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, akkurat det har jeg aldri merket noe til faktisk :O Jeg har egentlig ingen spesielle tips, vi bare vasker ofte (ikke veggene altså) og lufter hver dag, men det gjør dere helt sikkert allerede 🙂 <3

   1. Hvor ofte har dere vaskehjelp? Og tar vedkommende hele huset, inkl. soverommene? Hva med vinduer, lister og annet pirk? 🙂 Vurderer å kjøpe vaskehjelp selv. Har du et firma å anbefale?

  2. Enig Sarah. Har dempet sort på sønn min sitt rom, og støv synes sååå godt altså. Det luftes hver dag, sengetøy luftes og regelmessig, og støvsuges flere ganger i uka.Vi har malt med Jotun Lady matt maling.

  3. Det kan ofte komme an på malingen. Hvis du har malt med supermatt farge, blir det veldig lett merker når en er borti veggen. Det er ekstra tydelig på mørke vegger.

 2. Jeg finner ikke Le Bazar de la Charité på Netflix

  1. Caroline Berg Eriksen

   Søk på Skjebnebrannen da 🙂

 3. Tusen takk for at du gir meg daglig dose av ulik form for inspirasjon:) Jeg flytter om en uke i en ny leilighet hvor soverommet er malt i dempet sort. Jeg har også beige sengegavl og mørk seng. Er utrolig usikker på sengetøy. I utgangspunktet tenkte jeg kun å ha sort, beige og gull på soverommet. Men jeg ser at dere også har blandet inn litt hvitt, noe som gjør blant annet sengetøyproblematikken mye enklere;) Ønsker å ha det stilreint med en ekslusiv look:) Hva tenker du ang kombinasjonen hvis man har sort, gull og beige som base?

  Tusen takk for fine bilder, kvalitet og masse inspirasjon fra deg. Jeg har faktisk følgt deg siden dere giftet dere! Og dere gjør en UTROLIG god figur i bloggerne – veldig kjekt å følge deg!

  Klem

 4. Vi kjøpte et gammelt hus nylig og jeg er nysgjerrig på hva slags stil dere har gått for i huset deres? Vil du si at dere har gått for trender eller en mer tidløs stil gjennom huset? Jeg vet jo at mørke vegger på soverommet ser ut til å være ganske trendy for tiden, men er dette noe dere kommer til å beholde tror du? Vi skal renovere ganske mye, men jeg vil samtidig beholde sjarmen som kommer med et gammelt hus. Jeg ser dere bruker mye postere på veggen også (ref forrige innlegg), så jeg er bare nysgjerrig på å høre dine erfaringer med å renovere og inndregen et gammelt hus. Jeg syns huset deres er aldeles vakkert og har sett bilder fra da de tidligere eierne eide huset og deres innredning er ganske motsatt- hva gjorde at dere kom fram til akkurat denne stilen og innredningen?

 5. Hvilken seng og sengegavel har dere? Str? 🙂 Megafint!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Begge deler kommer fra sixbondstreet, litt usikker på mål etc., men kan gjerne høre med dem 🙂 <3 Tusen takk!

 6. Har mørkt sengetøy og svart laken. Mørke/mønstrete sengetøyet går fint men svart laken er absolutt ikke å anbefale. Støv/hår synes så utrolig godt fra samme dag du legger på:(

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig ang. svart laken, det liker jeg ikke i det hele tatt :O

 7. Skulle ikke dette vært merket som reklame for soveromsmøblene også?

 8. Fint soverom! Har dere vurdert mørkt tak? Synes kontrasten til taket deres nå stjeler mye oppmerksomhet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Det er faktisk akkurat den kontrasten vi er ute etter 🙂 Men det hadde sikkert vært nydelig med mørkere også, altså. På ønskelisten min står strekt tak som vi har nede i stuene, men det får komme etter hvert 🙂 … bor med en som er dritt lei oppussing 😉

 9. Veldig nydelig og delikat! Kan jeg spørre hvor de putene du har avbildet i senga er fra? Har alltid vært på utkikk etter sånne hotellputer i store størrelser! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 De er fra Six Bond Street!

 10. Hei! Innlegget er fra to måneder tilbake ser jeg, men spør her likevel, siden det har med soverom å gjøre.
  Laken til overmadrass. Jeg synes det er vanvittig vanskelig å få tak i laken som både er gode å ligge på og som sitter godt.
  Hvor kjøper dere laken hen?
  Siste kjøpet her er fra KID, formsydd til overmadrass. Og det «spretter» opp på sidene..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi bruker jersey-laken fra KID, funker fint 🙂 Det virker for lite når du tar det på, men så går det seg til 🙂

   1. Aaah, takk for kjapt svar, da prøver vi jersey neste gang. Kjøpte sateng denne gangen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *